Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nuki dişi istiyo. Erkek olanları dövelim :D

Ayrıca fresh kitabı lazımsa calculus kitabını lütfen benden al. Üstüne para vereryim al lanet olası matematikten sonsuza kadar kurtuldum ya birine vermem lazım o kitabı :D
Mesaj tarihi:
Anaa sps101'i beraber alıyo olabiliriz olm ahaha :D Kalmak böyle bişey işte. Okul açılsın haberleişiriz bul beni veririm lazım olan kitapları. Satsam max 20'ye satıcam da o parya satınca sattığımı fark etmiyorum :D Direk veririm işte patiye hayırseverlik :)
Mesaj tarihi:
Okul açılınca bi şekilde ulaşırım o zaman sana.:)Bide ders saatleri kaçla kaç arası oluyo ilk sınıfta genelde? Hala belli değil benim ders programı, 25 Eylül'de belli olcakmış.
Mesaj tarihi:
hazırlıksan sabah 8:30 öğlen 1:30 gibi oluyor program.

birinci sınıfsan pazartesi hariç 8:30 da başlıyor.
pazartesi 9:30 da başlıyor. her sabah 2 ders var ama.
Mesaj tarihi:
Okulun paylaşım ağı abi. Saniyede 8b'a varan hızlarla bütün film,dizi,oyun ve müzikler sadasd :D

Evet Bilgisayar Kulübü Paylaşım oluyo işte :D

Bulut Karakaya paylaşım olduğu yönünde iddialar da var. BK'nın kurucus falan gibi bişey sanırım okulun bilgisayarla ilgili işleriyle ilgileniyo sanırım :/
Mesaj tarihi:
Abi bulut karakaya bizim arkadas, o bulutk midir nedir o herifle alakasi yok, bilgisayar kulubuyle de alakasi yok, o bulutk denilen adam da yeni geldi okula ben 4'ken falan girmisti yanlis hatirlamiyorsam, sonradan cok ugrasinca paylasimla zartla zurtla, BK'ya baskan mi ne oldu.
BK = Bilgisayar Klubu yani :)
Mesaj tarihi:
Hmm iyiymiş ya o sistem.Zaten sıkılmamda ilk 1 hafta falan naapıcağımı bilemeden dolanabilirim :D.Kim abi o bülent tahtından indiririm ben onu Freshman vs Senior asdad.
  • Yeni Oluştur...