dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 müslüman caponlar olm! adamlar her cuma camileri full dolduruyo! tokyo'da cuma bu saatlerde sokakta adam göremezsin, cami de iğne at yere düşmez! öle kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Geç kazayı o mini etek için yeni topic istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: bLackcha0s, 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:15 tarihinde demis ki: sırada ki ? o "ki" bağlaç değil birleşik yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 topic i kendiniz açabilirsiniz, foto bana ait değil. ^_^ koprayt, telif falan istemem.. ama absürd gözüktüğü kesin olan bişi ayrıca açabileceğiniz diğer başlık konularını da yazayım.. 1.VOLTRON sinemaya gelior! 2008'de vizyonda. transformers'ın başarısının ardından filmin hazırlanmasına hız verilmiş.. imdb'de gözüküyor ama haberi doğrulamadım falan filan.. 2.Paul Graham "Microsoft is dead" diye bi makale (yazı işte) yayımlamış sitesinde. aslında dedikleri doğru.. keyfinize göre açın başlıkları.. ben assooora diğer işlerime dönücem [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:38 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: o "ki" bağlaç değil birleşik yazacaksın. farkdebilecek misin diye yazdım yoksa bende biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: bLackcha0s, 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:35 tarihinde demis ki: farkdebilecek misin diye yazdım yoksa bende biliyorum. o "de" bağlaç onu ayrı yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sıçarım bacaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 açayım sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 up sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 3 gündür dasaaa'nin koyduğu resimdeki mesajı anlamaya çalışıyorum,yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 puahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar