Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

imdat! serbest seçmeli ders seçemiyorum. nedir bu ya, hangi derse baksam çakışıyo bişilerle mutlaka. va201, va333 alcaktım bu dönem. va201 direk olmuyo. va333 tek saat çakışıyo, gerçi 25 kişilik dersi alabilirmiyim bilmiyorum.
alternatif bakıyım dedim, econ201,econ202,econ204 hep çakışıyor. var mı ders önerisi olan? mgmt201 istemiyorum (belki o da çakışıyordur).

ders söyleyen olursa ders hakkında da bişiler yazarsa sevinirim.
sağolun şimdiden.

edit: cs hakkında bolca bilgilendik.. meka hakkında bilgi verebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı? 2. sınıftan itibaren ne dersler önerirsiniz, hangi alana yönelmek için nasıl bir yol izlenmeli? vs.vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
nesne tabanlılar için öyle tabi
bi de functional diller var okulda adını bile duymuyosun nerdeyse ama kullanım alanı olan şeyler ruby perl vs
ben biliyomuyum, hyr ama lazım olabilir:)
abi automatada perl ogreniyorsun yav
pl'de prolog, scheme ve ada ogreniyosun.
e derslerde de C++ ogreniyosun.

bu 5 iyle her seyi kendi kendine ogrenebilmen lazim :P
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
imdat! serbest seçmeli ders seçemiyorum. nedir bu ya, hangi derse baksam çakışıyo bişilerle mutlaka. va201, va333 alcaktım bu dönem. va201 direk olmuyo. va333 tek saat çakışıyo, gerçi 25 kişilik dersi alabilirmiyim bilmiyorum.
alternatif bakıyım dedim, econ201,econ202,econ204 hep çakışıyor. var mı ders önerisi olan? mgmt201 istemiyorum (belki o da çakışıyordur).

ders söyleyen olursa ders hakkında da bişiler yazarsa sevinirim.
sağolun şimdiden.

edit: cs hakkında bolca bilgilendik.. meka hakkında bilgi verebilecek, yardımcı olabilecek kimse var mı? 2. sınıftan itibaren ne dersler önerirsiniz, hangi alana yönelmek için nasıl bir yol izlenmeli? vs.vs..

Abi niye mgmt201 almıyosun dünyanın en eğlenceli dersi?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
ne kadar eğlenceli?
geçen sene alan arkadaşlar çok ciddiye almıştı belki de projeyi, projesi yüzünden almak istemiyodum. nedir ne değildir mgmt201?
proje haricinde A idi dersim direk, dela ve ozge diye bi arkadasla cok kalite bi proje yaptik, C+ geldi, C- ye cektirdim yerine ders saydirdim.

aklinda olsun sunumda ingilizce sayi okumayi bilmeyen adam finans kismini anlatmasin asdfhasfj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...