Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: ZaugnaKhaldun, 17 Ağustos 2007, Cuma - 12:05 tarihinde demis ki: overrated "aşırı abartılmış" anlamında söylemiştim ben arkadaş boğaziçili de..
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de geçen cuma başladım işte arkadaşla, 2. sezonu bitirmek üzereyiz, gururluyuz.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 mesela bi cocukla konusuyorum, lost tshirtu giymis. izledin mi hic dedim, yok dedi. kolpa kolpa tshirtler etrafta arkasında onunde 6 tane rakam var. boyle olunca insan ister istemez sogur, sunu da ekliyim baslardaki iyi fikir veya iyi islenmis falan diye izlenen diziler max 3 sezon sonra kitleyici kitlesini kaybediyor (evet). boyle eooeaa baydı lan oluyor insanlar cok severek izleseler de. o yuzden dizeye once boyle boktan baslicaksın 24teki gibi, sonra iyilesicek zirveye ulasıcak bi sezonla sonra bir tane dusus sezonu yapıp bitirceksin. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:27 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 benim lost hikayem bi acaip. 6-7 ay kadar önce bir arkadaşımın losttan bahsetmesiyle tanıştım. yoğun bir dönemdi. o nasıl olsa topluyor dedim. yazın bir ay kadar tatilim vardı. soluğu yanında aldım. beni 3 hafta felan oyaladı tek br bölümü bile getirmedi. en son tekrara aradım, bana external bir hdd bul halledeyim dedi. ben de bir arkadaşı aradım. hdd istedim lostu alıcam dedim. eleman vereyim abi lost bende var dedi. 6 dvd 3 sezon. o sinirle 70 saatlik diziyi 96 saatte bitirdim. dizi bitince kendimi adada zannediyordum. 4 8 15 16 23 42 hayıııııııııııııııııııııııııırrrrr. hayırsız arkadaşımı geçenlerde yolda gördüm. bana yüzünde garip bir ifade var dedi. hahaha [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:36 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lost ikinci sezonun ortalarına kadar iyiydi doga ustu hiçbi olaya tanık olmadık ama o siyah duman bütün hayallerimi yıktı diyebilirm. tamam orda aylarca yaşayabilmeleri, nerdeyse bütün yolcuların hayatta kalması, imkansız tesadüfler, birleşen hikaye falan oldugu gibi palavra sayılabilir. ama yine de gercekte olamayacak bişey yoktu ortalıkta, taa ki siyah duman gelene kadar. daha 2. sezonu bitirmedim ama izliycem mutlaka devamını da, dizi güzel çünkü izlerken keyif alıyorum hayal kırıklıgına ugrasam da.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ne kadar abartıldı ya heryerde bir lost bütün forumlarda,sokaklarda,bütün konu başlıklarında... Evet güzel bir dizi bende izledim ama bokunu çıkardılar artık.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 vadi den konusacaklarına losttan konussun insanlar, zararsız işte ne istiyosun?
Solgunadalet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bir yere kadar ikisi hakında da fazlaca konuşmak aynı zararı veriyor. Zaten lost vadi muhabetini noktasına çoktan geldi ve geçiyor.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 vadi'de de aynı şey olmuştu saçma sapan işler. Bbg izler sabahlara kadar onun yorumunu yapar bizim insanımız,kv izler birbirini öldürür.Lost izler saçmalar
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ee bırakın da konusalım yahu, abartsak nolcak sanki, sizi ilgilendirmeyen bişeyse rahatsız olmazsınız herelde? vadiyi izleyen insanlar kendini vadide zannedip sacmalıyolar ama lost izleyen bi insanın kendini adada hissetmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lostun tamamnını izledim ilk başlarda hoş güzel geliyordu konuşmak ama her yerde lost görmek baydı artık. insanlar resmen cılkını çıkarana kadar birşeyi uğraşıyorlar .
Solgunadalet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya konuşmak birşey değil tabii bir araya toplanın üç beş kişinin direk losta sarmasına aylarca katlanmak da başka birşey. Böyle söylememekde lazım sonuçta benzer başka bir durumda bizde vıdı vıdı sabahalara kadar konuşa biliriz. Birde Vadide sanıyorlardı ama o dizi Türkiyeden politik ve insaların bazı duygularına hitap eden bir diziydi. Yani adaya düşenler biz olsak kendi sorunlarımız üzerine bu kadar konuşmazdık her halde...
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 izlemişbi insan değilim.isterdim vaktim yok. birşey de kaybetmiş değilim....
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bende izlemedim Lost'u utanç içindeyim.
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya baslayınca bırakamıyo insan ama henüz 2. sezonun ortasındaki bir insan olarak muhabbete karışmıyorum çünkü insanın butun hevesini heycanını kaçırıyolar böyle sabahın köründe "haaayaaat izledin mi offf kate le sawyer... " "eee bizde digitürk yok ben dvd den takip ediyorum şimdi susabilirmisin lütfen" ama zaten kate ve sawyer aacta kaldı diyemicei için butun hevesimi kaçırdı oturdum aksam baktım youtube dan mal gibi kate ve sawyer naapmıs bi haftadırda dokunmuyorum lost a :) bencede kimse konusmasın lost
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 heroes gibi uyduruk bir dizi losttan nasıl daha güzel olabilir ya. hadi lostta da uyduruk yerler var da, heroes nedir ya. olağanüstü ne varsa o dizide anasını satayım. beğenmedim ben. bariz bi şekilde bitti zaten sezon finali. boşuna izledik.
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 cok isterdim izlemeyenlerin yerinde olmak.. ilk bölümlerde yaşanan heyecan kasırgası, merak fırtınası ilk sevgili heyecanı gibi ,ilk aşkın burnundan öpmek, saçını okşamak gibi gasdsahjskdlş we love loszt
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 maykıl skofild gay o yüzden prison break saks.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Öncelikle söyleyeyim , düşüncelerimin %100 bağlayıcı değildir , kişiseldir , hatta "yukarıdaki tüm yazılanlar tamamen hayal ürünüdür" diyeceğim.Sonra gelip de "vay be bunu dedin ha"deyip dalmayın bana. Öncelikle... LOST güzel değil ki kim izliyor bunları diyen bir grup gördüm yazılarda ki bunların alternatif diye gösterdikleri Heroes , ER , Smallville ne getirmiştir dizi dünyasına yenilik olarak sormak isterim.LOST'un ahım şahım , kutsal derecede dokunulmaz bir senaryosu olduğuna da inanmasam da sizi çoğu zaman arkada duranlara dikkat ettirmesi , çoğu zaman 10-15 bölüm geride olanları hatırlamaya zorlaması , oyuncuların bazılarının inanılmaz performansları ve daha birçok şey bunu yazmaya zorluyor beni. (Evet , sen kardeşim , alternatif diye gösterdiğin Stargate'e Allah Allah nidalarıyla 7-8 bölüm dayanabildim) Ülkemde barzo çok , evet bu gerçeği yadsıyacak değilim.Ne yazık ki tikki camiasının LOSTu kendi günlük konuşma konusu yapmasından ben de rahatsızım.Ama bu LOSTdan nefret etme nedeni olmamalı , tikkiler ayrı LOST ayrı... Ha bir de şu var , örnek veriyorum , bana göre X Files de efsane bir diziydi.Ama senaryo yazarlarının performansındaki gel gitlerden dolayı ben orta okuldayken arkadaşlarıma önermeye çekiniyordum dalga geçerler diye.Mesela 1. sezondaki bir Ice bölümü vardır , bir Ghost in the Machine bölümü vardır , 2. sezonda yanılmıyorsam Tunguska bölümü vardı , (isimlerini hatırlayabildiğim süper bölümler bunlar yani koca dizide 3-4 bölüm sevdiğim manasında gelmesin) ama o her sevdiğim bölüme karşılık 3-4 bölüm kurtadamlı , medyumlu , hayaletli , katilli bölüm çıkıyor sinir ediyordu beni.Ben şimdi X Files'den nefret ediyor muyum , hayır.LOSTa bakarsan 70 küsür bölüm içinde nefret ettiğim 3-4 bölüm çıkmış değil.3-4 ay önce LOSTa başladım , o güne dek özellikle Spoiler okumamaya dikkat ettim ki zira dizinin 3. sezonu yeni bitmişti.Sabah saat 07.00'de başladım ve akşam 21.50de açlık kriziyle bayılarak bırakmak zorunda kaldım.Bu dizinin bağlayıcılığı (yada benim kerizliğim , adını sen koy) hakkında benim verebileceğim en güzel örnek. Burada uzun uzadıya LOST avukatlığı yaptığım sanılmasın.LOSTa 9.5 veriyorsam LOSTdan daha güzel diziler de vardı mesela Battlestar Galactica daha eskiden de Visitors.Ama birşey var , haklarını verelim dizi güzel , dizinin yapım aşamasında yapımcıların ve yönetmenin oynadığı kumarı bir biliyorsanız ne demek istediğim tartışılır.Belki 1-2 oyuncuya uyuzsunuz ama bu diziden nefret etmek , diziyi indirip de "vay izlemiyorum diziyi , izleyenlerin düşüncelerini alim ben" türü düşüncelere girmek sebebi olmamalı (Tamam , Sawyer + Michael + Kate'den öldüresiye nefret ediyorum ama Desmond + Sayid + Locke unutulmaz karakterler bence) Desmond'un , Sayid'in , Locke'nin kesinlikle tek boyutlu olmayan dünyalarını insan bir kez anlayınca kopmak istemiyor insan. İşte bu yüzden diyorum ki... LOST İZLEMEYEN İNSAN NELER KAYBETTİĞİNİ BİLMEMEKTEDİR
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 +bir de şu var LOST gibi dizinin konusunun yanında KV yazmışsınız , sayfayı yazdırsam bunun aynı A4 kağıdı içinde yeralacağını düşünmemişsiniz ya asıl ben size teessüf ediyorum. Bu arada... Overrated değil gülüm , siz Overrated görmemişsiniz hayatınızda. Alın işte bir örnek , Overrated'in şahı : http://forum.paticik.com/konu.php?id=99726
Öne çıkan mesajlar