nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yok ya yazıyodu internette çok geçmedikçe yada çok az yazmadıkça puan kırılmaz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 readingi zor diosan işin iş ilk sene cilt cilt kitap vercekler okuman için. gerçi salla alma bile 1 kere bile okumuosun boşa para ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o kitapları anadili ing olan adam zor anlıo ya 1500 yılında yazılmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sabancıda donat yiyonuzmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 imdat! serbest seçmeli ders seçemiyorum. nedir bu ya, hangi derse baksam çakışıyo bişilerle mutlaka. va201, va333 alcaktım bu dönem. va201 direk olmuyo. va333 tek saat çakışıyo, gerçi 25 kişilik dersi alabilirmiyim bilmiyorum. alternatif bakıyım dedim, econ201,econ202,econ204 hep çakışıyor. var mı ders önerisi olan? mgmt201 istemiyorum (belki o da çakışıyordur). ders söyleyen olursa ders hakkında da bişiler yazarsa sevinirim. sağolun şimdiden. edit: cs hakkında bolca bilgilendik.. meka hakkında bilgi verebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı? 2. sınıftan itibaren ne dersler önerirsiniz, hangi alana yönelmek için nasıl bir yol izlenmeli? vs.vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Scheriff said: nesne tabanlılar için öyle tabi bi de functional diller var okulda adını bile duymuyosun nerdeyse ama kullanım alanı olan şeyler ruby perl vs ben biliyomuyum, hyr ama lazım olabilir:)abi automatada perl ogreniyorsun yav pl'de prolog, scheme ve ada ogreniyosun. e derslerde de C++ ogreniyosun. bu 5 iyle her seyi kendi kendine ogrenebilmen lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Scheriff said: o kitapları anadili ing olan adam zor anlıo ya 1500 yılında yazılmış falanabi o sps seckisinin arkasinda bunu okumayin diye uyari var dfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ASbdas reading iğrençti ya fransız ihtilalini felan okuttu adamlar yeter dedim(tam olarak değil) çıktım fenalık geldi. Arada da nilepi gördüm uzaktan denyo denyo dolaşıyodu benim gibi sdfmnasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Netanıdın da bi selam vermedin mi? Ayıp be :( İngilizce okumak zor değil ki abi ders kitabında skimming yapmıyosun normal okuyosun. Paragrafı okumadan anafikrini anlamak ne saçma iştir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çok uzaktın hem de riske atmak istemedim "selam ben ekmek" desem ve yanlış kişiye desem döverler okulun ortasında. Evet ayrıca okumadan anafikri bulma olayı gayet saçmaydı. 2. bölümü o kadar zor değildi readingin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Eve selam ben ekmek diye gelmen komik olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 xaty said: imdat! serbest seçmeli ders seçemiyorum. nedir bu ya, hangi derse baksam çakışıyo bişilerle mutlaka. va201, va333 alcaktım bu dönem. va201 direk olmuyo. va333 tek saat çakışıyo, gerçi 25 kişilik dersi alabilirmiyim bilmiyorum. alternatif bakıyım dedim, econ201,econ202,econ204 hep çakışıyor. var mı ders önerisi olan? mgmt201 istemiyorum (belki o da çakışıyordur). ders söyleyen olursa ders hakkında da bişiler yazarsa sevinirim. sağolun şimdiden. edit: cs hakkında bolca bilgilendik.. meka hakkında bilgi verebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı? 2. sınıftan itibaren ne dersler önerirsiniz, hangi alana yönelmek için nasıl bir yol izlenmeli? vs.vs.. Abi niye mgmt201 almıyosun dünyanın en eğlenceli dersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne kadar eğlenceli? geçen sene alan arkadaşlar çok ciddiye almıştı belki de projeyi, projesi yüzünden almak istemiyodum. nedir ne değildir mgmt201? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oha projesi en eğlenceli zaten abi, şirket kuruyosun 0'dan. Midterm ve final var, excel üzerinden, biraz zorlayabilir ama o kadar da zor değil yani, finalin belirli bir yüzdesini de proje oluşturuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 BIO 332 Lab (3 saat) ile NS 201 Ders (2 saat) + NS 201 Rec. (1 saati) çakışıyor. Çakışma izni alamam di mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hangi birinden alıcan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 asinanyavuz said: BIO 332 Lab (3 saat) ile NS 201 Ders (2 saat) + NS 201 Rec. (1 saati) çakışıyor. Çakışma izni alamam di mi :/ imkansız..2 anfi için bazen veriolar da o ne öyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 of çok pis bozdu programı ve planları ya ooof ooof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ginaly said: sabancıda donat yiyonuzmu yemiyonuz mu lan? sanki öle bi yer vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yiyolar, gereksiz mesajlar yok plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kapandı dunkin donuts. yerine köpüklü kahve açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 merak ettim, sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yemiyoruz zira kapandı dunkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yemiyolarmis, ben bilemedim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 xaty said: ne kadar eğlenceli? geçen sene alan arkadaşlar çok ciddiye almıştı belki de projeyi, projesi yüzünden almak istemiyodum. nedir ne değildir mgmt201?proje haricinde A idi dersim direk, dela ve ozge diye bi arkadasla cok kalite bi proje yaptik, C+ geldi, C- ye cektirdim yerine ders saydirdim. aklinda olsun sunumda ingilizce sayi okumayi bilmeyen adam finans kismini anlatmasin asdfhasfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar