nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kanka.. =( Bu arada görüşelim bi ara özledim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 biz selam verip geçen adam tanımıyoruz. ayıp be yaptığın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 heheh bende repeatim lan interlerin %60'ı kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bence %60 tan fazladır bizim 14 kişilik sınıftan 2 kişi geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Random atıcaz diyip türbanlı kızı benim grubuma sokan Behlül beyefendiye teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 proj102'de 3 kişilik projeye tek başıma yazılmaya gitmiştim. asistan kafa birine benziyordu (öyleydi aslında), iki kız veriyim sana dedi. eyw. dedim. kızlar mail attı; birinin adı xx kılnamaz, diğerinin adı xx nurkutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ahuahahhaa =D süpermiş O değil de mezunlar öğrencilerle tanışmaya geliyomuş İlke de gelsin süper mezunlarımızdan biri olarak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 interde olanlar pm atabilir mi? (ilk dönem ikinci dönem farkmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sabancı ahalisine selamlar.. Elma strikes back :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 FENS'e master basvurulari ne zaman basladi/bitti/bitecek, haberi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Şöyle bişey var ama MDBF LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU son gün 18 Aralık 2009 1. Dönem de bu olduğu göz önüne alınırsa MDBF ve SSBF LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU son gün 29 Mayıs 2009 önümüzdeki yılın akademik takvimi hala açıklanamadığı ve oradan deadline ı göremediğimiz için arayıp sorman en doğrusu olabilir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 mayıs sonu oluyor ama o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cs 201 ödevleri yapılır iletişim: [email protected] (sadece msn) [email protected] (mail, gtalk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 FYI Nisan'da baslayacakmis. Bitis tarihi academic calendar aciklandiginda belli olurmus. Gecen sene 29 Mayis'ta bittigi goz onunde bulundurularak, bu sene ondan daha erken bitmezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nurullah hocanın dersini alan varmı ? yada tanıyan varmı bu nurullah hocayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kermit kusura bakma okulda nurullah isminde ne hoca ne asistan ne de personel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sizi denemek için sormuştum zaten bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gece 3'e Shuttle koyabilmişler sonunda. Aslında 4'e koysalar daha da iyi olurmuş ama bi tane de 5'e koysunlar şimdi, süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Anaa gece 3 şatılı mı var artık sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kgns said: cs 201 ödevleri yapılır iletişim: [email protected] (sadece msn) [email protected] (mail, gtalk)gözden ırak olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Cd- said: Anaa gece 3 şatılı mı var artık sürekli? Evet.. Bir de o 3 shuttleından inenleri yurtlarına taşıma servisi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 AGHBİ hava soğuk. sıcak olsa valla yürürdük diyin yurtların ordan dolanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Nası? Bu 3 servisi normal dolanmayacak mı yurtların ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 3 shuttle'ı sadece cuma-cumartesi, daha hiç uygulanmadı diye biliyorum. nerden edindiniz bu tecrübeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 xaty said: 3 shuttle'ı sadece cuma-cumartesi, daha hiç uygulanmadı diye biliyorum. nerden edindiniz bu tecrübeleri? +1 normal shuttledan farkı olmaz bence illa ki rektörlüğe kadar çıkıp döner.. ms okuyan patilerden elinde eski ms303 midterm 1 örneği olan var mıdır bu arada? sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar