Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 İlk sınavda bize "Sevdiğiniz bir yeri anlatın." gibi bi' şey sormuşlardı. 2. Sınav çok bayıcı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Evet , 2. sınavın sonlarına doğru hayatı sorgulamaya falan başlıyorsun 4 saat miydi neydi , deliriyorum sandım . "Erken bitirip çıkarım nolcak" da demeyin , bitiremezsiniz ve çıkarmazlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aga niye kimse bu üniversite için çok pahalı geyikleri çevirmiyor, bozuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kimse hatırlamak istemiyor , bak hatırlattın karnıma ağrı girdi . Bİ DE PENTH VAR , BURSLU PİJ , O ÖDEMİYOR PEK BİŞEY . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya ben şimdi 2. sınava girmesem diyorum? nasıl olur sizce? tamamen zaten atlayamam, yarım atlama şansım var biraz onu da ben istemiyorum. yerinde bi karar mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Intermediate baslayacagin garantiyse ilk sinavi gecince, girme ozman. Kaan reklam yapma aga hic sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 işte onu da tam bilemiyorum, ilk sınavı geçince intermeidate mi oluyo en kötü ihtimal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bence gir sınava, yapabildiğin gibi de yap.. nasılsan öyle oku hazırlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sınava gir gör , hazırlığı bitirmek için de benzerine girecen çünkü , sanırım , bilmiyorum bilen söylesin ben okumadım kendilerini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Kaan reklam yapma aga hic sevmem AOHOAHOHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet, hazırlığı bitirmek için de aynısına giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kardesimin soledigine gore baya kazikmis sinav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ailecek mi burslusunuz yavss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 arkadaşımın söylediğine göre darvin falan varmış listeningde. adam terim bilmiyorum lann diye ağlıyodu en son =) gitmedim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 geçen sene bizde de periyodik cetvel çıkmıştı. ne lan bu demiştik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sınav baya kolaydı benim için..inşallah A gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Oldukça güzel geçti ama D alsam yeter :D veya C de fena olmaz :P Evet listening de konu heredity idi :) Punnet karesi filan çıktı. Dinlemeden doldurduk hemen. Note-taking sıkıcı geldi bana ama konu daha ilginç olabilirdi. Girmeyenler için bilgi konu imparatorluklar ve emperyalizm idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bana kardesim 70 ustu geciyomus gibi bisey soyledi de yok oyle bisey o zaman? Kac ustu geciyo ki? said: ailecek mi burslusunuz yavss?Yok kardes burssuz geldi bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 C-SL ve üstü geçiyor. O da 70 ve üstü işte ELAE notlandırmasına göre. A-SL alanlar ENG 101 ve 102 den muafiyet sınavına girebiliyor. Onun dışında geçenler zaten MATH 101 muafiyet sınavına girebiliyor. Benim D yeter lafımın nedeni upper olsam da olur demek istememdi :) Tabii geçersem daha mutlu olurum sanırım. Ne alaka bilmiyorum :) 70 ve üstü geçiyor evet. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:54 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gilean sana d fln gelcek patlican olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sabacı?? saba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: AGA BAŞLIĞI YANLIŞ KALİBRE ETMİŞİM , OLMAMIŞ . said: Oha postu da yanlış yazmışım . sabancı sabancı sabancı sorun yok gibi sabancı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 abi aklıma takıldı şarkı sözü olarak. uzadı gerçi bu sabacı mevzusu ama sölemek istiyorum şarkıyı, Sabacııı Yaban çiçeğim Sabacıı Aşkım gerçeğim Sabacıı Tek sevdiceğim Sabacııı ahh SAAABACII böle söledim bi süre sonra sabacı yerine hangi söz oldugunu cıkaramadım, 2-3 dk sonra haa lan belalım dı o dedim. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 lan can patlarsam senden bilirim ha..kaçıncı söyleşin..alırım 35 milyarı senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sınav ingilizce olduğu kadar aynı zamanda performans sınavı, abi o neydi ya öyle bi ara koltuğa yapıştım çıkamicam sandım. bu arada sabancıdaki yemek kuyruğu bana lise yıllarımı hatırlattı, hey gidi hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar