Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haste rating değişiklikleri


Phlox

Öne çıkan mesajlar

melee - 1% haste için gereken haste rating 10.5den 15.7'ye çıkarıldı

caster - 1% spell haste için gereken haste rating 21den 15.7ye düşürüldü.

windfury nerfinden sonra bu da eklenince gearını haste üzerine kuran bir meleenin dps kaybı 10-25% arasında. bakalım sıradaki nerf ne olcak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ultimadaki warlockla buranın warlocku arasında zerre benzerlik yok dinan..
ayrıca mageler ağlarsa blizzard dayanamaz falan demeyin. bir mage olarak ağlarım burda sonra selpak dayanmaz. gördüğün gibi dayanamayacak tek şey selpaklar.
bin yıl önce dediğim gibi adminin karısı warlock. adamlar health stone dağıtmak zor geliyor diye gittiler soulwell yaptılar biz hala zurna gibi raid başına 600 su 200 ekmek falan yapıyoruz ortalama olarak 25men de. en tırt gear tipleri bizde. üstüme gelmeyin o zaman ağlamak ne gösteririm çok doluyum bu konular hakkında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz hangi mage'in nerflenmesini istiyosunuz anlamıyorum. Shadow frozen'ı giydiremeden, adam gibi spell damage toplayamadan frost mage bile zor melee alıyo. Fire ı saymıyorum zaten. Nezaman kendimizi unuttururuz bg de, ozaman çatur çutur keseriz.

Ama bi lock bi hunter bizi gördümü işimiz biter.

Bize casterlarda range avantajı var demişler ahaha... Yok dipdipe çalışalım roguelarla :P

Rogue'un dengesi mi?
Benim Zayıf anımı yakalayıp ta kesen bi class nası dengeli olabilir? Stealth mode nerf. :P Range muhabbeti kadar abuk oldu dimi. Ona bakılırsa benim de duel e max range den başlamam lazım. Ozaman rogue caster hiçbizaman karşılaşmasın eşit şartları yok. Hay allam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...