Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 http://yasar_yagci.sitemynet.com/[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Yakında dötümü satıyorum diye çıkarsa millet şaşmamak lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bayandan böbrek var. İçki kullanmıyor. LOL bu ne ya.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hoca kaça bırakırsın en son ? ..Allah Kurtarsın ne diim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hmm, bence dalga gecilecek bi durum deil, kim bilir nasi bi caresizlik icinde adam... dunya uzerinda yaygin bisey fakir insanlarin el altindan organ satmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bence bu adam Dirty Pretty Things ( kirli tatlı şeyler ) i seyretmiş ve fazla etkilenmiş.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ülkemiz ve dünya geçeklerinden bu kadar bi haberseniz, bütün insanların sizin gibi bir elde cep telefonu diğerinde hamburger gezmediğini görememişseniz evet ilginç bir site...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bende akciğerleri satıyom ama hor kullanılmış 85 model alan varsa arasın duman rengi :D[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bence toplumsal acılarla, çarpıklıklarla ilgili yorumlar yapmayalım çünkü sinirler geriliyor. Netekim cümlemiz hoş güzel insanlarız fakat nerede dalga geçip nerede ciddiyeti takınacağımızın ölçüsünü pek bilmiyoruz. Bir çift lafımda şu olur, olaki bu insan gerçekten böyle bir durumdaysa yinede bu yorumu yapıyorsanız insanlığınız bitmiş demek benim için arkadaşlar. Dahada bırakın oyunu, bilgisayarı, interneti etrafınızdaki dünyada öğrenecek binlerce şeyiniz, alacak bir o kadar dersiniz var anlamına geliyor aynı zamanda.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 fedaykin +1 siz geçin dalganızı.. Gülme komşuna gelir başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bu arada sadbutcher'a da +1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 adamın site açacak kadar hali vakti var ama böbreğini satıyor?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Açıkcası bu adama acımıyorum. Tamam böbreğini satmak zor bir durumdur Allah kimseye vermesin ama ben bu adamın çalışıp didinip elinden gelen herşeyi denediğine değil kolay yolu seçtiğine inanıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 17 October 2003 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 absolut. ben o adamlardan tanıyorum. bi tanesi tam da senin dediin gibi. Yani biyerden duymuş bi böbrek yetiyo diye madem öle parasını yiyim modunda. Diğeri ama hiç öle diil. durup durup satıcam böbreğimi diyo. üç kız babası. çocuklar okumaya çalışıyo. baba da okutmaya çalışıyo. Çocukların ikisi günde 500.000 diğeri 1.000.000 lira alıyo. Adamcağız günde 4-5 saat uyuyo. Bi gece nöbeti tutuyo aptal bi fabrikada bi de bi firma için koşturuyo. Ve bundan çok daha kötü durumda olan nice insan gördüm. Çok çok çok daha kötü. Onlar yaşıyolar aramızdalar ve bizden bağımsız değiller. DÜnyamız interaktif bi dünya izole değiliz. Ve ihçbirşey yapmıyosak onlara acımamız lazım.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 vay be[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yani hepinize mantıklı mı geliyor net'te sayfa açabilen bir adamın böbreğini satacak kadar (ayrıca tartışılır zorunda olabilir mi insan diye) zor durumda olması? ekleme: böbreğinin parasıyla domain mi alacakmış?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 17 October 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 evet çok da mantıklı diilmiş. bi an farketmedim web sitesi olduunu.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bana mantıklı gelen her insanın her kesim, düzeyden nette bir şekilde sayfa açabilecek olması.aksini düşündüren nedir esas onu anlamadım. Html bilgisimi ister, parası olmasınımı gerektir?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 nasıl açıyor parasız insan site o halde anlat bakalım bize..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Git bir tanıdığına söyle bitsin, mahalledeki internet cafesi olan bilmemne abine söyle açsın, git bir yerden free domain al olsun, bin tane yolu var template var ıvır var zıvır var.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 mahalledeki net cafedeki adama bedava sayfa açtıracak kadar hatırın varsa o adam zaten böyle site açacağına sana 3-5 kuruş yardım eder önce.. net'te sayısız dalga geçme siteleri varken böyle tek sayfalık birşeye neden gözümüz kapalı inanmalıyız anlamış değilim. polisin işi bile olabilir alıcıları tespit etmek maksadıyla. bir kaşık suda fırtına estiriyorsunuz.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Gazetelere linki yollayın. 3 gün sonra öğreniriz. Hem de adam kurtulur programlara çıkıp para alarak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yok yok. bu adam muhtemelen o birinci türden bi adam. böbreğine ihtiyacı olmadıını iyi paraya okutup harcıycaanı filan düşünüyo. tabi öbür türlü de olabilir. yalnız ben sanmıyorum.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Yav allahaşkına bir ilk yazdığım yazıyı oku Sam diyorki "...olaki bu insan gerçekten böyle bir durumdaysa..." bu demektirki gerçek olabilirde olmayabilirde.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 17 October 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Evet olabilir de olmayabilir de. Ayrıca Sam'in öne sürdüğü komplo teorisi de gayet mantıklı geldi bana.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar