Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 denemeye kalkanlar için; paticik forum okuyup öbür tarafı boylamak da olabilir.. hocam ya ben bırak ilacı, boğazım kurumasa bile paso su içerim.. sudan güzel ne var? ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet su güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yanınızda su tasısanız sizin icin daha hayırlı olur sanırım Ne gerek var kasmaya ilac suyla içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 üşendiğimde susuz da yutuyorum, ölmedim daha yan etki falan da söz konusu diil sanırım. öyleyse de bana koymuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mahone tarzı rulz, kalemde sakla, susuz takıl. hızlı yaşa, genç öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Simdi Soyle Bisey var Eger kullandigin Haplar Sindirim sistemini etkiliyo ise mesela Bol su ile icmen Gerekiyo haplarini.Hatta Bence direk su ile ic butun haplarini.Cunku hem cok igrenc bir tat hemde Bogazda rahatsizliga sebep oluyo bildigim kadari ile. Bende gunde 7 tane hap iciyorum su anda.bazi donemlerde 15-16 tane ictigimde oluyor.Bol hap icen biri olarak sana tavsiyem Su ile icmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waffle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Merhaba arkadaşlar sabah evden çıkarken aceleyle iki yudum falan suyla hap yuttum sabahtan beri nefes alırken ve yutkunurken kaburgalarım kırılıcak gibi hissediyorum şişelerce su içtim,bir şeylerde yedim lakin geçmiyor bi türlü bi acı,ağrı her neyse bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Tremour77 said: Simdi Soyle Bisey var Eger kullandigin Haplar Sindirim sistemini etkiliyo ise mesela Bol su ile icmen Gerekiyo haplarini.Hatta Bence direk su ile ic butun haplarini.Cunku hem cok igrenc bir tat hemde Bogazda rahatsizliga sebep oluyo bildigim kadari ile. Bende gunde 7 tane hap iciyorum su anda.bazi donemlerde 15-16 tane ictigimde oluyor.Bol hap icen biri olarak sana tavsiyem Su ile icmen :D nen var geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bone said: Keşke tüm haplar çiğnenebilir olsa. Küçükken en küçük hapı bile yutamazdım. Boğazımdan birşey geçtiği sırada refleks olarak engelleyip çıkartırdım. Öyle iğrenç bişi. Gerçi şimdi hap yutuyorum, ancak suyla da olsa zor oluyor. +1. ben hala zorlanıyorum bazen, geri çıkıyor falan iğrenç tadı geliyor sonra sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ColdShadow said: yabancı filmlerde filan elemanlar hep susuz yutuyorlar hapları hatta kutusundan çıkartmaya bile üşeniyorlar kolayı dikermiş gibi hapların olduğu kutuyu dikiyorlar nasıl beceriyorlarsa artık :P o da birşey mi? işini bile rogue, iyi ama hakikaten iyi bir microyla eczaneyi bilen yutabilir susuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kahvaltıda 16 tane hap içiyorum alıştıktan sonra hepsini aynı anda atabiliyorsunuz dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 e dovuyosundurki zaten kahvaltı etmesende olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahahaha uzay çağına erdim kapsülle alıyorum besinimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 konuyu okumadım ama yanlış hatırlamıyorsam apranax forte'u ağızda bekletmek direkt beyin kanaması gibi bişeydi. sen ilacı taşıdığın gibi yarım litre de su taşı bence yanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Eternalus said: efenim günde 6 tane hap kullanan bir bünyeyim. genelde cebimde oluyo haplar da hep su bulunmuyo malesef. ben de arada böyle kasarak yutuyorum hapı. tabi ağzımda eriyo birazı iğrenç bi tat ama olsun :) günün sorusu: bişey olur mu? böyle biz küçükkene geyikler vardı adamın biri susuz aspirin yutmuş sonra aspirin adamın midesine yapışmış yakmış eritmiş delmiş öeh diye. o kadar beklemiyorum da başka bi zararı var mı ilaç aynı etkiyi göstermez, meyve suyu ya da başka içecekle de aynı etkiyi göstermez, az etki gösterir ve zararı da olabilir. Su içmez lazım, sonrasında su içmek gereken ilaçlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hapına göre değişir. ama boş mide de çözünmesi zor. hapın çözünmesi için sulu ortam şart. ve hatta bazı haplar belki de çok fazla mide asidinden zarar görebilir o yüzden yine ortamın sulandırılmasında fayda var. bunları doktora ya da eczacıya sorcan tabi içindeki aktif maddeye göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 house her bölümde 15 tane vicodini susuz atıyo nası iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ben depresyondayken lustral'i susuz alıyodum valla, problem olmuyodu pek. Ama genel olarak susuz hap yutmak, hele prospektüste suyla içiniz yazıyorsa, sağlıksız. Hem daha zor gidiyor abi suyla yutun işte, benim gibi üşengeç olmayın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ama ya greg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mulgear6 said: house her bölümde 15 tane vicodini susuz atıyo nası iş? o karizmatik olduğu için öyle siz o kadar karizmatik değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cons said: kahvaltıda 16 tane hap içiyorum alıştıktan sonra hepsini aynı anda atabiliyorsunuz dfgdf vitamin hapı mı alıyosun vitaminsiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 işte şimdi hapı yuttuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 past tense'te bişiler demişim de, 11 hap ne lan. ne içiyordum ben 11 tane. hiç hatırlamıyorum. ama vardır bişiler evet... o değil de evet, küçüklüğümden beri hap yutmakta zorlanan biriyim. daha da tuhafı, küçük minik hapları yutmam gerektiğinde, biraz daha orta boy olan haplara göre çok daha zorlanıyorum. fazla hafif olduğundan geçmiyor boğazımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 waffle said: Merhaba arkadaşlar sabah evden çıkarken aceleyle iki yudum falan suyla hap yuttum sabahtan beri nefes alırken ve yutkunurken kaburgalarım kırılıcak gibi hissediyorum şişelerce su içtim,bir şeylerde yedim lakin geçmiyor bi türlü bi acı,ağrı her neyse bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? boğazda tahriş yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ben de sürekli ilaç alan bünyelerdenim. Şurup dahi içseniz bol su tüketmeniz gerekir. Çünkü ilacın beklenen etkiyi göstermesi için midede çözülerek kana karışmalıdır. İlaçla içilecek su kana karışmayı kolaylaştırır, hızlandırır. Ve hatta susuz içilen ilaç tesir etmemesinden ziyade başka hastalıkların habercisi bile olabilir.. AĞRI KESİCİLER: Greyfurt ağrı kesicilerin etkisini büyük ölçüde azaltıyor. Bunun yanı sıra ağrı kesici aldıktan sonra kola, çay ve kahve de içmemek gerekiyor. Bu durumda ağrı geçmediği gibi kalp ritmi de bozulabiliyor. KEMİK İLAÇLARI: Kemikler için doktorlar tarafından özellikle tavsiye edilen süt, kalsiyum ilaçlarıyla birlikte kullanıldığında hem kendi etkisini hem de ilacın etkisini sıfırlıyor. Üstelik süt, ilaçla birlikte alındığında vücuttaki tuz oranını artırıyor. ŞEKER İLAÇLARI: Kandaki şeker oranını düşürmesi için alınan İnsulin gibi ilaçların yanında kesinlikle kahve, çay ve kola içilmemeli. Çünkü bu ilaçlarla birlikte kafein alındığında, kan şekerinin beklenmedik bir oranda düşme ihtimali çok yüksek. KALP İLAÇLARI: Özellikle kalp ameliyatı geçirenler ve kan pıhtılaşmasını önleyici ilaçlar alanların bir süre salatalık, brokoli, ıspanak gibi yeşil sebzelerden uzak durmaları gerekiyor. Bunun nedeni bu sebzelerde bol miktarda K vitamini bulunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar