Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3. sınıf başında bölüm seçtikten sonra 4. sınıf olmadan önce bölüm değiştirebiliyor muyuz? Ne yapmak gerekir? Ne tür kolaylıklar sağlanıyor bunda? Avantajı/dezavantajı nelerdir? Kendi veya arkadaşının başına gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, kafam karıştı baya..
Mesaj tarihi:
KosPer said:

yaz okulu paralımı acaba bilen varmı muhtemelen kalıcam gibi TLL'den..

Erken ödeme ile 750, normal zamanda 1 milyor ders başına, max 2 ders alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Aral said:

Bugün Penth i gördüm Piazzada, 4 tane hatunla oturuyodu gidicektim yanına da sonra rahatsız etmiyim dedim :)

AHAHAHAH

Ben de Kaan'la görmüştüm bikaç ay önce. Piazza'da yine. Çağırmışlardı beni yanlarına. Canlarım benim. SÇS ^^
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ders saydırma işleri nasıl oluyor? Ne tür dersleri ne tür dersler yerine saydırma şansımız var? Bu konuda deneyimi olan var mı?

Ayrıca sps303'ün 16 recit'ini neden arka arkaya 3 saat içinde yapmaya özen göstermişler :(
Mesaj tarihi:
Bir sorum var. Şimdi CS301'im beklediğim üzere C geldi. Bu da sağolsun tüm ortalamanın daa dönem ortalamasının daaa içine etti bir de sıvadı. Tamam suç bende, ama şu noktada düşürtsem sonra yerine ders saydırsam, bir biyoinformatikçi olduğum göz önüne alınırsa seneye başvurularda ne kadar etkili olur bu hareketim? Saydırırsam ortalamam bayağı bir rahatlicak; ama Algorithms gibi bi dersi almamış gibi mastera başvurucam. Saydırmazsam, ortalamayı direk düşürücek, ama Algorithms almış olucam. Öyle ne yapsam ben?

öf be ne dersmiş, dönem boyunca canımı sıktı sonunda da sıkıyor.
Mesaj tarihi:
notların geri kalanıyla bolca fark varsa arada, düşürtüp başka dersi saydırmak daha şık durabilir gpa açısından. sonraki olası etkilerini tabi bilmiyorum. kredi sıkıntısı yoksa mantıklı geliyor bana.
  • Yeni Oluştur...