asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 temel atma töreni nedeniyle wifi'yi kapatıp projemi baltalayan zihniyetin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 peki ya fens de bodrum katında olan sınavım için fasshane seviyesindeki kapıdan girmek isterken başka kapıyı kullan demesi? bu arada sabah 8.20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya oraları baya bi detektör falan hazırlıyolardı, onda bişey yok bence, iki adım ötesinde 1 kapı daha var. o değil de mymail patlak mı? evden çıkıcam, mail göndermem lazım acilen mailimi açamıyorum sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 iki adım ötesinde kapı varda işte o kapıdanda sokmuyorlar. mymail gayet çalışıyor hatta şuan açık sınav sonucumu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 önümüzdeki fall için güzel fass elec arıyorum games hum 202 hum 203 almış bir insana ne önerirsiniz? ayrıca sizce -penth? :D - cs 507 gerekli mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hum 212 al, hart 426 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 eger politika seviyorsan kesinlikle ama kesinlikle Cemil Kocak'ten Modern Diktatorler dersini al (Hist uc yuz bilmem kac) Abi Cryptography idi 507 sanirim, ben almadim. Eger networking, cryto vs. yapmayi dusunuyosan ilerde al, yoksa gereksiz. Zaten 400 ustu dersleri direk uzmanligina gore secmen lazim, gereklilikten ziyade. Ben 513 almistim Natural Language Processing. Ama Oflazer vardi o zaman tabi, o olmadan acilmiyor olabilir, aciliyorsa da veren Oflazer degil sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Hist değil o Pols. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 su an digital gozukuyor alanim o nedenle yAzilim dersleri spesifik el derslere gore daha cekici geliyor hart 426 epik ama ee563 cs401 ens492 hum224 hart426 dan olusan 4un2si biraz fazla kasis olacak gibi geliyor bu arada cs507 vlsi ile cakisiyor almam soz konusu bile olamayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 notlar açıklanmış, 2.85 gelmiş ortalamam.. me308 - B+ ms303 - C+ ms309 - B phys211-B- ens491- S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Aral said: Bu arada CS201 aldım bu dönem(fresh 2. dönemim), zorluk açısından nasıldır, diğer fresh 2.dönem dersleriyle beraber yürütülebilir mi? lol A- gelmiş CS201, seneye güz dönemi için de kafamda şöyle bi program var nasıl sizce? MATH 203 yada MATH 201 ENS 203 Elektronik Devreler I ENS 211 Sinyaller ME 301 Mekanik Sistemler I CS 303 Lojik ve Sayısal Sistem Tasarımı EL 305 Optoelektronik Çok mu ağır olur böyle bi program? iyice lifeless mode on olur gibime geldi benim.. EE major için bunlardan biri yerine başka bi ders önerebilcek olan var mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ölürsün olmaz o iş. 6 sayısal ne ya kafayı mı yedin? okuldan bağırarak kaçarsın. (bunun benzerini sanırım 1 yıl önce xaenin söyledi bana, dinlemedim başta. sonra çok üzüldüm. demedi deme.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bi de sopho musun junior mu? sophoysan o 300leri biraz düşür optoelektronik alma, mekanik alma. ağır dersler mi bilmiyorum onlar ama, prequisiteleri olması olası gibi gözüktü. olmasa bile bişey anlamazsın, yapma. yakma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Aral said: Aral said: Bu arada CS201 aldım bu dönem(fresh 2. dönemim), zorluk açısından nasıldır, diğer fresh 2.dönem dersleriyle beraber yürütülebilir mi? lol A- gelmiş CS201, seneye güz dönemi için de kafamda şöyle bi program var nasıl sizce? MATH 203 yada MATH 201 ENS 203 Elektronik Devreler I ENS 211 Sinyaller ME 301 Mekanik Sistemler I CS 303 Lojik ve Sayısal Sistem Tasarımı EL 305 Optoelektronik Çok mu ağır olur böyle bi program? iyice lifeless mode on olur gibime geldi benim.. EE major için bunlardan biri yerine başka bi ders önerebilcek olan var mı.. ne okuyacaksın? ens211 almayabilirsin. math201 ile me301 kolay ders. ens203 zor değil ama uğraşırsın biraz, labı fln var vaktini alır sadece. cs303 ile el305'i bilmiorm illa 6 ders alcam diosan onlardan en az ikisini sözel yap derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kafayi yersin, ders zorlugundan degil yukumlulugunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi gereksiZ bunu en cok kastiran elektronikcilerden biri olarak soluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 asinanyavuz said: bi de sopho musun junior mu? sophoysan o 300leri biraz düşür optoelektronik alma, mekanik alma. ağır dersler mi bilmiyorum onlar ama, prequisiteleri olması olası gibi gözüktü. olmasa bile bişey anlamazsın, yapma. yakma kendini. fresh bitti seneye sopho yum, EE major düşünüyorum, prerequisiteleri yok ama bişey anlamama olasılığım var tabi. Opto yu atcam yada Games le değiştiricem sanırım. Onun dışında cs303 u değiştirmek istemiyorum ama zorluk açısından nasıldır daha önce almış olan yada bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ens 203 ve mathlardan en az birini banko alırsın zaten. ens 211 iyidir ee için. optoya falan atılma 2. sınıftan, acı çekersin en iyi ihtimalle. me 301 zor ders değil, biraz statik ve malzeme bilgin varsa daha da kolay. ama mukavemet dersidir, sana faydası ne kadar olur bilemem. 6 ders alacaksan biri fass elective olsun en azından. Freshten sonra sağlam afallarsın yoksa o programla. Opto-econ değişikliği rahatlatır seni bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 me301-302 çok kolay dersler ama elektronik okuyacaksan hiç gerek yok.. mahmutun anılarını dinleyecem diyorsan ilginç olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cs303 cok kolay ders, eletronik dersi zaten cs ci yok alan bana 4 kredi gerekiyordu ondan aldim. kolay da hic hosuma gitmediginden oyle devre zart zurt konulari hic tat alamadim ben, sictik zaten sonra finalde Cem'le ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 xaty said: me301-302 çok kolay dersler ama elektronik okuyacaksan hiç gerek yok.. mahmutun anılarını dinleyecem diyorsan ilginç olabilir mahmut derste söven miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yaz okulunda yurt başvuruları ne zaman belli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 erkay hocayla konustum asıstan olcam gıbı cs303 üzmez ıste oldu cok da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 5-8 Temmuz arasında mülakatım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar