Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyelim kaos basladı,naparsınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

@Zydar

Big Boss musun mubarek , genetik kayıtların bu kadar mı değerli?

@DoruK

Haklısın.Önemli olan herşey bittiğinde savaşanlardan olabilmektir.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ailemi sevgilimi elektronik esyalarımı satar o parayla bi ülkeye yollarım. Bende elimden ne gelirse yapmaya çalışırım , Allah korusun olmaz işallah böyle bişe.

edit : Nickimi böyle topicler için almıştım zaten belli olmuyormu...

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:24 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ailemi abimin yanına (finlandiya) yollar kafamı rahatlatırım..izmir gibi son kalede olucagımdan sırtımı duvara yaslamıs olurum.. bilgim be bilişim dahilinde saldırır..dunya kamuoyuna haklı oldugumuzu acıklamaya calısırım..Kemalist Düzen Partisi (KDP) calışmalarımı hızlandırır ve izmir,edirne merkezli bu partiyi halkın gönüllerine salarım.. zaman gectikce radyo gazete internet ve benzeri yayın kuruluslarından bu partinin bildirimini
okur Kuran-ı Kerim ve Nutuk merkezli,turancı ve kızıl elmacı,Kemalist ve Laik,Osmanlı torunu ama acıklarını kapatmıs,tarihiyle barısık,özgür ruhlu,güçlü..yani olmamız gereken Türk milletini yapma çalışmalarını hızlandırır..ve bi yandan gerekirse bu yeni düzene gelicek saldırıları durdurmak icin kursun atarım..sonra köy enstütülerini tekrar kurar,istiklal mahkemelerini tekrar açar,zorunlu egitim sektörünü ve kalan bir cok ekonomik alanı anarşi yardımıyla tekrar özel sektorden devlet himayesine alır..ve boyle kalkınma planımdaki 9 adımdan 1. sini gerceklestirmis olurum...
Mesaj tarihi:
bu arada herkez savaşıyo da savaşıcak bişi ok yanı işgal den deil ic savaşdan bahsedilmiş,

deki sorun elektrikkesintileri su kesintileri ve her gece olan yağmalar deki askeri darbe oldu tsk başta ama cözemediler herşey böle devam ediyo, ceteler her gece sokaklarda birbirne ateş ediyo
hadı bakalım kapın silahları ateş edin işgalcilere.
Mesaj tarihi:
valla lam.. kime saldırıyorsunuz?

ahanda tutsiler ve hutular bunlar gibi ne olduğunu bilmeden saldıran elemanlar yüzünden birbirlerine girdiler..

yoksa tutsi de hutu da iyi çocuktu.. çevreleri kötüydü.. kötü etkilediler onları
Mesaj tarihi:
Yurtdışı da size hemen kucak açtı zaten...

"Şu savaştan kaçan Türkler varya, onları kabul edelim, sksnler ülkemizi baştan sona"

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:57 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Adam Amerika sızdı Türkiye'ye içerden yiyo bizi ne yaparsınız diyo bazıları Amerika'ya kaçarım demiş. Ne güzel be :)) O kadar seviyosunuz yane Amerika'yı.

Muhtemelen kalır savaşırdım. Ailemi felanda kaçırmazdım. Zaten herkes kaçıyo. En azından tek savaşan olarak kalıp halk kahramanı olurdum :D
Mesaj tarihi:
said:
Muhtemelen kalır savaşırdım. Ailemi felanda kaçırmazdım. Zaten herkes kaçıyo. En azından tek savaşan olarak kalıp halk kahramanı olurdum :D

lam herkes kaçıyorsa ve sen ile ailen geriye kaldıysanız, halk diye bişi kalmamış gibin demektir.. yani halk=annen+baban+ananen+kız kardeşin+kuzen+dayı etc..

inan bana onların zaten şimdiden o halkın (akrabalar ve aile) kahramanısındır werewolf.. onların sana ne kadar değer verdiğinin farkında mısın? [amerikan vari baba repliği.. lol]
  • Yeni Oluştur...