Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

besiktas- zürih

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

Aa maç bugünmüş beşiktaşa başarılar diliyorum .Umarım beşiktaş Ertuğrul hocayla avrupada iyi işler yapar ve kendisi için avrupada yeni bir sayfa açar .
ayrıca türk takımlarının gidip abuk sabuk takımlara elenmesi beni kahretmiştir hep.Türk takımlarını yerin dibine batırp üç kuruşluk yabancı takımları göğe çıklarmanın alemi yok .Bir galatasaraylı olarak beşiktaşlı futbolcular ciddi ve disiplinli oynasınlar zürihe 3-5 atarlar diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen haşmet söylüyodu bana da çok mantıklı geldi.

Biliyorsunuz UEFA isviçrede ve İsviçre UEFA için özel bir önem teşkil ediyor. BJK'nin hakemlerle hiç oynamaması gerekir. En ufak bi taşkınlıkta hakem kırmızı kartına davranabilir. Ayrıca maç genelinde de kararlarını Zurih takımı lehine kullanabilir. Tahriklere kapılmaması lazım BJK'li oyuncuların.

Geçmişimizde Türkiye-İsviçre maçı örneği var unutulacak gibi de değil. O maçta neler yaşadık, maç sonrası neler yaşadık hepimiz biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

burda bukadar heyecanlı skor yazanların kaçı zürihin maçını izlemiş merak ettim doğrusu

hiç bilmiyorum akşam göreceğiz. daha doğrusu büyük ihtimal göremeyeceğiz d-smart'a kafam girsin

bunun yanında bu maç türkiye için çok önemli, zira isviçreyle çekişiyoruz puan için. kazanırsak çok iyi olcak
Sosyal ağlarda paylaş

ajhahahaha cintonik super ya..

Fanatizmin doruklarinda ama herzaman tukurdugunu yalamak zorunda kaliyor ama israrla ayni seyleri yapiyor..

Boyle tipleri susturamazsinda.. Bunlar tuttuklari takimlarin galibiyetiyle degil rakip takimlarin maglubiyeti ile mutlu olurlar bununda psikolojik yorumlari var ama burda rencide etmenin anlami yok zaten ne kadar zavalli durumda herkes gorebiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

şu futbol bölümündeki sürü psikolojisine de hastayım.biri karşı takım taraftarına sallıyo.ondan sora ondan gaz alanlar da sallamaya başlıyo.Beşiktaş yener diyenlere laf yok.Ama biri gelip zürih yener diyince kıyamet kopuyo.bu kafayla daha çook rezil olursunuz siz.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:26 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT
üye [şikayet et]
§ 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:09 [ özel msj ]

Carmadon, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:54 tarihinde demis ki:

Beşiktaş için mi söylüyorsun bunu ??

yok blau-weiss feldkirch için söyledim ben (=

Sen git kumda oyna böyle form felan seni geriyor sanırım. Zeka seviyeni aşan durumlarda yorum yapma sana tavsiyem. son olarak da futbol çok zeka isteyen bişey değildir. buna bile kafan basmıyorsa sana bişey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu adam hakaret etmemiş küfretmemiş. Eğer yanlış yorum yaptıysa düzeldirsin.

Ama şöyle saçma sapan saldırgan mesaj yazmanın bir anlamı yok.

Kime ne diye hakaret ediyorsun? Sebepsiz yere ortamı germenin manası ne?

Hayır o kadarcık laftan alınıp böyle hakaretlere giriyorsan bi zahmet futbol bölümüne uğrama. Çünkü dönen muhabbetlerin yanında bunlar hiçbirşey ya sen delirirsin her okuduğuna sana zararlı olur ya da senin her önüne gelene böyle hakaret küfür cevap yazman foruma zararlı olur

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:19 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor, adam hakaret etmemiş evet sadece yorumunu yazmış (o da provokasyon kokuyor ya neyse),
şunu yazana kadar da
said:
yok ben sadece son 12 yılda sadece 1 kere şampiyon olabilimiş bi takımın avrupada yapabilceklerinden bahsediyorum.Eglenmene gerek yok.Aglancak haline gülme.

1 kişiden başka kimse onu takmamış zaten.
E bunu yazdıktan sonra da alırlar adamı makaraya, kaçarı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...