Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kimler kazandı sabacıyı görelim bi . Göz korkutalım akabinde azıcık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben malzeme mühendisliğini kazandım. Nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben de malzemeye girmisim. yardımcı olacak arkadaslardan yardımcı olmalarını rica ediyorum. hayat yardımcı olunarak paylasılır.. sevgiyle kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kiz kardesim kazandi benim ak. Son senede al basina belayi simdi ehue. Simdi Sabanci'da Dela gibi les adam cok, PhD ye baslayamadan elimi kana bulucam gibi gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ebelik okuyan var mı agas, çok yalnızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 aga sabancı tıpı kazadnım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabanci ingilizce turk dili ve edebiyatina girmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 AGA BAŞLIĞI YANLIŞ KALİBRE ETMİŞİM , OLMAMIŞ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Oha postu da yanlış yazmışım . sabancı sabancı sabancı sorun yok gibi sabancı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 YOLU SEVGIDEN GECENLERIN BULUSTUGU NOKTA. SABACI UNI JAPONCA KULTUR KANTINI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 BENİ Mİ BULDUN SARBİ , BENİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Girenlere laptop yanında bi' tane bundan veriyolar. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu sene onlardan cok yok, deneylerde basariya ulastilar heralde, daha buyuklerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 deri sanayinin gülü onlar..uçup size geliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oha o ne canavar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabacı gölü canavarı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 orda su var mı hala ya.. eylülde dönünce kıyı şeridi ne kadar olcak acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 göle kurbağa attıkları 2004-2005 eğitim yılından beri sayılarında azalma var ^^ geçen sene görmedim gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yoksa biyolojicilerin bunların genetiğiyle mi oynadı. :) Seneye sabancıdayım inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Sanırım bunların kanından trex üretebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de sabancıdayım edit:bu arada bu hazırlık atlama sınavı nası bişi [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:30 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2 gun halinde oluyor. ilk gunku baslangic seviyesinde olanlari elemek icin. onu gecersen 2. gun 5 saatlik bir sinav seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2.si kazık bişidir bu arada dinleme, okuma ve yazma bölümlerinden oluşur. hepsi seanslar halinde olur ayrı ayrı. (yoksa 2 seans halindemiydi, 2si bi arada oluyordu galiba ama hangi ikisi hatırlamıorm) sitede örnek olması lazım bunun için (diller okulundaydı o da galiba) dinlemede genelde hoca ile öğrenci konuşması/tartışması oluyo (ödev hakkında olabilir mesela). daha sonra soruları verip onları yanıtlamanı bekliolar, dinlerken not alman serbest okumada texti okuyup soruları yanıtlıyosun yazmada da verilen bir kaç konu arasından birini seçip o konu hakkında yazıyorsun. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 14:46 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de seneye sabancı'dayım, umarım şu sınavı gecebiliriz ya, yalnız mülakat gibi bir olay yok mu ? sırf yazılı mı sınav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 essay dışında test değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar