Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: dasaaa demiş ki: § 17 Ağustos 2007, Cuma - 15:49 [ özel msj ] bence lost çekirdek gibi bişi.. bir başladın mı duramıyorsun, bağımlılık yapıyor ve yerde kabukları birikiyor [spo] [/spo] o_O
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 söyleyen olmadı herhalde lost bir sudur, iç iç kudur :P bir deli kuyuya taş atmış yüz akıllı cıkaramamış konsepti bence lost.O kadar şeyi baglamaları cok zor.Hadi bagladılar dielim her bolümde başka bir teoriye göz kırptıgı icin bi cok kişi memnun olmıcak ve hüsran olucak son bölümü bence.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Lost izlemedim hiç. utanmıyorum. Sıkılmıyorum. Ama hani merakda ediyorum bi yandan. orada burada millet nasıl bu kadar çok konuşabiliyor bu diziyi? Her masada geyiği dönebiliyor. Karakterleri kendilerine ykaıştırıp kşisel olarak "bu benim adamım abi" diyebiliyorlar. Anlamak istiyorum bende :d Bu lost kaç sezondur var. ne kadar daha gidicek. ve en önemlisi lost un konusu ıssız adaya düşen uçaktaki insanların kurtuluş hikayesi dışında başka biryere varıyormu? aman diyim sakın bişiler anlatırken gelcekten söylemyin hani o ince çizgiyi yakalayın lütfen. Bir de, lost ta kaçtane karakter var? 15-20 tane var sanırım. onu da açıklarsanız sevinirim. Benim gibi biri daha var mı çok merak ediyorum. Tanıdığım herkez biliyor izlemiş yada en azından olayları vs biliyor izlemediyse bile tüm bölümleri. Bir ben varım galiba? ne fena bişi lan :d valla ben de geçen gün bunu düşünüyordum. lost, türkiye'de bir kült haline gelmiş durumda. avrupada ve amerikada, house ve ncis dizileri de en az lost kadar konuşulsa da, bizde bu tip dizilerin adı bile geçmiyor. varsa yoksa lost. "yeni bir sır çıktı ortaya, yeni bir gizem çıktı ortaya". lost'un ilk bölümlerinden beridir, sürekli duyduğum bir laf bu. yeni bir gizem çıkarmak hiç de o kadar zor değil. x-files her bölümünde bunu mükemmel şekilde yapıyordu. ancak burdaki farklı olay, bölümlerin ardarda devam ederek ilerlemesi. aslında bu da çok zor değil. bugün a diyen kişi yarın b desin, ertesi gün c desin, al sana "gizem dolu sürükleyici dizi". ancak aklıma şu geldi. lost'tan önce tüm türk gençliğin peşinden sürüklendiği dizi neydi? OC. Peki ikisinin arasındaki benzerlik nedir? Her bölümün bir önceki bölümün devamı olması, ve karakterler arasındaki ilişkiye odaklanması. Yani? Pembe dizi olması. Biz anneannelerimize kızardık, Güzel ve Çirkin, Yalan Rüzgarı izliyorlar diye. Al, aynısını biz yapıyoruz. Tamam ilk başta OC/Lost ile GÇ/YR farklı gibi gözükebilir. Ancak daha "modern" olmasından kaynaklı bu. Pembe dizi sonuçta. anneannelerimizi nasıl bağlıyorsa, biz de o şekilde bağlanıyoruz. "Arkası Yarın" kuşağı. Ben şimdiye kadar OC veya Nip/Tuck hiç izlemedim. Aksiyon olmadıkları için. Fakat Lost'un da ilk bölümünden ötesini izlemedim. Aslında Lost'u merak etmiyor değilim. İnsanların deli gibi takip ettikleri bu dizi neymiş, senaryosu neymiş, dharma neymiş, neden bu adaya düşmüşler, işleri güçleri yok muymuş... bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Ancak henüz açıp da izleme imkanım olmadı. Belki de son zamanlarda polisiye/dedektiflik dizilerine kafayı gömmüş olmam. Hem "Arkası Yarın" dizilerinden ziyade, her bölümünde farklı bir konunun işlendiği diziler nedense daha çok hoşuma gidiyor. Belki de eski bir comic geek olmamdan dolayıdır. Her sayıda kahramanımız başka bir kötü adamla çarpışırdı. Hah, bu diziler de bana onu hatırlatıyor. Spawn, Batman (çizgi film olsalar da), NCIS, House (tamam doktor dizisi ama diğer doktor dizilerden daha farklı bir yaklaşımı var, dedektif dizisi gibi ilerliyor), Monk, Komiser Kolombo, CSI (pek izleyemesem de), Dexter (iki-üç bölümünü izlediysem de sevdim) ve bunun gibi şeyler. Lost'a pek vakit kalmıyor.
mitin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lost izlemedim Pop-popüler kültür öldürür yok eder. lostu izlemem,izlememenin gayet rahat olduğu kanısındayım, en azından karakter isimlerini aklımda tutmak zorunda kalmam, TV dizisi hakkında aptalca tartışmalara girmem. izlemem
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @Mitin Artık kitap okumayalım , film izlemeyelim , oldu olacak internete de girmeyelim.Sırf kapital düzen uşaklarını ve emperyalist Amerikan oportünistlerini zengin etmeyelim niyetine.Hoş , kolay gelsin diyorum. Hani konusu bana hitap etmiyor der insan anlarım , komedi falan seviyorum tarzım değil hiç başlamadım der insan onuı da anlarım.Ama yukarıdaki laf resmen Konuşan Meşe olayı olmuş.
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çırpınmayın, siz de isteyeceksiniz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Aynı kurtlar vadis izlemediğim gibi izlemiyorum, uygulanması gerkeneler sırasıyla aynı bunda da.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 KV'yi LOSTla bir tutmaya başladılar ya , kendimi damdan atmam lazım benim. Not : Kişisel kanımı söyleyeyim . KV benim için dünyanın en lümpen , en barzo dizisidir.Ama tüm bölümlerini izledim imkan dahilinde? Niye eleştiri hakkım doğsun diye.Buradan da onu belirteyim dedim , Konuşan Meşe olmayalım.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Madem popüler öyleyse izlemiyim mantığını görebiliyoruz aktiftablette hahaha. Ben farklıyım, herkesin izlediğini izlemem vb. emo yaklaşımlar. Ben de lost izlemiyorum ama benim sebebim herkesten farklı, ben beğenmiyorum o diziyi. Düşün yani o kadar farklıyım sizden.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 akuma bugün bir ağaç sevgin var :d hayırdır hehe
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tohumlar fidana , fidanlar ağaca , ağaçlar ormana dönmeli yurdumda :)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Dizi biraz sıkıcı gelmişti bana ama yine de merak uyandırıcı bi konusu var. Hani annenin pembe dizisini izlemezsin sıkıntıdan ama kim kimle birlikte falan takip edersin heh onun gibi. Neyse ben bildiklerimi yazıyım spoilerda. [spo]Şimdi bunlar bi adaya düşüyo ama ada bi deney mekanı, dış dünyayla bağlantılarını engelleyen bi sistem var. Adada others diye bi grup var, bunlar büyük ihtimalle eski deneyin uygulayıcıları. Others bunlar adadan çıkmasın diye türlü dolap çeviriyo arada savaşıyorlar ihanetler entrikalar feşmekan. Sonra adaya bi hatun düşüyo Las Vegas dizisindeki zenci taş krupiye hatta. Bunun araştırma gemisiyle bağlantı kurmaya çalışıyorlar, son bölümde sinyalleri engelleyen sistemi devre dışı bırakıp kuruyorlar da. Sonra bi yerde geleceği gösteriyor doktor bi eleman var bunlarıun lideri gibi bişey. Bu adadan ayrıldığı için çok üzgün, gitmemeliydik falan diyo. Othersın lideri de sürekli aynı şeyi söylüyo gitmemeniz lazım kendi iyiliğiniz için diye. 4. sezonda heralde adanın gizemi neymiş öğrenicez. Bide adada garip bi güç var böyle siyah ruh gibi bişey, insanları öldürüyo. Kolpa gelmişti bana heh. [/spo] Var mıdır eksiğim yanlışım? Lost karakterlerini anlatan güzel bi site tık [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 12:33 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 İlk bölümünü izlediğimi belirteyim o zaman. Hayır farzedelim ki sırf millet izliyor diye izlemiyorum, bunun emoolukla ne alaksı var anlamadım.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 emoluk demiş biri lol ^^ emo bar biliyorum bi yerde görmüştüm resmini çekmiştik süper ya çok gülmüştük
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Alakadan değil yav sana laf sokmak istedim :p Kurtlar vadisi de böyleydi. Tabi karşılaştırmak hata çünkü kv katlanılamayacak kadar baygın bi diziydi. Ama her bölümü izleyen arkadaşlara sorar gelişmeleri öğrenirdim
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hala izleyememiş olan varsa isteyen ilk kişiye 7 DVDlik HD Tv rip setini hiçbir karşılık istemeden yollayacağım.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hala izlemedim, ama o set bende de var. Başka bi dizi göndersen :P
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 LOSTICIL AHAGAHAHAHAHA SÜOER ÖASDNFSD
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün SG-1 İmzamda listem var.Bakarsın. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: http://dbot.org/losticil.htm ilacı var? Başarılı keşke her dizi için olsa!!!
Öne çıkan mesajlar