Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Paşa Paşa ) Kasımpaşa- Beşiktaş =pazar 21.45=

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş kötü değildi.Bobo nun yokluğu bitirdi ofansı.42 orta var ceza sahasına gol yok.
2 defa çizgiden top çıkardılar 1 tane de direk var.
sayısız şut kaleye giderken oyuncuya çarptı.
Ben beşiktaşı beğendim sadece golcü olmadığı için çok zorlandı.
Tam bobo nun maçıydı.

Forvette nobreyle batuhanla olucak iş değil.
Nobre nin varlığı belli değil. Batuhan için çok erken.Bobo ve yanına alınacak uzun boylu bi golcüyle Beşiktaş siler süpürür bu sezon.

Diatta ne iş hala anlamadım ben.geldiğinden beri 3. maç ve hala oynamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gene izledim butun maclari , Besiktas ilk yari kacirdiklarini atsa mac 7-1 biterdi. Kasimpasa da hicbisey yok , bombos takim , bakinca Altay 'in kafasina sicayim diyorum tekrar tekrar. Geldikleri gibi düserler bu sezon Denizli ile Rizeyi alarak yanlarina. Cisse , Tello iyiydi. Serdan ÖZkan süper , Serdar Kurtulus da cok iyiydi. İ Akin da Burak da TSL de oynayamaz benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın özetini izledim gece trt'de, bu Tello denen adam baya iyi yahu, içeriye çok güzel top dolduruyo, beğendim. BJK'nın tek olumlu transferi galiba.

Cisse gereksiz geldi bana, oyuna onun kattığını diğer oyuncular da katardı BJK kadrosunda.

Ve sene başından beri en az 4-5 topicte dedim BJK'nın savunma göbeğinde adama ihtiyacı yok diye, herkes de tutturdu var diye, aha buyrun adam geldi kadroya giremiyo.

Bilmiyorum benim düşünceme göre ilk 11de %100 oynamayacak adamı almayacaksın yabancı transferde. Zaten kontenjanın kısıtlı, iyi kullanmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kontenjanın kısıtlı diyorsun da iki sezondur kontenjan hakkını kullanmıyor beşiktaş

bu sene de 1 forvet alınmazsa yine kullanmamış olucaz

diatta ve cisse şöyle önemli, rotasyon çok önemli ertuğrulun sisteminde. diatta hem sağbek hem stoper oynayabilen biri. serdar kurtuluş 3 haftada 6 maç yaptı dinlenemedi adam böyle 3-4 hafta giderse iyice yorulacak. bunun yanında yan toplarda bizim defans hala zayıf. eğer diatta bir song gibiyse banko oynar stoperde. değişmeli olarak ibo ve gökhan ikilisini de görürürüz yanyana. arada sağ bekte de oynar.

cisse ise koraya çok benzeyen bir oyuncu. o da belli oldu ki korayla rotasyon yapsın diye alınmış zaman zaman çift önliberoda da yanyana oynasınlar diye.

şu an 2 eksik var takımda. 1.si ve en barizi forvet.
2.si ise sol açık veya sol bek. tello görüldü ki ikisinde de oynayabiliyor. ama ne ibrahim üzülmez ne ibrahim akın sol kanadımıza yakısan oyuncular. hele hele şu sağ kanadımızı gördükten sonra mümkünü yok ben bu 2 ibrahime dayanamam en mantıklı çözüm ya mehmet sedef sol bek oynicak tello açık, ya da tello sol bek oynicak aydında ısrar edicez sol açıkta.

serdar kurtuluşu milli takımı gerçekten hakediyor ama önünde de hamit var. ileride hamiti geçeceğine yürekten inanıyorum ancak şu anda hamitin yedeği ve rotasyonu olarak milli takıma girmesi gerekirdi

bunun yanında sol bekte volkan yerine ibrahim üzülmezi oynatırsa terime kafam girsin. artık ibrahim üzülmezi kimse oynatmasın. milli takımda oynadıkça kıymete biniyor adam yahu. şu telloyu izledikten sonra, serdarları izledikten sonra kanadımda üzülmezi istemiyorum ben

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:22 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Rotasyon önemli de, hani madem alacaksın cisse veya diatta yerine (hadi diatta yı ucuz diye aldın cisse dielim) daha sağlam bir adam alırsın diyorum ben. Eldekiyle eşdeğer alacağına daha iyisini almalıydı bjk. Zaten bu sene transfere çok para harcamadılar. Daha iyi adam alınabilirdi. Hani rotasyonsa zaten rotasyonu Cisse yerine daha sağlam bir adamla yapabilirdi Koray bence. Sırf kadro zenginleştirmek için aynı ayarda oyuncu alınmamalı bence. Ha bu benim görüşümdür tabii.

İbrahim Akın'ı genç milli takımdan beri izliyorum, o adamda iş var. Hemen silmeyin bence. Bugün GS'ye gelsin mi deseniz hemen gelsin derim. Ama adamın kafasına vura vura öğretmek lazım bazı şeyleri. O arada da evet bir sol kanat ya da bek lazım bjk ya. mehmet Sedef'e pek güvenemedim ben hiç. Başka bir oyuncu alınmalı. Bi de Tigana saçma sapan işler yapıyodu Dauma özenip İ.Toramanı sol bek sağ bek oynatıyodu falan. Bu hatayı inşallah Ertuğrul yapmaz. Taş yerinde ağırdır diye bir laf vardır. Fazla fantazi futbolcuyu öldürür. Gerçi bunu en son yapacak adam heralde Ertuğrul. Kendisi çok çekmişti çünkü zamanında. Forvetken al sana 2 numaralı forma defanssın dendiğinde az yadırgamamıştı.

Bir de daha maç 1-1ken toraman kırmızı görmeliymiş diolar doğru mu bilmiyorum dün de millet diyodu. Hakem görmediyse sorun yok tabi.

Bir de Tigana geçen sene "Tüm iyi gençleri gs ve fb kaptı bize vasatlar kaldı takımın geleceği yok" demişti, e ben şu sahadaki gençlere bakıyorum da... Bayağı bir halt etmiş bence. Ha aralarından bir Arda çıkmayabilir tabi ama gayet iyi adamlar yetiştiriyor sanırım bjk.

Yanlız bu konuda biraz Ertuğrulu eleştirecem. Şu Batuhan falan gibi genç adamları oynatıyor sık sık. Bir oyuncunun bu yaşta bu kadar yüke girmesi bence büyük hata. Hani süperlig bu. 10 yaş büyük adamlar genç oyuncu statüsünde hala (batuhana 16 yaşında diolardı, "genç semih" 26 oldu) fizik ve kondisyon olarak bu adamlarla mücadele etmesi mümkün değil, hem psikolojik olarak çocuk yıpranır hem de bir sakatlık alırsa futbol kariyeri kayabilir.

Ha nolur, bjk 3 farkla 4 farkla öne geçer ya da geri düşer, o zaman sokar oyuna. Maç kopmuştur çünkü artık. Çocuk da tecrübesini kazanır. Ama böyle kritik dakikalarda oyuna girmesi yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

serdar özkanla ardayı kıyaslamak yerine birlikte oynatmalıyız bence. zira milli takımın sağ ve sol kanatlarını coşturacak iki adam.

ha serdar özkan çok büyük topçu olacak bunu adım gibi biliyorum hatta şans verilsin delgadodan da ricardinhodan da daha iyi oynar 10 numara mevkisini

arda da büyük oyuncu ama futbolu gece hayatının önüne geçirirse bundan türkiye kazanır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger
üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:53 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Serdar özkan ardayı 3 katlar 5le carpar. Adam geçiyor şut atıyor koşu yapıyor mücadele ediyor güçlü. Potansiyeli ondan fazla. Ayrıca Arda gecelerde fink atsın daha

Bu biraz zor benim görüşümde. Ha tabii kisi de çok genç daha tahminlerde bulunmak için erken. Ama şu var. Serdar daha fiziksel gücü yerinde daha sağlam basan bir adam. Fiziksel yönden Arda'yı ezer geçer. Geleceği de parlak

Ama arda çok daha teknik ve başarılı bir oyuncu. Bir de oyunu güzel okuyor çok daha yaratıcı ve bitirici paslar atıyor, şut tekniği çok gelişmiş.

Bu adamlar genç, vücut ve fizik her zaman kazanılır. Ama teknik ve oyun mantalitesi çok fazla gelişen şeyler değil, futbol zekası ya belli bir düzeyde vardır ya yoktur. İkisinde de var, ama Arda'nınki daha ağır basıyor.

O bakımdan Arda çok daha yüksek bir potansyele sahip.

Gece kulübü olayı da çok saçma. Basının paparazilerin angutluğu ve ona kanan inanan halkın gaza gelmesi. Adam genç; futbolcu, ünlü. Tatilde, eğlenmek istiyo. Kız arkadaşıyla teknede. Öyle gece kulübü falan değil sahil değil, halkın gözü önü değil. Denizin ortasında teknede gözden ırak. İstediğini yapar tabii kim ne hakla karışacak?

* * *

Yanlız evet genç oyuncu yetişiminde bir problem var Türkiye'de. Çok parlak adamlar çıkıyor ama sonra bir anda sönüyorlar. Bana biraz da transfer politikasından dolayı gibi geliyor. Adam daha yeni ünlenmiş çat diye alıyosun büyük takıma ayakları yerden kesiliyor. Sonra bi anda adamdan süper yıldız olmasını bekliyorsun. Adamın 2 ayağı bir papuca giriyo sonra da batırıyor.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:15 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aynı serdardan bahsediyoruz di mi? serdar özkan yani kurtuluş değil. zira serdar özkanın fiziği çok üst düzeyde değil. artısı çok koşuyor olması. ve fiziği gelişmez fazla ikisinin de, bütün gençlere öyle denir fiziğini geliştirsin diye ama genelde pek bir değişim olmaz.

serdar özkanın asıl özelliği fiziği değil. hani stilini karşılaştırmak gerekirse ronaldinho değil ama messi. iyi şut çekiyor çok iyi orta açıyor ve çalımı da var. tekniğin üstüne çok koşması büyük bir artı. messi stilinde alt versiyon yani. ilerde ne olur bilemem ama bu sene clde takım dökülmezse seneye avrupadan teklifler başlar

said:
Gece kulübü olayı da çok saçma. Basının paparazilerin angutluğu ve ona kanan inanan halkın gaza gelmesi. Adam genç; futbolcu, ünlü. Tatilde, eğlenmek istiyo. Kız arkadaşıyla teknede. Öyle gece kulübü falan değil sahil değil, halkın gözü önü değil. Denizin ortasında teknede gözden ırak. İstediğini yapar tabii kim ne hakla karışacak?
genel olarak çok reklamlard açıkması biraz şımarmış gibi geliyor bana. benim derdim ardaya kötü futbolcu demek değil zira çok iyi futbolcu. bugün tellonun önünde arda oynasa beşiktaşta çok bomba olurdu işin doğrusu. ama benim şasi fikrim yöneticilerin bu tür genç oyuncuların ne gece hayatına ne reklamına izin vermemesi gerekli. otursun takım 1 çalışıyorsa bunlar 2 çalışsınlar. zira futbolun geleceği bunlar

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:48 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ben 2 ya da 3 maç özetinde izledim (daha fazlası gelmiyo bu şifreli yayınlarla elden) gördüğüm kadarıyla fiziği iyi gibiydi. Çok koşması iyi bir artı tabii, ama teknikte öyle çok ahım şahım bir şey görmedim ben. Örneğin asistinden önceki çalımını çok övüyorlar ama sıradan bir çalımdı bence.

Ha kötülemiyorum adamı, sadece gördüğümü söylüyorum.

Ama Arda'nın mesela narinliğinin yanısıra bacakları kısa, o yüzden çekecek ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...