aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kfg said: off bugun ilginc bi gun oldu eheh... bu cs303 tam bekledigim gibi bir ders cıktı da, sınıf pek bekledigim gibi cıkmadı... hoca boyle dersi anlatma geyigiyle millete sorular sordu da, boyle cpu'nun icinde ne vardır falan, herkes bir seyler biliyor kesin ehueh, oradan biri cıkıyor floating point unit falan bilmemne =)... hic bisey anlamadım neredeyse ders boyunca ahah... gerci sonra ders bitince hocayla konustum, "bastan anlatıcaz herseyi, bugunku konusma biraz milleti ısındırmak icin, cogu kisi 2. sınıfta alıyor, yaparsın" falan dedi de, tırstım biraz yine de eheh... bisey yok abi cpunun icinde, ALU, control unit filan, esas detaya girince portliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Olm Ekmekle kahve içtik, ufacık bir adammış ve bugün cama girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 =/ dedim ama beklentilerinizi yüksek tutmayın diye :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ayrıca elaidi çok büyükmüş abi bak bak bitmiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aquila said: kfg said: off bugun ilginc bi gun oldu eheh... bu cs303 tam bekledigim gibi bir ders cıktı da, sınıf pek bekledigim gibi cıkmadı... hoca boyle dersi anlatma geyigiyle millete sorular sordu da, boyle cpu'nun icinde ne vardır falan, herkes bir seyler biliyor kesin ehueh, oradan biri cıkıyor floating point unit falan bilmemne =)... hic bisey anlamadım neredeyse ders boyunca ahah... gerci sonra ders bitince hocayla konustum, "bastan anlatıcaz herseyi, bugunku konusma biraz milleti ısındırmak icin, cogu kisi 2. sınıfta alıyor, yaparsın" falan dedi de, tırstım biraz yine de eheh... bisey yok abi cpunun icinde, ALU, control unit filan, esas detaya girince portliceksin. sagol abi icim rahatladı =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Beyler bugün biri cama girdi tanıyan var mı kim o mal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ahua hangi amfide oldu bu olay Ekmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 amfi değil abi pi mi ne bi kafe var ya. aklımı aldılar ama suçsuzum ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ekmek Üye medal 1k ID § 23 Sep 2008, 17:01 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] yüzüme bile bakmayan bi kıza bakıcam diye aeeeeee diye 350 kişinin önünde kapıya girdim çat diye. Alçak karı onu bile görmedi. olay bu bu arada abi çok komik ama ya başka birinin başına gelseydi keşke mezun olana kadar gülerdim temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahahahaahaha. geçmiş olsun :) pigastro ora bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Olm dedim sana, ben olsam kaydımı aldırırdım. Ya da Extreme Makeover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sağol. Abi yeditepeden de yokuştan düştüm diye kaydımı aldırdım zaten yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Baya bi confessu'ya baktım, cama giren çocuk var mı diye de, yok. Ne gerizekalı insanlar var okulda onu da tekrar hatırlamış oldum. Freshler var daha 2. günden çok tatlısın sen falanlara başlamışlar, gerizekalı gerizekalı insanları alıyolar okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cama giren denyo(67) Wilfried meidl(25) CW(9) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 said: rumuz: freshgirl, yaş: 19, bayan 20:31 - 23.09.2008 bugün meclis toplantısında bir arkadaşıma bakacağım sırada yanından geçtiğim siyah tshirtlü çocuk; lütfen bul beni. okadar cool takılma lütfen:) said: rumuz: freshgirl'e, yaş: 18, bay 21:01 - 23.09.2008 tam ben yazıyodum ki sen bana yazmışsın. o yandan bakışları atan kızsan senin beni bulman daha kolay. eğer bu hafta içinde beni bulamazsan bayramdan sonra sinema klubü toplantısına gel. nolur çekinme. Baya tatlısın...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Lan got kadar kampus zaten bu beni bul tripleri neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 9 sayfadır kapmüse bok atıyorsun. Senin kampüsün var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kapmus ne abi, yok bende oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ÖBYK'dan feci soğudum yalnız. Ulan kurdoğlu'nda bakteri sayan makine varmış vay be. Sonunda bağırdım "Silgi çıktı lan yemekten!" diye. hey allam hala gelmiş savunuyo... edit: bu eylem olayına bakışlarına da ayrıca bayıldım: "Ya biz bi eylem yapıcaz ama öyle yani yapmış olmak için yapalım" Sanki oyun parkına çocuk salıyo: "Siz oynayın ama öyle ortalığı kırıp dökmeyin terleyince sırtınıza havlu koyarız".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Eylemi sahiplenip bir şov havasına sokma çabası da ayrı bi olay. Ama istedikleri gibi sorunsuz olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 OBYK uyesi tehdit etti gecen sene beni turbanlilara alien kostumuyle geziyolar benzetmesi yaptigim icin, pek kaale alincak bi olusum degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Evet o olaydan da haberim var İlke... Nasıl bi örgütlenmeyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 -internet zaten patlaktı iyice mahvetmişler(nerde 3 sene önceki 3 4 mb ile yapılan downloadlar :P )tamam teknoloji ucreti alıyorsunuz, e tellcom bizim werdiimiz ücrete nerdeyse kişisel 100 mb baglantı sunuyor -bannerweb hala düzelmemiş,gene insanlar çile çeke çeke ders seçtiler, sabancı insanının parmak kasları her sene daha güçleniyor :P ITyi toptan kovup tüm yaptıklarını derslerde proje olarak öğrencilere werseler kesinlikle daha başarılı bir web sitemiz we sistemimiz olur -a6 da geçen sahte yangın alarmı yüzünden gecenin bir vakti anons yapıldı, do not use the elevator diye seslendi ablamız bize -bk 25 gb share iyi olmuş en azından hazıra konma olayı bir nebze kalkmış -kapalı alanda sigara icme yasağı geldiğinde havalar sıcaktı diye pek farketmemiştim ama, yağmur yağarken dışarıda sığıntı gibi sigara içmek durumunda kaldım,köpüklüde 1 kahve sigara keyfimiz wardı o da mahvuldu. -her sene 1 kez yemekhanede yemek yiyip pişman olup o sene bir daha yememiştim, dün gittim domates dolmasına benzeyen yemeği alayım dedim, domatesin içine mantar we soğan koymuşlar, bu seneki yemekhane olayımda başlamadan bitmiş oldu(geçen senede tavuk aldığımda icinden mısır çıkmıştı) Kısaca bu sene başındaki okul hakkındaki görüşlerim bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Nilin yanna gittim ege di mi dedim sonra selam ben ekmek dedim ilgilenmedi kalktım ben de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Eylem fena değildi. Cd- de fotoğraf çekti sanıyorum bol bol. Atarsa katılmayanlar görebilir. Okulun 3. gününde 3. ödevimi de SUCourse'da duyuru olarak görmekten çok mutluyum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar