maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben de açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Slayt show şeklinde.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Steaua Bucharest - BATE Borisov maçı harika izleniyor işe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi şey zaten direk cpu yüzde 100 olarak kullanılmaya başladı sopcastte görüntü gelince. bekliyorum şu anda programı kapayıp tekrar açtım görüntü gelmedi bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 slayt showdan ziyade tek bi slayt var bende :) hakeme bakıyorum sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 maç başladı bu arada tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Niye bu kadar kötü ya. media playerı kapatıp sopcastin kendi programına döneyim dedim 10dk oldu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya bu sopcast te ne kadar çok kişi izlerse görüntü ve hız o kadar iyi oluyormuş doğru mu ? toplayım bütün bjk taraftarını forzadan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 izleyen topluluğun upload'u ne kadar iyiyse o kadar çok kaliteye ve hıza olanak sağlıyo diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 İyi de Türk kanalını zlemiyoruz ki, isviçrelilerde mi izlemiyo?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Tam olarak 5dakikada 1 kare geliyor, ama program saniyede 50k indiriyor bu nasıl iş? Uploadı sınrlamayı da dededim bi işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bjk tv de yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 geldi gibi görüntü ses yok sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: Tam olarak 5dakikada 1 kare geliyor, ama program saniyede 50k indiriyor bu nasıl iş? Uploadı sınrlamayı da dededim bi işe yaramadı aynı olay bende de war.. herşeyi denedim olmuyo .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 buffering 77 oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sopcasti kapattım tekrar açtım belki bi faydası o9lur diye, login olamıyorum. Galiba sopcast çöktü komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bobo 2. golünü kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lan niye besiktasın maçını başka kimse vermio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 buffer 80e kadar çıktı, sonra 60a indi ama hala görüntü siyah... nası bişey bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hakem penaltımızı yedi bi de sarı kart yedi tello.. en azından radyoya göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 İsviçre takmı, normaldir, yaparlar. bu arada izleyebien var mı ben görüntü alamıyorum, siyah ekran var bende. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:59 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 buffer 80lerde 18 çekip 18 gönderiyorum ama görüntü simsiyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 45. de frikik kullanıcaz hakem maçı bitirdi. Uzatma göstermeyi bırak frikik i atamamışız.. ntv radyodan dinliyorum bu arada 2. yarı gol atamazsak 90+9 da bi penaltı werir bu hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 maç vakti açılmadı, şimdi açılcağı tuttu. neyse öğrenmiş olduk cuma 19.55'te pearl harbour varmış. bi de vakti ne zamndı göremedim lost finali varmış. aha şimdi de migros reklamı.. reklamları izlettirdi adamlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi ben de izliorum migros çıkınca şamşırdım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar