forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 [spo] kellerman da sara da gelmez geri [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 [spo]he he, benim de aklima gelen fikirler arasinda sarah'in geri donebilecegi, ama oyuncular arasinda artik ismi gecmiyor, şaşirtici.. Ama tabi bolum oyunculari seklinde algilarsak, ayri.. Ama acikcasi ben sarah'in devam etmesi halinde daha iyi olacagini dusunuyorum.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Bırakın Sarayıda Michael nasıl kaçıcak xD o Telleri erittide askerleri nasıl durdurcak [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 19:02 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 spo diye alıntı yapmısım :/ [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 22:04 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]Kızın kafasını koymuşlar kutuya , nasıl geri dönecek diyorsunuz ki ? Kadın oynayamadığı için dublör kullanmışlar yani , çakılmasın diye saniyelik göstermişler de Linc sonuçta görüyo , ondan sonra da gidip hatta kıza "Sara'nın kafasını bi kutuya koyup oğlumu kaçırdılar" diyor . Yani sonra çıkıp da "bir arkadaşa benzettim pardon" mu diycek Sara dönerse ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]öldüğünü tartışmaya bile gerek görmüyorum ama senaristlerin dediği olur bir yerde yalnız şunu anlayamıyorum sarah öldüyse, scofield niye o hapisten, whistlerla kaçmak için bir yerlerini yırtsın tamam linc söylemedi ama bu durum baya sorunlu [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]ee adam neden hapiste dursun ki ? Özgürlük varken.Bulunduğu yer zaten sona en kötülerin yeri.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]Bi de 2 günlük sevgilisi yattı tamam da yeğeni hala adamların elinde , bilse de onu kurtarması lazım . Ama linc nasıl hala berserke bağlamadı ona şaşırdım . Uysallaştı aksine .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo]bellick için üzülüyordum ama yine o cowboy aksanı yayvan konuşmaya başlaması üstüne üstlük ekibi sekteye uğratması sinirimi hayli bozdu, ne kıl bir adammışsın herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor ulan akıllı olun hep beraber çıkın dfds.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @debuff [spo]forgiver in dediği adam neden whistlerla kaçsın kendi kaçar?linc söylese baya dandirik bi durum olur hatta hayattan bezip kaçmaz bence[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 5. bölüm ne zaman release oluyordu yav ? iyice karıştı günler birbirine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 pazartesi gecesi sabah karsı 5-6 gibi release oluyor bitsouptan indiriyorum ben hep. ps:tekrar bi okudum da biraz karışık yazmışım gibi geldi pazartesi-salıyı bağlayan gece 05.00 gibi release oluyor. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 14:08 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 4. bolum daha anca izleyebildim :S [spo]ve tahmin ettiğim gibi sara nın kafası cıktı kutudan :( scolfield ogrenirse cılgına doner heralde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 fox 5. bölümü bi hafta ertelemiş galiba baseball maçı yüzünden, bu hafta yok yani zzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ayıp ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 off bende bi hevesle geledim eve indiriyim diye yok bu hafta neyse heroes var onu indiriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ULAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 [spo] ben sezon başından beri sucre'ye küfür ediodum kendini affettirdi 4. bölümde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 heroes de fox da değilmi onu neden gostermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dovmeleri mi yok bana mi oyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Avustralya'lı adamin hatuna hasta oldum ya, latin power. Penth ben bu arada fake'im acik kalmis usendim degistirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 nalet olsun geldim bi umut pb ve heroes var, dexterında altyazısını yapmışlardır diye, ne dexterın altyazısı var türkçe ne de pb var kafayı yiyodum =( neyse heroes iyi bölümdü buseferki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 5. bölümü izleyen varsa kaç dakka olduğunu söyleyebilir mi? 43'te biti benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evet bendede oyle bide hani yanlislikla bitirmisler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evet kıllandım ben de, sanki sahne geçişi olacakmış gibi videonun sonu ama devamı yok, jenerik menerik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar