Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gönderdim pm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Güzel bölümdü 2 . Havada kalmadı iyi oldu , rahat geçecek 1 hafta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben 2 . bölümün altyazısını bulamıyorum elinde olan var mı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 2 ingilizce + 1 türkçe (caph) http://rapidshare.com/files/58273138/subs.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 git gide iyice yerine oturuyor,gittikçe daha da güzelleşiyor dizi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 düşünce sistemi biraz basitleşmiş gibime geldi. 1. sezon olsa o patlayan nesneyi atmak için açtığı kapaktaki somunları çevirmek için 1 2 bölüm geçebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 2. bölümde harika olmuş.altyazı için teşekkürler lopeth ama buldum ben daha once saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 su olayını gördünüzmü ikinin başındaki hataya bak hataya 2 parmak olan su sonra oluyor 5 parmak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Evet onu ben de farkettim . [spo]Suntaları gevşetmek için 2 bölüm uğraşsaydı o adamı oradan 1 haftada çıkarması imkansız olurdu . Yani o kadar üstünde düşünüp plan yapmıyor şu anda . Zaten niye uzun uzun uğraşsın ki kimse yok denetleyen .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hocam işte su gelınce hapıshaneye dogal olarak işeme oranı da artıyo..Eee oyle olunca da tabı su yukseldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hızlandırılmış oldu bunlar. [spo]kaynak suyu gibi çıktı mübarek. 2 sene sonra yıllanmış şarap gibi mübarek. Ayrıca herif 2. bölümde hemen çıktı ve o bizimki nasıl hemen tesisatı döşedi öyle :). O torba kaç kat olsa da patlar bu arada o mesafede :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 lam lam lam! acaip gaz başladı yalnız 3.sezon.. ilgiyle devamını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bence ikinci sezondan çok daha iyi bi sezon olucak bu, baya sağlam başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [spo]Baya sağlam başladılar da, 1 hafta içinde nasıl olacak, 10-11 bölüm gitse 1 hafta, sonrasında n'olacak ? OF. İyi olacak iyi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]adamlar yıllardır ısyanda içerde kimsenin aklına gelmemiş şimdi bizim maykılın su boruları patlatmak aklına geliyor abovv abov yok ya ısınamıyorum ama yinede heycanlanıyor garip adam yine tahta oturdu büyük oynuyor büyük kazanıyor yahu bu adam taktik güzel[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 3x02 yi cekiyorum simdi 2 saate yazarim yorumu, persembeleri seviyorum yahu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 olm biz izleyeli 3 gun falan oldu 302yi. neden seviyosun persembeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 anca persembeleri izliyorum genelde ben o yuzden ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 torrente düştü.bulamayan veya üşenenler için; [spo]http://www.mininova.org/tor/918616[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 [spo]neydi kutudaki şey? altından kan akmış gibi gördüm sanki ama kapağı açınca uzu gözüküyodu, kanla alakalı bir şey değil sanki.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 3x03 altyazısı olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sadece ingilizce var sanırım yarın türkçe çıkar . [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 14:23 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ingılızcA altyazı çok daha güzel oluyor. İngilizce bilen herkese tavsiye. Ben asıl bu bölümden bazılarında reklamları çıkartmıyorlar ve hasta oluyorum onlara, çok hoşuma gidiyor. Güzel reklamlar var çünkü. Asıl bölüm sonunda bir sonraki bölümün preview'ları oluyor. Onları hep koysalar keşke. İki saat youtube'dan arıyoruz sonra :). [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 21:53 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hala çıkmadı mı altyazı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 [spo]parmak filan cikabilir valla yada whistlerin kiz arkadasinin kafasi cikacak :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar