Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

besiktas- zürih

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avrupa şampiyonası Avusturya ile İsviçre arasında düzenlenicek Uefa bunları hazırlama geyiğine herşeyi yapabilir malum Türkiye maçında olanları unutmadık Uefa başkanın da hangi ülkeli olduğunu...

Neyse Beşiktaşımız inönüde turu geçer inşallah.
Mesaj tarihi:
Ayıp ya zurih gol atmış seviniyosunuz bide sevinenlerin %95 i fenerli nedense kuyruk acınızmı varda seviniyosunuz gidin bari türkiye dışında kendinize lig açıp oynayın.. Sizin yaptıgınza ayıp derler helal olsun besıktasa 1-1 de ıyıdır ıstanbulda alır bu maçı çıkar gruplara..

not : gs liyim..
Mesaj tarihi:
görmeden nasıl uzatmalara laf edebiliyorsun peki?

Maçı izledim 6dk uzatılacak bir yanı yoktu.Gökhan Zan ın sakatlığı öyle dakikalarca sürmedi.6dk çok fazlaydı.Ama gol olurmuydu bence olurdu zurich haketti golü artık.Çünkü çok beceriksizler çok fazla gol pozisyonu buldu.
Radyodan dinleseydik belki bizde uzatırdık 10dk?
Mesaj tarihi:
ya uzatmış uzatmamış isterse 10dk uzatsın topçu dediğin oynicak.

bana koyan yine son dk.da gol yememiz oldu

chelsea maçında sağ altta pencere açılıp pragın lazioya son dkda attığı gol geldi direkt gözümün önüne. resmen gördüm o küçük pencereyi havada
Mesaj tarihi:
1-0 bitseydi beşiktaş istanbulda fark atar derdim ama bu gol kötü oldu. adamlar morallendi ve umutlandı. beşiktaş 1-0 da daha rahat oynayacaktı ama şimdi yenecek gol turu götürür stresli olurlar. yinede beşiktaş rahat ve atak oynarsa zürihi yener.
Mesaj tarihi:
Dışarda izledim maçları, FB maçı biter bitmez bu maça geçtik. O son pozisyonda gol geliceğini anladım, "gol olur" dedim Rıdvan gibi, gol oldu.
Bi ara baya bi güldüm millet döver diye hızlı adımlarla uzaklaştım ordan sdfsfds
  • Yeni Oluştur...