Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 monkey 13 ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Monkey13 said: Penthesilea said: abi disiplin diyince aklima hep dela salaginin benim odada cilgin atarken yakalaninca "ben icmiyodum onlar iciyodu" diye yazdigi savunma geliyo, agzina sictimin delasi. sonra o kinama almisti biz uyari almistik gerci sfuhdsafashfads kınama değil ya sadece keltoş bi herif ve CIP'ci mal karının düzenlediği engizisyona davet edildiydim. bi de yazı vermişlerdi. kınamamıydı o? sdfsdf yazılı olursa kınama oluyor sanırım. bi de sözlü yalandan uyarı olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://k.min.us/ibwwcM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 o yes, kınama almışım lan çok cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bir de başarı belgem var yıllardır sakladığım Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 KosPer said: Hocayla konuştum prosedür gereği disipline vermek zorunda olduğunu söyledi. Daha önce plag'den yakalanan bi kaç kişi buldum en fazla kınama almışlar. Uzaklaştırma falan vermezler umarım. Sonuçta bilerek yaptığım birşey değil yani :S bu ne abi kafan mı güzel bilerek c/p yapmadıysan nasıl yapabilirsin başka :) hyr yapmışsın bi yanlış olmuş gitmiş inş uzaklaştırma almazsın da bilerek yapmadım gibi dünyanın en saçma bahaneleriyle gelmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi direk c/p amacıyla yapmadımki ben. alıntı yaptım yani kaynaklardan. alıntıyı fazla yaptığım için sorun zaten. 5-6 tane kaynağa başvurmak gerekiyordu. Bende kaynaklardan fazla alıntılar yapmışım olay bundan ibaret kafamın güzel olmasıylada alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 olm cem bak bunu diyorum özele gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hani işin vardı olm otur çalış :) @kosper alıntı yapıp sonra onla ilgili kendin bikaç paragraf yazarsın genelde tarz budur. alıntı üstüne başka alıntı şeklinde ilerlemişsin belli ki.. nese acı bi tecrübe olmuştur inş çok tatsız sonuçlanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yeni Laptoplar da açıklanmış. Geçen sene verilenlerden çok farklı gelmedi bana. LENOVO B560 Intel Core Duo 2.13 Ghz 3MB CACHE Dual-Core processor 2 GB DDR3 1066MHZ Memory 320 GB SATA HDD 15.6'' HD LED Screen Mobil İntel GMA O/B 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegrated 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Connection IEEE 802.11b/g Wireless connection DVD / CD Reader-Writer - Card Reader 3 x USB (V. 2.0) Port Entegrated Camera and Microphone Turkish Q Keyboard Sound Card , 6 Cell Battery Backpacks with SU Logo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Artik HD film izlenir en azindan. 2 sene once verdikleri gercekten cok kotuydu 1 ay kullandim kullanmadim anneanneme verdim skype lasiyoruz simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nuki said: Yeni Laptoplar da açıklanmış. Geçen sene verilenlerden çok farklı gelmedi bana. LENOVO B560 Intel Core Duo 2.13 Ghz 3MB CACHE Dual-Core processor 2 GB DDR3 1066MHZ Memory 320 GB SATA HDD 15.6'' HD LED Screen Mobil İntel GMA O/B 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegrated 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Connection IEEE 802.11b/g Wireless connection DVD / CD Reader-Writer - Card Reader 3 x USB (V. 2.0) Port Entegrated Camera and Microphone Turkish Q Keyboard Sound Card , 6 Cell Battery Backpacks with SU Logo sadece harddiskte 70gb lı bir artış var. ulan saçma sapan yeni açılan özel üniler bile macbook veriyor öğrencilerine:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 biri bana bu okuldaki ulaşım olaylarını anlatabilir mi, sabancı yazabilirim dediğimde oha dıdısının dıdısında napcan orda tepkisi falan aliyorum, sinirim bozuldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arabasızsan http://www.sabanciuniv.edu/tr/?kampus_hayati/hizmet_ve_olanaklar/servis/servis.php bu kadar :) kışın daha artıyo tabii ki saatler, o kadar az olmuyo. ama öyle epik 15-30 dakikada bi shuttle falan yok. araları random gibi biraz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şurda görebileceğin servisler var sadece kampüse ulaşım için. Yaz döneminde olduğu için normalden azdır sanırım, okul başladı mı biraz olsun artar seferler. Ama az genel olarak. Onun dışında yurtta kalmayacaksan belli güzergahlarda servisler var düzenli kullanmak için, çok bilmiyorum nasıl oluyo onların düzeni. Arabanın olması ve yurtta kalma seçeneklerinin birine sahip olsan yeter, rahat edersin gayet. İkisi bir olursa daha da güzel zaten ama gerek yok. İkisi de olmazsa hem yolda baya bi vaktin geçer hem de okulun düzenine uyum sağlaman zorlaşır, sürekli servis saati kovalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben şehir dışında gelicem zaten eğer gelirsem, ve şehir dışından gelenler için 4 sene garantiymiş yurtlar. arabam da olmayacak. Biraz istanbul yabancısı olduğum için şöyle sorayim kaç dakkada taksimde olurum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 40 dakika ile 2 saat gibi geniş bi aralıkta sürer, trafik denilen bişey var zira. Rahat saatlerde çıkarsan 40-45 dakikada gidersin ama akşam, hele de cuma akşamı, bi çıkayım dedin mi köprü trafiği sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Yau ben şimdi 2. sınıfa geçiyorum hazırlıkta okudum. Bu sene yeni laptop verceklermi bize bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Hazırlıktan sonra değişmedi mi laptop'un? 2'ye geçerken vermezler, seneye verirler. Vercek olsalar şimdiye kadar bilgilendirirlerdi zaten. Ayrıca sistemden görebiliyor olman lazım bunu, IT'nin laptop bölümünü biraz kurcala istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Arabanız yoksa yazmayın abi Sabancı, şatıla bağlı yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 2009-2010 akademik yılında kullanımınıza verilen dizüstü bilgisayarınızı, sağlanan garanti destek ve sigorta olanakları ile birlikte öğreniminizin üçüncü yılı olan 2012 yılına kadar kullanmaya devam edeceksiniz. şöyle birşey diyor şimdi ben 3. yılıma başlıcam ama 2012 yılı demiş. yeni laptop alıyormuyum almıyormuyum anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 KosPer said: 2009-2010 akademik yılında kullanımınıza verilen dizüstü bilgisayarınızı, sağlanan garanti destek ve sigorta olanakları ile birlikte öğreniminizin üçüncü yılı olan 2012 yılına kadar kullanmaya devam edeceksiniz. şöyle birşey diyor şimdi ben 3. yılıma başlıcam ama 2012 yılı demiş. yeni laptop alıyormuyum almıyormuyum anlamadım ben. Hacı benim bildiğim hazırlığa başlarken ve 3. sınıfa başlarken yeniliyorlar laptopları. Yani 2012-2013 öğretim yılında laptop verilecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI (%50 BURSLU) evet ben de geldim aranıza, eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 pch said: SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI (%50 BURSLU) evet ben de geldim aranıza, eheh iyi aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 coki2000 said: KosPer said: 2009-2010 akademik yılında kullanımınıza verilen dizüstü bilgisayarınızı, sağlanan garanti destek ve sigorta olanakları ile birlikte öğreniminizin üçüncü yılı olan 2012 yılına kadar kullanmaya devam edeceksiniz. şöyle birşey diyor şimdi ben 3. yılıma başlıcam ama 2012 yılı demiş. yeni laptop alıyormuyum almıyormuyum anlamadım ben. Hacı benim bildiğim hazırlığa başlarken ve 3. sınıfa başlarken yeniliyorlar laptopları. Yani 2012-2013 öğretim yılında laptop verilecek diyorlar. hazırlığa başlarken kullanılmış veriyorlar, fresh'e başlarken yeni veriyorlar ve 2 sene sonra bir daha veriyorlar junior olsan da olmasan da. Daha da vermezler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar