Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet , 2. sınavın sonlarına doğru hayatı sorgulamaya falan başlıyorsun 4 saat miydi neydi , deliriyorum sandım . "Erken bitirip çıkarım nolcak" da demeyin , bitiremezsiniz ve çıkarmazlar .
Mesaj tarihi:
Sınava gir gör , hazırlığı bitirmek için de benzerine girecen çünkü , sanırım , bilmiyorum bilen söylesin ben okumadım kendilerini .
Mesaj tarihi:
Oldukça güzel geçti ama D alsam yeter :D veya C de fena olmaz :P

Evet listening de konu heredity idi :) Punnet karesi filan çıktı. Dinlemeden doldurduk hemen. Note-taking sıkıcı geldi bana ama konu daha ilginç olabilirdi. Girmeyenler için bilgi konu imparatorluklar ve emperyalizm idi.
Mesaj tarihi:
C-SL ve üstü geçiyor. O da 70 ve üstü işte ELAE notlandırmasına göre. A-SL alanlar ENG 101 ve 102 den muafiyet sınavına girebiliyor. Onun dışında geçenler zaten MATH 101 muafiyet sınavına girebiliyor.

Benim D yeter lafımın nedeni upper olsam da olur demek istememdi :) Tabii geçersem daha mutlu olurum sanırım.

Ne alaka bilmiyorum :) 70 ve üstü geçiyor evet.

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:54 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi aklıma takıldı şarkı sözü olarak. uzadı gerçi bu sabacı mevzusu ama sölemek istiyorum şarkıyı,

Sabacııı
Yaban çiçeğim
Sabacıı
Aşkım gerçeğim
Sabacıı
Tek sevdiceğim
Sabacııı ahh SAAABACII

böle söledim bi süre sonra sabacı yerine hangi söz oldugunu cıkaramadım, 2-3 dk sonra haa lan belalım dı o dedim. of.
Mesaj tarihi:
Sınav ingilizce olduğu kadar aynı zamanda performans sınavı, abi o neydi ya öyle bi ara koltuğa yapıştım çıkamicam sandım.
bu arada sabancıdaki yemek kuyruğu bana lise yıllarımı hatırlattı, hey gidi hey..
  • Yeni Oluştur...