Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hükümetin 5 yıl içerisinde yapabileceği hataları?

Joker

Öne çıkan mesajlar

ümmetçiliğe varan , oligarşik bir yönetim izlemeleri beni korkutuyor. Yuakrıdaki bir arkadaşın dediği gibi başhekimden rektöre tüm kademelere kendi adamlarını getiriyorlar. kadrolaşıyorlar bir anlamda.

Kadrolaşma hep yok muydu? Vardı..ama bu adamlar konu ile ilgisiz ve bilgisiz adamları koyarak bizi ileriye taşıyabilecek kurumların bizi geriletmesine neden olacaklar diye korkuyorum.

Devleti yönetenlerin dini görüşleri devlet din devletine dönmedikçe beni rahatsız etmiyor. İster müslüman olsun ister yahudi, hristiyan yada şaman. Ama eğer görüşleri yönünde birşeyleri değiştirmeye ve özgür iradeye "bulaşmaya" çalışırlarsa, tedirginlik başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu 5 yilda ne yaptilarsa obur 5 yilda aynisini yapicaklar caktirmadan caktirmadan goturucekler..

Eskiden kadrolasma vardi ama onunda bir siniri utanmasi vardi bu adamlarin yuzune tukuruyorsun yarabbi sukur diyor..

Onlar 5 yilda ne yaparlar bilmiyorum ama RTE nin dedigi gibi Adnan Menderes den beri ilk defa millet iktidara guvendi.. Ve bende umit ediyorum sonu onun gibi olur..

P.S : Adnan menderesin idami dogruydu cartti curttu diye tartismalara girmeyelim yanlis birsey oldugunu dusunuyorum ama tayyibi asarlarsa gidip izleme firsatimiz olursa gider izlerim..
Sosyal ağlarda paylaş

restinizi görüyorum

özelleştirmeler
ve ekonomi politikaları
sağlık alanında yapılan yatırımlar
beklenen istanbul depremine önem vermeyecekler...
yurtdışı politikada atılmış ağır yanlış adımlar.

ve arttırıyorum..

bu beş yıl içinde halk ne yönde değişecek? önemli olan bu aslında.. ekonomi, özelleştirme demişken aklıma hep el turco ve arjantin gelir.. öyle olmasını ummuyorum, istemiyorum, allah korusun diyorum tabii. ama aklıma hep aynı durum geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitimde devrim yine gelmeyecek, dersanelere peşkeş çekmek adına liselerde okutulan dersler öss ye yeterli hale getirilmeyecek.

İstanbul ve Ankara'daki nüfus ,diğer illere verilen önem az olduğu için kontrol edilemeyecek. Su ve enerji açığı her sene rutinleşen bir problem olacak.

Kyoto Protokolü yine imzalanmayacak. Küresel Isınma sonuna kadar desteklenecek. Hatta özelleştirilmeyen tek şey kalacak.

Vasıfsız kadrolaşma artacak geriye koşar olucaz.

Bildiğimiz üzere holding patronları, para babaları AKP'ye tam destek verdi. Gelir uçurumunda artış müthiş yükselecek.

Şu saatte aklıma gelenler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fethullahçı , takunyalı islamifaşist kadrolaşmanın artarak devam etmesi, cumhuriyetin temel degerlerinin altının yavas yavas oyulması, ırakda ve tüm dış ilişkilerde teslimiyetci mandacı yaklaşım, devletin tüm önemli kurumlarının satılması, akp li belediyelerce ihalelerin yeşil sermayeye verilmesi.. yetermi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...