Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 melee - 1% haste için gereken haste rating 10.5den 15.7'ye çıkarıldı caster - 1% spell haste için gereken haste rating 21den 15.7ye düşürüldü. windfury nerfinden sonra bu da eklenince gearını haste üzerine kuran bir meleenin dps kaybı 10-25% arasında. bakalım sıradaki nerf ne olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 esitlemisler guya meleeyle spelli ama, spellin zaten mesafe avantaji var, bu ne lan, ama caydiramazlar bizi, olumune warrioriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 welcome to the world of castercraft sasirmadim mageler aglarsa blizz dayanamaz kuraldir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Rogue nerf spree ftw. Cloak'u da kaldırın classı hunter petiyle dengelemiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 senelerdir aglıyoruz, mage e ne geldi yahu. Primary ranged dmg dealer yazıyor sitede, shadow priest, warlock cok rahat geçiyor raid dps te, ekmek, su, int, portaldır mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bir gün herkes warlock olacak. ultimada öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Dinan cok fena Warlock dovuyoruz arenada =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ultimadaki warlockla buranın warlocku arasında zerre benzerlik yok dinan.. ayrıca mageler ağlarsa blizzard dayanamaz falan demeyin. bir mage olarak ağlarım burda sonra selpak dayanmaz. gördüğün gibi dayanamayacak tek şey selpaklar. bin yıl önce dediğim gibi adminin karısı warlock. adamlar health stone dağıtmak zor geliyor diye gittiler soulwell yaptılar biz hala zurna gibi raid başına 600 su 200 ekmek falan yapıyoruz ortalama olarak 25men de. en tırt gear tipleri bizde. üstüme gelmeyin o zaman ağlamak ne gösteririm çok doluyum bu konular hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 adam bilmiyo benzerlik olmadığını ondan yazdı dimi.sende ciddiye aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 lan olm biliyoruz alakası olmadığını latife ettik iki dakka şurda gülün geçin işte alla allaa :D warlock mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ow cokzel healing haste trinket veren için exalted kot kasmıstım nerdeyse düşmedi meta gem taktım. Mind Quickening Gem nerflensin bide olmaz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hep diyodum world of castercraft diye, tam oldu artık. aklıma yanarım 2 tane melee kastım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 valla warriorun rage olayını rogue gibi energy formatında yapsınlar baska bıse ıstemıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 linderoth o zmn ama tanklık daha zorlasırdı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 lorrotar sana noluyor sen avukatı mısın milletin? aptal aptal ayar vermeye çalışıyorsun 2 kuruşluk wow bilginle her topicte. bıkkınlık geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bir rogue olarak oyundaki en dengeli classlardan birisidir. birde priest var zaten. bu gelen nerf rogueleri fazla etkileyicegini zannetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aptallar önce casting haste nerfledi ve melee haste buffladı ki daha onu söylediklerinde belliydi dengesizleşeceği. ama önce bozdular, aylarca öyle oynattılar şimdi vazgeçiyorlar gene. çok salak firma çook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Magelerin hali yaman zaten acilen bişiler eklenmesi lazım pve adına mage alacağına lock al mutlu ol =P Locklar şu an tbc öncesi manası bitmeyen mageler işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 çaktırmadan rogueları nerfliyorlar mageleri bufflayacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Siz hangi mage'in nerflenmesini istiyosunuz anlamıyorum. Shadow frozen'ı giydiremeden, adam gibi spell damage toplayamadan frost mage bile zor melee alıyo. Fire ı saymıyorum zaten. Nezaman kendimizi unuttururuz bg de, ozaman çatur çutur keseriz. Ama bi lock bi hunter bizi gördümü işimiz biter. Bize casterlarda range avantajı var demişler ahaha... Yok dipdipe çalışalım roguelarla :P Rogue'un dengesi mi? Benim Zayıf anımı yakalayıp ta kesen bi class nası dengeli olabilir? Stealth mode nerf. :P Range muhabbeti kadar abuk oldu dimi. Ona bakılırsa benim de duel e max range den başlamam lazım. Ozaman rogue caster hiçbizaman karşılaşmasın eşit şartları yok. Hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dumduz high end pve nerfu konusunda yok bg yok duel ne sacmaliyorsun onu anlamadim ben nedir default copy paste midir bu mesajlar oku once bir konunun basligi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Heyecan yapmadan noktalama işaretlerine fln dikkat et bende senin yazdıklarından bi *ok anlamadım. Adam hırs yaptı laf sokucam diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 nedir bu laf sokma çabası habire. adam gibi tartışın şurda, cüce'den falan feyzalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Acaba bu değişiklikle birlikte WArrior Flurry'i eski 30% e geri alacaklar mı? Birde Slice and Dice bunlarla stack oluyor muydu? Bu haste rating artıran trinkerlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet stack oluyordu ayrıca bizim %5 flurry rogue ve shamana hediye edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar