Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sinan enginin şansı artık o yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 1-1 de iyi skor zurich gol atmak için saldıracak. Bjk kontradan golu buldumu maçı bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya bu fenerlileri anlamak mümkün diil ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 alfonzo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gs liyim öperim coney :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hakan şükür? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İçimizde amma zürihli kefere varmış. 6dk uzatma verdi.Fener maçı mı bu ? İkinci yarı yabancı mad. geyiğinden başka birşey olmadı. Kötü oldu 1-0 ken ama turu geçeriz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 adamınız sakatlandı nefes alamadı oksijen falan verdiler? 25 saniye mi sürdü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Avrupa şampiyonası Avusturya ile İsviçre arasında düzenlenicek Uefa bunları hazırlama geyiğine herşeyi yapabilir malum Türkiye maçında olanları unutmadık Uefa başkanın da hangi ülkeli olduğunu... Neyse Beşiktaşımız inönüde turu geçer inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 alfonzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Lig 2. si uefaya gitsinde o zaman alfonzo nuzu görücem ben sizin. Gökhan Zan saha içinde ameliyata alındı görmedin mi madcat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 görmedim dinlediğim kadarıyla konuşuyorum uzatmalara laf etmişsinizde normaldi yani onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ayıp ya zurih gol atmış seviniyosunuz bide sevinenlerin %95 i fenerli nedense kuyruk acınızmı varda seviniyosunuz gidin bari türkiye dışında kendinize lig açıp oynayın.. Sizin yaptıgınza ayıp derler helal olsun besıktasa 1-1 de ıyıdır ıstanbulda alır bu maçı çıkar gruplara.. not : gs liyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 görmeden nasıl uzatmalara laf edebiliyorsun peki? Maçı izledim 6dk uzatılacak bir yanı yoktu.Gökhan Zan ın sakatlığı öyle dakikalarca sürmedi.6dk çok fazlaydı.Ama gol olurmuydu bence olurdu zurich haketti golü artık.Çünkü çok beceriksizler çok fazla gol pozisyonu buldu. Radyodan dinleseydik belki bizde uzatırdık 10dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya uzatmış uzatmamış isterse 10dk uzatsın topçu dediğin oynicak. bana koyan yine son dk.da gol yememiz oldu chelsea maçında sağ altta pencere açılıp pragın lazioya son dkda attığı gol geldi direkt gözümün önüne. resmen gördüm o küçük pencereyi havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 auhae o efsaneydi ya, sanki gol tekrarı gösterirler gibi pencere açtılar harbi gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 neyse abi sağlık olsun 1-1 deplasmanda ne olursa olsun iyi sonuç. zürih'i yenemiyoruz büyük takımları nasıl yenecez gibi karamsarlığa düşmeyin, motivasyonu tamamen farklı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya bi skor iyi laf eden yokta yenmek varken beraberlik iyi olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 olacak şey değil ya. büyük sorumsuzluk. puana ihtiyacımız var be alo, konya maçındaki gibi oynasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 orası öyle tabi. bu arada 6 dakika uzatmış ama 90+8e girerken yemişiz yav o derece : D izleyemedim ben. arkadaş dedi 6 dakika uzatma doğal ama nerdeyse +8de yedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bize gol atan adamın zürihteki son maçıymış. transfer olmuş başka takıma. sadfasfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 şerefiyle gitmiş ghfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 1-0 bitseydi beşiktaş istanbulda fark atar derdim ama bu gol kötü oldu. adamlar morallendi ve umutlandı. beşiktaş 1-0 da daha rahat oynayacaktı ama şimdi yenecek gol turu götürür stresli olurlar. yinede beşiktaş rahat ve atak oynarsa zürihi yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Dışarda izledim maçları, FB maçı biter bitmez bu maça geçtik. O son pozisyonda gol geliceğini anladım, "gol olur" dedim Rıdvan gibi, gol oldu. Bi ara baya bi güldüm millet döver diye hızlı adımlarla uzaklaştım ordan sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 zaten top adamın önüne düştü boş kaleye vurdu herhalde gol olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar