Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşünce sistemi biraz basitleşmiş gibime geldi. 1. sezon olsa o patlayan nesneyi atmak için açtığı kapaktaki somunları çevirmek için 1 2 bölüm geçebilirdi
Mesaj tarihi:
Evet onu ben de farkettim .

[spo]Suntaları gevşetmek için 2 bölüm uğraşsaydı o adamı oradan 1 haftada çıkarması imkansız olurdu . Yani o kadar üstünde düşünüp plan yapmıyor şu anda . Zaten niye uzun uzun uğraşsın ki kimse yok denetleyen .[/spo]
Mesaj tarihi:
Hızlandırılmış oldu bunlar.
[spo]kaynak suyu gibi çıktı mübarek. 2 sene sonra yıllanmış şarap gibi mübarek. Ayrıca herif 2. bölümde hemen çıktı ve o bizimki nasıl hemen tesisatı döşedi öyle :). O torba kaç kat olsa da patlar bu arada o mesafede :) [/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]adamlar yıllardır ısyanda içerde kimsenin aklına gelmemiş şimdi bizim maykılın su boruları patlatmak aklına geliyor abovv abov yok ya ısınamıyorum ama yinede heycanlanıyor garip adam yine tahta oturdu büyük oynuyor büyük kazanıyor yahu bu adam taktik güzel[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]neydi kutudaki şey? altından kan akmış gibi gördüm sanki ama kapağı açınca uzu gözüküyodu, kanla alakalı bir şey değil sanki.[/spo]
Mesaj tarihi:
ingılızcA altyazı çok daha güzel oluyor. İngilizce bilen herkese tavsiye.
Ben asıl bu bölümden bazılarında reklamları çıkartmıyorlar ve hasta oluyorum onlara, çok hoşuma gidiyor. Güzel reklamlar var çünkü. Asıl bölüm sonunda bir sonraki bölümün preview'ları oluyor. Onları hep koysalar keşke. İki saat youtube'dan arıyoruz sonra :).

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 21:53 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...