Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 0 puan - averaj yapar :) neyse konumuz bu değil gol atarsak turu geçeriz diyorum :) bobo atar turu geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 BObo değilde sürpriz bi isim gol atar bence bu defa...Defanstan çıkan bi adam golü atacak kartal uçacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Aa maç bugünmüş beşiktaşa başarılar diliyorum .Umarım beşiktaş Ertuğrul hocayla avrupada iyi işler yapar ve kendisi için avrupada yeni bir sayfa açar . ayrıca türk takımlarının gidip abuk sabuk takımlara elenmesi beni kahretmiştir hep.Türk takımlarını yerin dibine batırp üç kuruşluk yabancı takımları göğe çıklarmanın alemi yok .Bir galatasaraylı olarak beşiktaşlı futbolcular ciddi ve disiplinli oynasınlar zürihe 3-5 atarlar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Geçen haşmet söylüyodu bana da çok mantıklı geldi. Biliyorsunuz UEFA isviçrede ve İsviçre UEFA için özel bir önem teşkil ediyor. BJK'nin hakemlerle hiç oynamaması gerekir. En ufak bi taşkınlıkta hakem kırmızı kartına davranabilir. Ayrıca maç genelinde de kararlarını Zurih takımı lehine kullanabilir. Tahriklere kapılmaması lazım BJK'li oyuncuların. Geçmişimizde Türkiye-İsviçre maçı örneği var unutulacak gibi de değil. O maçta neler yaşadık, maç sonrası neler yaşadık hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: yok ben sadece son 12 yılda sadece 1 kere şampiyon olabilimiş bi takımın avrupada yapabilceklerinden bahsediyorum.Eglenmene gerek yok.Aglancak haline gülme. Cin, bu yorumdan sonra senin futbol yorumlarına nasıl güvenebilirim, nasıl ciddiye alabilirim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cintonik arkadaş bok atma meraklısı. kendisi sanırım fenerbahçeli. denizlispor'un bile avrupa da kendilerinden daha başarılı olduğunu hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Cintonik avrupa mı görmüş?Nerden bilsin? gitmeyin üstüne çoocumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oo bjk her sene uefa kupasıyla tur atıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gorende baskasi her sene tur atiyor sanicakkk..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 burda bukadar heyecanlı skor yazanların kaçı zürihin maçını izlemiş merak ettim doğrusu hiç bilmiyorum akşam göreceğiz. daha doğrusu büyük ihtimal göremeyeceğiz d-smart'a kafam girsin bunun yanında bu maç türkiye için çok önemli, zira isviçreyle çekişiyoruz puan için. kazanırsak çok iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Biz en azından çabalıyoruz. Puan almak adına bişeyler yapıyoruz. maymun olup avrupa kupalarının en başarısız ikinci takımı olan arkadaşlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hmm ülke puanına kaç puan kattınız acaba şu güne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Beşiktaş için mi söylüyorsun bunu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ajhahahaha cintonik super ya.. Fanatizmin doruklarinda ama herzaman tukurdugunu yalamak zorunda kaliyor ama israrla ayni seyleri yapiyor.. Boyle tipleri susturamazsinda.. Bunlar tuttuklari takimlarin galibiyetiyle degil rakip takimlarin maglubiyeti ile mutlu olurlar bununda psikolojik yorumlari var ama burda rencide etmenin anlami yok zaten ne kadar zavalli durumda herkes gorebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Carmadon, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:54 tarihinde demis ki: Beşiktaş için mi söylüyorsun bunu ?? yok blau-weiss feldkirch için söyledim ben (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 beşiktaş alır eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 şu futbol bölümündeki sürü psikolojisine de hastayım.biri karşı takım taraftarına sallıyo.ondan sora ondan gaz alanlar da sallamaya başlıyo.Beşiktaş yener diyenlere laf yok.Ama biri gelip zürih yener diyince kıyamet kopuyo.bu kafayla daha çook rezil olursunuz siz. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:26 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: yok ben sadece son 12 yılda sadece 1 kere şampiyon olabilimiş bi takımın avrupada yapabilceklerinden bahsediyorum.Eglenmene gerek yok.Aglancak haline gülme. !!!???!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Rezil? Şu üstteki alıntıda da gördüğümüz üzere rezillik beşiktaşlıların tekelinde değil demek ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İlk maç 2-2 biter . ikinci maçta beşiktaş 2-0 önde iken beşiktaşlılar hakema saldırır maç tatil edilir 3-0 hükmen yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: PrudenT üye [şikayet et] § 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:09 [ özel msj ] Carmadon, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:54 tarihinde demis ki: Beşiktaş için mi söylüyorsun bunu ?? yok blau-weiss feldkirch için söyledim ben (= Sen git kumda oyna böyle form felan seni geriyor sanırım. Zeka seviyeni aşan durumlarda yorum yapma sana tavsiyem. son olarak da futbol çok zeka isteyen bişey değildir. buna bile kafan basmıyorsa sana bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yahu adam hakaret etmemiş küfretmemiş. Eğer yanlış yorum yaptıysa düzeldirsin. Ama şöyle saçma sapan saldırgan mesaj yazmanın bir anlamı yok. Kime ne diye hakaret ediyorsun? Sebepsiz yere ortamı germenin manası ne? Hayır o kadarcık laftan alınıp böyle hakaretlere giriyorsan bi zahmet futbol bölümüne uğrama. Çünkü dönen muhabbetlerin yanında bunlar hiçbirşey ya sen delirirsin her okuduğuna sana zararlı olur ya da senin her önüne gelene böyle hakaret küfür cevap yazman foruma zararlı olur [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:19 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: hmm ülke puanına kaç puan kattınız acaba şu güne kadar? #!@!#%&$ !!11ooneoene çok ağır laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Hakkatten ha sonra lafi sokunca agresif oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @Rewendor, adam hakaret etmemiş evet sadece yorumunu yazmış (o da provokasyon kokuyor ya neyse), şunu yazana kadar da said: yok ben sadece son 12 yılda sadece 1 kere şampiyon olabilimiş bi takımın avrupada yapabilceklerinden bahsediyorum.Eglenmene gerek yok.Aglancak haline gülme. 1 kişiden başka kimse onu takmamış zaten. E bunu yazdıktan sonra da alırlar adamı makaraya, kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar