Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 veremez,yasak çünkü. Eğer alırsa maçları bir şekilde allah belanı versin Aydın Doğan,zaten vereceğini vermiş yandan yemiş oğluna ama... Sanmıyorum şifre koyabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bizde uydu var, uyduda D-Spor'u izleyebiliyoruz. Ama önceki maçlarda hep şifreliydi. Umarım dediin doğru olur da şifre koyamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eh şifreli olursa ali sami durumu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben fenerin yenilişini gormek istiorm ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o deil de kahvelerde hep fener maçı gösterilir kesin beşiktaşın maçını izlemek isteyenler ne etcek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Udu sahipleri D-Smart modulune sahip değillerse malasef seyredemeyecekler şifreli bir ekran ile karşılaşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cl maçları şifreli yayınlanamaz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Evet Cl grup maçları açık kanaldan verilmek zorunda.Dünya kupası,avrupa kupası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cl maçları starda zaten. sadece uefa ve ön eleme maçları dsmart ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Desmart elemeleri verecek sadece, gruplar Star'da. Maç için düşüncelerim, Anderlecht gol atar diye tahmin ediyorum, bu yüzden Fener'in 1'den fazla atması gerekecek. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:49 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 uefa grupları starda değil dsmart'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 uefa grupları ve önelemelerin tümü dsmart ta.. ama beşiktaş maçı perş akşamı deil miydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iki maç da çarşamba. yaklaşık aynı saatlerde. asıl soru bu maçları yayınlayacak isviçre ve belçika televizyonları şifreli midir ve internetten yayın yapar mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 fener 4-3 yenilicek . Fakat fenerbahçenin bir penaltısı verilmiycek . İstanbulda da 0-0 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: fener 4-3 yenilicek . Fakat fenerbahçenin bir penaltısı verilmiycek . İstanbulda da 0-0 biter Pardon bilader ama müneccim bokumu yedin. Yazıya bak ne kadar kesin ya :) Ben fenerli değilim ancak yenmelerini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iyide ilk maç istanbulda ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ehehe adamın tüm teorileri yalan oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Fener bu defansla kesin gol yer.Sorun yediğinden ne kadar fazlasını atabiliceği.O yüzden galibiyet beklemiyorum.Gollü beraberlik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bu defansla gol yerde hangi forvet ile gol aticak :) Buyuk forvetler Kezman ve Deivid ilemi? Neyse.. gonlumuz fb den yana utandirir umarim beni Kezman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Eet kupa macinda BJK'ye birer tane tikalayan Kezman ve Deivid . AYni adamlardan bahsediyoruz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tamam kupada gol atmış olabilir de kezman ve deivid kurtaramaz bu sene feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 en kötü şampiyon oluruz gene nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kezman'dan gol bekleyen bir Fenerbahçe taraftarı olmamalı.Adam bitmiş artık kabul edilmeli.Arada çıkıyor 2-3 tane atıyor iyi güzel.Fener'e sağladığı en büyük şey profesyonelliği.En iyi örnekse Süper Kupa maçı... Kezman'dan Fenerbahçe daha büyük şeyler beklememeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar