xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 KosPer said: 14'ünde nası gidilcek ona ya.22'sinde açılıyor okul. Gösterim 17'sinde, okul 15'inde açılıyor (lisans için). TGY gelmesin diyorlar zaten (18 yaş altı olanlar falan oluyor). Bu arada ders seçimleri geldi, ne alıcam hala bilmiyorum. Yurt dışından bağlanma sorunu yaşamam umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yıl 2010 hala sabancı'da mı okuosunuz ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 4. sınıf oldum, bitecek herhalde. Ama insanlar okumaya devam edecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben askerliğimi bitirdim nerdeyse siz hala dirsek çürütün benim unuttuğum dersliklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 düşürmedi hüsnü hoca. her ne kadar doğruluğuna inanmasamda bu kuraldır, düşürmem içinde bulunduğum kurumun kurallarına karşı çıkmam anlamına gelir dedi. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Dorukkaya'da kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 arkadaslar sabanci universitesinde hizmet veren ogrenciler tarafindan kurulmus yemek siparisi verebildiginiz sitelerin adini yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.otobanner.com wuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahah kayit donemi mi geldi gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 17 dakika kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sisteme girmeyi başarabilmiş olan var mı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nayn, denemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 girdim, kaydolmak isteyen varsa kullanıcı adı sifre ve crn leri ÖM atsın ilk atana alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bi ara KAL tekeli vardi forumda, sabanci olmus simdi. amma zengin bebesi var forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 satın alırız burayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben 2 defa girdim, bizim evde total 3-4 defa girildi. otobannerın yeni versiyonu başarılı olmuş ayrıca tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çocuk koyuldu, stajımı bile aldım şimdiden görgüsüz gibi. yarına da bir tane ders alıyorum bitiyor. hadi geçmiş olsun. programlarda emeği geçenlerin yine rep gücü artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 delimanyakcapkin said: arkadaslar sabanci universitesinde hizmet veren ogrenciler tarafindan kurulmus yemek siparisi verebildiginiz sitelerin adini yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uniyemek.com yemek112.com - bakımdaymış şu an. uniyemek iyidir, candır. yemeksepeti de bazı restoranlarla anlaşmalı ama çok tavsiye etmem kampanyalar açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kartalkayda durum vahim 168 kişi var bizden. Hadi 18 kişi hazırlık desen lobide 150 kişinin önünde toshiba ve lenövö edik: ben privhunter ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Okuldan IP ban yemeyin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bu arada CS201 aldım bu dönem(fresh 2. dönemim), zorluk açısından nasıldır, diğer fresh 2.dönem dersleriyle beraber yürütülebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yürür yürür, iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 O kadar boş dersler aldım ki ortalama kasayım diye, CULT 444, HART 426 ne allah aşkına ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Xaenin said: O kadar boş dersler aldım ki ortalama kasayım diye, CULT 444, HART 426 ne allah aşkına ya ahahah.sene 2010 xaenin hala sabancıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar