DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 beşiktaşın son bestesi - en büyük aşk , sormuştum ama youtube de buldum yine, star tv de gördüm bugun ilk defa gerçekten çok güzel bir marş, bilmeyen arkadaşlara bu başlık altında linklemek istedim :) http://www.youtube.com/watch?v=2jbxm2UCqSI [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:56 tarihinde, DoubleW tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ne alakası var küfürle yaa. Vakit geçirme amaçlı bi değişiklik 90da. Nobre tamamen ahksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 evet o marş harika Çarşı tarafından bestelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 70.dkda bizim maçı bırakıp fener maçını izlemeye gittik o yüzden nobre olayını göremedim ama tutup da ertuğrula trip çektiyse ve hatasını kabul etmiyorsa cehenneme kadar yolu var ha ama hatasını farkedip özür dilediyse ki muhtemelen dilemiştir büyütülecek birşey olacağını sanmıyorum ama her şekilde nobre beşiktaşın 3. forveti şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hatta bence dördüncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 okadar da değil :P kanatlar bukadar iyi işlerken nobre yararlı olur ha gel gör ki bulunmaz hint kumaşı değil beşiktaşa şimdiye kadar ne verdiği de tartışılır. potansiyel olarak değerlendirceksek de cl de oynayacak hiç bir takım da nobreye beşiktaşın verdiği parayı vermez zira en fazla 2 hafta veriyorum özürler dilenir barışılır nobre oynamaya devam eder ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sen mac basina para aliyorsun zamaninda daum yapardi bunu yabanci oyuncuyu son dakikada sokardiki mac basina parasini alsin diye sende oyle oynuyorsun.. Ayrica bir teknik direktor var yani senin ustun yani futbol adina ne derse onu yapicaksin.. Sen o takimda oynamayi kabul ederek onun ustunlugunu kabul etmissin daha ne 90 dada sokar 1. dakikadada 90+15 tede sokar.. Ertugrul hoca disiplinli bir adam ama kaprisli degil kinci hic degil.. Nobre hatasini anlar ozur dilerse kapanir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Buyrun GS'de 90+1'de oyuna giren Okan Buruk. Adam yıllarca GS'yle acaip başarılar kazanmış. Nobre'nin hayatında göremeyeceği kadar şampiyonluk görmüş, hayatında kazanamayacağı UEFA kupasını kazanmış ve yine Nobre'nin hayatında transfer olamayacağı bir kulübe Inter'e gitmiş. Yine Nobre'nin daha yüzünü görmediği milli formayı defalarca giymiş bir adam. Tecrübeyse tecrübe, kariyerse alası, başarıysa buyrun. Eh, bu adam da 90+1'de girdi oyuna. Hem de hevesle, gık etmeden gülerek. Ne Nobre gibi trip attı ne de şımarıklık yaptı. Kapak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: ama tutup da ertuğrula trip çektiyse ve hatasını kabul etmiyorsa cehenneme kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yaw nobre icin son dk de girmek gurur verici bisey degildir gencler iicn öyledir demissiniz de, nobre kim yahu CL finali oynamıs bi adam mı? Hayır brezilya milli takımının degisilmez ismi mi ?? Hayır. Hava toplarında etkili olsun diye alınmıs brezilyadan bozma bir turk, sen eger para alıyorsan birsey yaparken o senin işindin, senin patronun sana oyuna gir dedigi zaman gireceksin yada defolup gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar