heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni aslı.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aslıyı ben de unutmadım!! ah aslı aahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çok duygusal bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 özledim ya ayrılmamızın 2. ayına girdik resimlerimize baktım da off ya çok özledim hele o ilk gecemiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 gidenlerdeenn auuuww birtek seni deli gibi özledimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sevipte ayrılmak zorunda olmak ne kadar da kötü bişey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bu sarkıyı hiç erisemediğim askım raykaya yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ğğaassslllııııı!!! ğaaasssllllııııı!! lllaannn seni lamalardan daha çok seviyorum lan! seni düşününce bağrım yanıyorrr! tabi bunun sebebi göğüsümdeki ağrılar sebebiyle göğüsüme sürdüğüm kamfolin de olabilir. asslııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ...Ulaşılmasıııı güç bir yıldııııııııızın peşinden çırpınan suskun yüreğimdiiiiiiiii! http://www.youtube.com/watch?v=-jN3cqh7Fw8 Orta1de dinleyip komaya girdiğim şarkı... Klipte Akuma_Blade'nin asker öncesi geçmişinden esintiler görmektesiniz. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:07 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 İzel - ah yandım ah yandim ben allahim buna can dayanmaz al onu getir geri bir daha vermeyeyim al onu ver bana geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ayrılık aman ayrılık herbir dertten alaaa yaman ayrılık yanıyorum be getirin aslı mı bana gerii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mazluumm mazluumm mazlumu getirin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sen hakettin bu sözleri , yarinlar yok gibi gunes hic dogmayacak o gitti ah gitti bir daha hic donmeyecek ah yandim ben allahim buna can dayanmaz al onu getir geri bir daha vermeyeyim al onu ver bana geri son bir daha goreyim gidip de donmeyeyim ah yandim ben allahim buna can dayanmaz al onu getir geri bir daha vermeyeyim al onu ver bana geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya olm dur abdesti bozdurucan gözerim doldu ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 geçip giden ğğğuuuuu zamanları ğğğuuuuu üzülsem, üzüldüğüme düzülsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bu aksam icimde hüzün var Gözümde canlandi anilar Aglamak istiyorum haykirmak istiyorum Bu aksam icimde hüzün var Sensiz gecmiyor bu aksamlar Gönlümde dinmiyor arzular Kavusmak istiyorum sarilmak istiyorum Bak bizi bekliyor anilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Benden uzak durma ne olur Bu kalbi sensiz tasiyamam Artik benim olmasan bile Seni görmeden yasayamam Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Beni bu hallere koydular Beni bu aksam aglattilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LEOYAKdCiyg Yine benden birşey içeren bir şarkı Mazhar Alanson - Ah Bu Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya özlemek çok kötü... ben mesela özlemekten korkuyorum ayrıldıım erkek arkadasımla bu gun 1 sene olucaktı ve talihsiz bir sekilde karsılastık terkeden bendim ama eve giderken otobüste grup vitamin rambo dinlediimi farketmeden gözlerim doldu çok acaip bişi özlemiş gibide hissetmiyorum ama asıl özlemekten korkuyorum burda aslında rambo nun çok duygusal bi sarkı olduunu da anlamış bulunuyoruz meğer ne analamlar yatıomus içinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 nikahına beni çağır sevgiliiğğm [spo]NİKAHINA BENİ ÇAĞIR SEVGİLİM İSTERSEN ŞAHİDİN OLURUM SENİN BU ADAM KİMDİYE SORAN OLURSA ESKİ BİR TANIDIK DERSİN SEVGİLİM HAYALLER KURARDIK BİZ YILLAR ÖNCE HİÇ YOKTU HESAPTA AYRILIK BİZCE BİLİRSİN NE KADAR GÖRMEK İSTERDİM BEYAZLAR İÇİNDE SENİ ÖYLECE GARİBİN BİRİYSEK SEVEMEZMİYİM AŞKLA KARINDOYMAZ DİYEN BENMİYİM ŞİMDİ ÇOK ZENGİNSİN BEN AYI GARİP SANA BİR BUKET GÜL VEREMEZMİYİM NİKAH MASASINA OTURDUN İŞTE DAYANMAK ÇOK ZORMUŞ BÖYLE SEVİNCE SANA MUTLULUKLAR SÖZÜM KARDEŞÇE AT ARTIK İMZANI GİT BİRAN ÖNCE[/spo] olay budur. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 16:48 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: ...ayrıldıım erkek arkadasımla bu gun 1 sene olu... hah. Bu şarkı dün gece albümdeki tüm abazalara gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya acaba normal bişi mi babasının baskı yapıp sen bir sünni ile iki dünya bir araya gelse genede evlenemezsin demesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar