Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

[spo]he he, benim de aklima gelen fikirler arasinda sarah'in geri donebilecegi, ama oyuncular arasinda artik ismi gecmiyor, şaşirtici.. Ama tabi bolum oyunculari seklinde algilarsak, ayri.. Ama acikcasi ben sarah'in devam etmesi halinde daha iyi olacagini dusunuyorum.. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Kızın kafasını koymuşlar kutuya , nasıl geri dönecek diyorsunuz ki ? Kadın oynayamadığı için dublör kullanmışlar yani , çakılmasın diye saniyelik göstermişler de Linc sonuçta görüyo , ondan sonra da gidip hatta kıza "Sara'nın kafasını bi kutuya koyup oğlumu kaçırdılar" diyor . Yani sonra çıkıp da "bir arkadaşa benzettim pardon" mu diycek Sara dönerse ?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]bellick için üzülüyordum ama yine o cowboy aksanı yayvan konuşmaya başlaması üstüne üstlük ekibi sekteye uğratması sinirimi hayli bozdu, ne kıl bir adammışsın herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor ulan akıllı olun hep beraber çıkın dfds.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesi gecesi sabah karsı 5-6 gibi release oluyor bitsouptan indiriyorum ben hep.

ps:tekrar bi okudum da biraz karışık yazmışım gibi geldi pazartesi-salıyı bağlayan gece 05.00 gibi release oluyor.

[ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 14:08 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...