Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @Zydar Big Boss musun mubarek , genetik kayıtların bu kadar mı değerli? @DoruK Haklısın.Önemli olan herşey bittiğinde savaşanlardan olabilmektir. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 survivalism kaçamazsam hayatta kalırım..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ailemi sevgilimi elektronik esyalarımı satar o parayla bi ülkeye yollarım. Bende elimden ne gelirse yapmaya çalışırım , Allah korusun olmaz işallah böyle bişe. edit : Nickimi böyle topicler için almıştım zaten belli olmuyormu... [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:24 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ailemi abimin yanına (finlandiya) yollar kafamı rahatlatırım..izmir gibi son kalede olucagımdan sırtımı duvara yaslamıs olurum.. bilgim be bilişim dahilinde saldırır..dunya kamuoyuna haklı oldugumuzu acıklamaya calısırım..Kemalist Düzen Partisi (KDP) calışmalarımı hızlandırır ve izmir,edirne merkezli bu partiyi halkın gönüllerine salarım.. zaman gectikce radyo gazete internet ve benzeri yayın kuruluslarından bu partinin bildirimini okur Kuran-ı Kerim ve Nutuk merkezli,turancı ve kızıl elmacı,Kemalist ve Laik,Osmanlı torunu ama acıklarını kapatmıs,tarihiyle barısık,özgür ruhlu,güçlü..yani olmamız gereken Türk milletini yapma çalışmalarını hızlandırır..ve bi yandan gerekirse bu yeni düzene gelicek saldırıları durdurmak icin kursun atarım..sonra köy enstütülerini tekrar kurar,istiklal mahkemelerini tekrar açar,zorunlu egitim sektörünü ve kalan bir cok ekonomik alanı anarşi yardımıyla tekrar özel sektorden devlet himayesine alır..ve boyle kalkınma planımdaki 9 adımdan 1. sini gerceklestirmis olurum...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dragon voleyi vururum diyosun yani :P
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 işgal yan gelip yatma yeri değildir
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ailemi alır çıkarırım. İç savaş kim haklı kim haksız durumu. Canlarını fanatiklerin arasında heba etmelerine asla izin vermem.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu arada herkez savaşıyo da savaşıcak bişi ok yanı işgal den deil ic savaşdan bahsedilmiş, deki sorun elektrikkesintileri su kesintileri ve her gece olan yağmalar deki askeri darbe oldu tsk başta ama cözemediler herşey böle devam ediyo, ceteler her gece sokaklarda birbirne ateş ediyo hadı bakalım kapın silahları ateş edin işgalcilere.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o değil de aynştayn'ın bir sözü vardı. 2. ve 3.dünya dünya şavaşlarını bilmemde, 4.cüsü taş ve sopalarla olur.
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 taş ve sopa dendi mi biz yeneriz :D
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bana yakın düşünenlerle birlik olur, beraber napacağımıza karar vermeye çalışır, kararı uygularım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gerilla taktik; daha kalabalık bir destek gelene kadar vur kaç düşmanı oyala, düşmanı güçsüz kıl.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Berserk saldırı yapar yanımda götürebildiğim kadar götürüm heralde... ne garip bi başlık lan bu
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 valla ben işgalcilere değilde yağmacılara falan ateş edebilirim yaklaşırlarsa uehe
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 valla lam.. kime saldırıyorsunuz? ahanda tutsiler ve hutular bunlar gibi ne olduğunu bilmeden saldıran elemanlar yüzünden birbirlerine girdiler.. yoksa tutsi de hutu da iyi çocuktu.. çevreleri kötüydü.. kötü etkilediler onları
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yurtdışı da size hemen kucak açtı zaten... "Şu savaştan kaçan Türkler varya, onları kabul edelim, sksnler ülkemizi baştan sona" [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ]
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Adam Amerika sızdı Türkiye'ye içerden yiyo bizi ne yaparsınız diyo bazıları Amerika'ya kaçarım demiş. Ne güzel be :)) O kadar seviyosunuz yane Amerika'yı. Muhtemelen kalır savaşırdım. Ailemi felanda kaçırmazdım. Zaten herkes kaçıyo. En azından tek savaşan olarak kalıp halk kahramanı olurdum :D
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çok sağlam silah kullanırım. pistollerde özellikle iyiyimdir feci dalarım! :D
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yurt dışında tanıdığı olanı gider. Gidip ülkenin ebesini belleyeyim düşüncesi yok herhalde kimsede.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Muhtemelen kalır savaşırdım. Ailemi felanda kaçırmazdım. Zaten herkes kaçıyo. En azından tek savaşan olarak kalıp halk kahramanı olurdum :D lam herkes kaçıyorsa ve sen ile ailen geriye kaldıysanız, halk diye bişi kalmamış gibin demektir.. yani halk=annen+baban+ananen+kız kardeşin+kuzen+dayı etc.. inan bana onların zaten şimdiden o halkın (akrabalar ve aile) kahramanısındır werewolf.. onların sana ne kadar değer verdiğinin farkında mısın? [amerikan vari baba repliği.. lol]
Öne çıkan mesajlar