Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ümmetçiliğe varan , oligarşik bir yönetim izlemeleri beni korkutuyor. Yuakrıdaki bir arkadaşın dediği gibi başhekimden rektöre tüm kademelere kendi adamlarını getiriyorlar. kadrolaşıyorlar bir anlamda. Kadrolaşma hep yok muydu? Vardı..ama bu adamlar konu ile ilgisiz ve bilgisiz adamları koyarak bizi ileriye taşıyabilecek kurumların bizi geriletmesine neden olacaklar diye korkuyorum. Devleti yönetenlerin dini görüşleri devlet din devletine dönmedikçe beni rahatsız etmiyor. İster müslüman olsun ister yahudi, hristiyan yada şaman. Ama eğer görüşleri yönünde birşeyleri değiştirmeye ve özgür iradeye "bulaşmaya" çalışırlarsa, tedirginlik başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: özgür iradeye "bulaşmaya" çalışırlarsa, tedirginlik başlar. bunu yaparlarsa zaten daha fazlası olması dahi son derece normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu 5 yilda ne yaptilarsa obur 5 yilda aynisini yapicaklar caktirmadan caktirmadan goturucekler.. Eskiden kadrolasma vardi ama onunda bir siniri utanmasi vardi bu adamlarin yuzune tukuruyorsun yarabbi sukur diyor.. Onlar 5 yilda ne yaparlar bilmiyorum ama RTE nin dedigi gibi Adnan Menderes den beri ilk defa millet iktidara guvendi.. Ve bende umit ediyorum sonu onun gibi olur.. P.S : Adnan menderesin idami dogruydu cartti curttu diye tartismalara girmeyelim yanlis birsey oldugunu dusunuyorum ama tayyibi asarlarsa gidip izleme firsatimiz olursa gider izlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gellidus harfi harfine katılıyorum.. Özellikle son 2 paragrafa >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: P.S : Adnan menderesin idami dogruydu cartti curttu diye tartismalara girmeyelim yanlis birsey oldugunu dusunuyorum ama tayyibi asarlarsa gidip izleme firsatimiz olursa gider izlerim.. işte bunlar insanı haklıyken haksız duruma düşürecek laflar bence. düşüncelerine katılmıyor değilim ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Daha ne kadar alçalınabilir? Bir insanı asacaklar sende keyifle izleyeceksin öyle mi? Taliban zihniyeti. AKP'nin muhalifleri böyleyse bu akape beladından biz hayatta kurtulamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 pardon prawler artık kim ciddi kim laubali ayırt edemez oldum kusura bakma senin mesajın içinde teşekkürederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Aket-Atum ve Breedan konuyla alakalı mesajalrınız için sizlerede teşekkürediyorum :) ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 türbanlı first-lady? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 restinizi görüyorum özelleştirmeler ve ekonomi politikaları sağlık alanında yapılan yatırımlar beklenen istanbul depremine önem vermeyecekler... yurtdışı politikada atılmış ağır yanlış adımlar. ve arttırıyorum.. bu beş yıl içinde halk ne yönde değişecek? önemli olan bu aslında.. ekonomi, özelleştirme demişken aklıma hep el turco ve arjantin gelir.. öyle olmasını ummuyorum, istemiyorum, allah korusun diyorum tabii. ama aklıma hep aynı durum geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 keçi sakkalı uzun saçlı siyah t-shirt lü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 tam istediğim gibi açıklamışsın dasaaa, yazın için sana ekstra teşekkür ediyorum. Örnek bi çalışma olmuş. (bide hafiften ayrıntıya girsen tam süper olucak kanımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 parantez ici.offf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @ombakkombak evt buyuk bir keyifle ayni keyfi yasatacak birde apo vardir heralde hatta ikisini yanyana asalim daha bir manidar olur boylece.. Biri militanlari ile memleketi mahvetti biri hukumeti ile.. yav konusturmayin beni ulkenin DAGINI SATIYORLARDI GECEN SENE BU SEFERDE AKARSULARI SATMAYA KALKTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Eğitimde devrim yine gelmeyecek, dersanelere peşkeş çekmek adına liselerde okutulan dersler öss ye yeterli hale getirilmeyecek. İstanbul ve Ankara'daki nüfus ,diğer illere verilen önem az olduğu için kontrol edilemeyecek. Su ve enerji açığı her sene rutinleşen bir problem olacak. Kyoto Protokolü yine imzalanmayacak. Küresel Isınma sonuna kadar desteklenecek. Hatta özelleştirilmeyen tek şey kalacak. Vasıfsız kadrolaşma artacak geriye koşar olucaz. Bildiğimiz üzere holding patronları, para babaları AKP'ye tam destek verdi. Gelir uçurumunda artış müthiş yükselecek. Şu saatte aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bi de yapabilecegi iyi seyler icin baslik acin, oraya da yazsin insanlar; ama tartismayin... Birisi daha iyi olacagina inaniyosa, yazsin, inansin. Baski altinda olmasin yani konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Irak konusunda devamlı alttan almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 özelleştirmenin dikkatsizce, özel tekel oluşturacak şekilde yapılması veya yavaşlatılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 fethullahçı , takunyalı islamifaşist kadrolaşmanın artarak devam etmesi, cumhuriyetin temel degerlerinin altının yavas yavas oyulması, ırakda ve tüm dış ilişkilerde teslimiyetci mandacı yaklaşım, devletin tüm önemli kurumlarının satılması, akp li belediyelerce ihalelerin yeşil sermayeye verilmesi.. yetermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Turban-basortusu tartismasinda, turbanin basortusunden farkli oldugunu kabul etmeleri ve buna karsilik rest cekmeleri oldukca kotu sonuclar dogurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yakındır yakın.. tank seslerini duyar gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Şuanki hükümetin önümüzde 5 yıl içerisinde yapabileceği büyük hatalar olarak neleri öngörüyorsunuz? Not: Lütfen topiği sabote edici ve konuyla alakasız mesajlar atmayınız... yok kardeşim yok, hata felan yapmıyacak. zaten yaptı yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 istifa vermemek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar