Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

besiktas- zürih

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

beşiktaşın son bestesi - en büyük aşk , sormuştum ama youtube de buldum yine, star tv de gördüm bugun ilk defa gerçekten çok güzel bir marş, bilmeyen arkadaşlara bu başlık altında linklemek istedim :)

http://www.youtube.com/watch?v=2jbxm2UCqSI

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:56 tarihinde, DoubleW tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

70.dkda bizim maçı bırakıp fener maçını izlemeye gittik o yüzden nobre olayını göremedim

ama tutup da ertuğrula trip çektiyse ve hatasını kabul etmiyorsa cehenneme kadar yolu var

ha ama hatasını farkedip özür dilediyse ki muhtemelen dilemiştir büyütülecek birşey olacağını sanmıyorum

ama her şekilde nobre beşiktaşın 3. forveti şu anda
Sosyal ağlarda paylaş

okadar da değil :P kanatlar bukadar iyi işlerken nobre yararlı olur

ha gel gör ki bulunmaz hint kumaşı değil beşiktaşa şimdiye kadar ne verdiği de tartışılır.

potansiyel olarak değerlendirceksek de cl de oynayacak hiç bir takım da nobreye beşiktaşın verdiği parayı vermez

zira en fazla 2 hafta veriyorum özürler dilenir barışılır nobre oynamaya devam eder ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen mac basina para aliyorsun zamaninda daum yapardi bunu yabanci oyuncuyu son dakikada sokardiki mac basina parasini alsin diye sende oyle oynuyorsun..

Ayrica bir teknik direktor var yani senin ustun yani futbol adina ne derse onu yapicaksin.. Sen o takimda oynamayi kabul ederek onun ustunlugunu kabul etmissin daha ne

90 dada sokar 1. dakikadada 90+15 tede sokar..

Ertugrul hoca disiplinli bir adam ama kaprisli degil kinci hic degil.. Nobre hatasini anlar ozur dilerse kapanir olay..
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun GS'de 90+1'de oyuna giren Okan Buruk. Adam yıllarca GS'yle acaip başarılar kazanmış. Nobre'nin hayatında göremeyeceği kadar şampiyonluk görmüş, hayatında kazanamayacağı UEFA kupasını kazanmış ve yine Nobre'nin hayatında transfer olamayacağı bir kulübe Inter'e gitmiş. Yine Nobre'nin daha yüzünü görmediği milli formayı defalarca giymiş bir adam. Tecrübeyse tecrübe, kariyerse alası, başarıysa buyrun. Eh, bu adam da 90+1'de girdi oyuna. Hem de hevesle, gık etmeden gülerek. Ne Nobre gibi trip attı ne de şımarıklık yaptı. Kapak...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw nobre icin son dk de girmek gurur verici bisey degildir gencler iicn öyledir demissiniz de, nobre kim yahu CL finali oynamıs bi adam mı? Hayır brezilya milli takımının degisilmez ismi mi ?? Hayır. Hava toplarında etkili olsun diye alınmıs brezilyadan bozma bir turk, sen eger para alıyorsan birsey yaparken o senin işindin, senin patronun sana oyuna gir dedigi zaman gireceksin yada defolup gideceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...