pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 10 dk önce burdaydı.selam söyledi... intihar etti. pişmemişdi sevmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hu¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bir tecavüze uğradım evde yoktu vakası daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yaklaşık olarak aynı mantığın ürünü.aristocu bi yaklaşım olsa tabula rasa olurdu.tao cu yada maocu bi yaklaşımla fransız kökenlerine inilebilmiş olması gereken pırasa tohumlarında pratik olamayan bir şekil intrüktif baırsak solucanına sebep olma durumu var olsaydı pırasaların içinde bulunduu türlüden yeme gafletini kimseye bırakmazdı masum kedicik ki bi yer bu da onun hakkı olmalı. sıkıcıda olsa bi gece daha sona erdi.yayında ve yapımda emei geçen pek çok deer li ve deersiz istekli ve isteksiz maaşlı yada maaşsız kafa ütüleyen yada kafası ütülenen herkese ii sabahlar. an itibari ile kargalar biyolojik atıkları ile oynarlar ve onlar hür mutlu bahtiyardırlar. gecenin ulvi bekçileri yarasalar köşe bucak kaçmak için güneşi doacaı anı kollarlar ve ben yenı başımda yataımın yanında bulunan bilgisayarımın saydıı bilgiler doorultusunda 1 ve 0 ların bir anlam ifade etmesini keyif ve heyecanla seyrederken 1 ve 0 lar minik koyunlara döner ve aynı zamanda 1 ve sıfırlar küçük çitlerde yaparlar.koyunlar JNE ve JE komutlarına uyarak önlerindeki kuyuları bir bir aşar ve çitten atlarlar.bu esnada beynim NOP komutu ile RETR arasında gidip gelmektedir.arada bi JNE [dword ptr EAX] desede ben JE SLEEP demeyi tercih ederim. prosedure uyu(insan,hayvan,mahlukat,dakika,saat,saniye) var uyku :boolean çit, koyun:integer UYU=CARDINAL BEGIN if koyun = çit THEN begin if UYKU=true then UYU ELSE koyun ++ çit -- PRINT ("herşey birbirine karıştı") end if end if END bi ara daha düzgününü yazmak üzere ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ne kullanıyosan bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ketaminci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ne içtiysen iki katını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Nothing to see here, citizen! Move on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Otacon : Nothing seems real , nothing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar