xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3. sınıf başında bölüm seçtikten sonra 4. sınıf olmadan önce bölüm değiştirebiliyor muyuz? Ne yapmak gerekir? Ne tür kolaylıklar sağlanıyor bunda? Avantajı/dezavantajı nelerdir? Kendi veya arkadaşının başına gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, kafam karıştı baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bugün Penth i gördüm Piazzada, 4 tane hatunla oturuyodu gidicektim yanına da sonra rahatsız etmiyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yaz okulu paralımı acaba bilen varmı muhtemelen kalıcam gibi TLL'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ders başına para veriyodun yanlıs hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Aral said: Bugün Penth i gördüm Piazzada, 4 tane hatunla oturuyodu gidicektim yanına da sonra rahatsız etmiyim dedim :) AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 KosPer said: yaz okulu paralımı acaba bilen varmı muhtemelen kalıcam gibi TLL'den.. Erken ödeme ile 750, normal zamanda 1 milyor ders başına, max 2 ders alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: Aral said: Bugün Penth i gördüm Piazzada, 4 tane hatunla oturuyodu gidicektim yanına da sonra rahatsız etmiyim dedim :) AHAHAHAH Ben de Kaan'la görmüştüm bikaç ay önce. Piazza'da yine. Çağırmışlardı beni yanlarına. Canlarım benim. SÇS ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Aral said: Bugün Penth i gördüm Piazzada, 4 tane hatunla oturuyodu gidicektim yanına da sonra rahatsız etmiyim dedim :) hepsi benim arkadaşım kesin ilke allah belanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yok cansu ezgi tuğçe bi de tanımadığım bir kız daha vardı, ben de geldim sonra oraya da ilkeyi kaptım götürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahaha simdi okudum, evet bendim o, ugrasaydin :) yok cem bu sefer ezginin arkadaslariylaydim euhe kaan kankam sahip cikti sonra bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi niye ben varken 7 erkek oluyosunuz peki hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 seni sevdikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abvblizzard said: abi niye ben varken 7 erkek oluyosunuz peki hep? Hiç hayatımda 7 erkek olmadım iftira atma sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ders saydırma işleri nasıl oluyor? Ne tür dersleri ne tür dersler yerine saydırma şansımız var? Bu konuda deneyimi olan var mı? Ayrıca sps303'ün 16 recit'ini neden arka arkaya 3 saat içinde yapmaya özen göstermişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 TLL001 de ne yüzde kac etkiliyor bilen varmı? Yada nerden bakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Syllabus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ahaha =D Sabancı for noobies by Xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Uçağa yetişmek için okula helikopter indirmek isteyen insan gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 insan gerçek. ama yazdıkları geyik tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Abi çok önemliydi uçağa yetişmem, başka türlü olmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kaçırdın galiba :( Söylesen Gate açardım sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bir sorum var. Şimdi CS301'im beklediğim üzere C geldi. Bu da sağolsun tüm ortalamanın daa dönem ortalamasının daaa içine etti bir de sıvadı. Tamam suç bende, ama şu noktada düşürtsem sonra yerine ders saydırsam, bir biyoinformatikçi olduğum göz önüne alınırsa seneye başvurularda ne kadar etkili olur bu hareketim? Saydırırsam ortalamam bayağı bir rahatlicak; ama Algorithms gibi bi dersi almamış gibi mastera başvurucam. Saydırmazsam, ortalamayı direk düşürücek, ama Algorithms almış olucam. Öyle ne yapsam ben? öf be ne dersmiş, dönem boyunca canımı sıktı sonunda da sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 notların geri kalanıyla bolca fark varsa arada, düşürtüp başka dersi saydırmak daha şık durabilir gpa açısından. sonraki olası etkilerini tabi bilmiyorum. kredi sıkıntısı yoksa mantıklı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar