Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 oha çok orijinal ilk kez bushu naziye benzeten birini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kacirdiginiz en onemli sey bu yazida su sahis kendi fikirlerini yazmis bunnara katilmayannlari kendince kotu bi sekilde etiketlemis demis ki siz fasistsiniz bunnara katilmiyosaniz elbette katilmiyorum hic birine deil taiki ama hepsian katilmiyorum bazilarini sacma buluyorum ama en azindan bi dusuncem war senin gibi bu listeyi yaratip bunnar bunnar dogru bunnar bunnar yannis diyip fasisim yapmiyorum dusuncelerimi artisiyorum gelistiriyorumbu arad akdnimde gelisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ahaha tabiki üniversitelerde gay klüpleri kurulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Dasaa'nın yazısı harika : Sen git tiki gençtikten mafyaya , yaklaşan ayak sesleriyle irticadan pembe tablolarla boyanan ekonomik tablonun 1 yıla kalmadan yeni bir krizle kafamıza patlayacak olmasına kadar pekçok şeyi görme , faşistlere atla! Yok artık Ali Sami! (Ooolum , çaylar 3 oldu! Tavşan kanı!) Bonepart , tabii ki o satırları yazanlar asıl toplumu bölmek isteyenler.Amaçları da bu önce kuyuya taş atacaklar sonra da işte bunlar bu diyecek kaçacaklar. Ben bunların gerçek niyetini söyleyeyim :Kimsenin Atatürk'çü olduğunu söylemeye bile cesaret edemeyeceği , her haltın AB ve ABD tarafından parsellendiği , toprağımızın azınlıklara peşkeş çekildiği , ama neticede faşist (!) olmayan bir Türkiye'dir istedikleri... Çok yakında aynı kalemlerden "Barzoları sevmeyen aha böyle olsun" ve "Barzolaşmayan kim varsa faşisttir" türü laflar okursanız hiç şaşırmayın derim. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:13 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ayrıştırmayın milleti yahu; faşistlerle de oturup kalkıyorum, kızıl şeytanlarla da, sağcıyım da solcuyum da. İçkimi de içer, orucumu da tutarım. Deaayt dağılın. Asıl demek istediğim; az önce bira aldığım sahibi Kürt olan tekel büfesinde adam DTP'lilere niye kızdığını anlatıyordu. Güzel şeyler bunlar. Benim korkum yok; hepimiz öğreniyoruz, bu ülkede güzel şeyler de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nedir yani sizin sıranız sonra mı? fasist karsıtı olan adam kafadan abd yanlısı mıdır? abd yanlısı olmayan adam kafadan fasist midir? arada kalan abd yanlısı olup da fasistlerle derdi olmayan adam kimdir? fasistlik hedef gostermektir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sasilacak bisey yok bunnar 1919 ortamindada savasmayalim turkuz tembeliz bizden bi bok olmaz amerikan mandasi olalim ekonomimiz duzelir kalkiniriz hemde bizi korurlar diyorlardi simdi gidelim abicim dagdaki PKK ya diyelim sen turk degilsin okke turkiyelisin hepimiz turkiyeliyiz sen turkiyeli kurtsun ben turkiyeli turkum baris icinde yasiycaz oda silahi birakip gelicek toplumsal hayata katilicak oldu, gozlerim doldu turkiyenin 3 yuzu vardir biri muhafazakar kanattir bunlar toplumun genelde alt duzeyinden gelirler hala seriat din develti hayalleri vardir hayatlarini kutsal degerlerine atarlar mahalledeki ermis,ulu insan,ak sakalli dede vs vs ne derse onu yapan tiplerdir arap emperyalizmi altinda beyinelri yikanmis muslumanlasmanin tek yolunun araplasmak oldugunu dusunmektedirler bir orta kanat vardir urkiyenin cogunu bu olusturur turk halkinin cogunlugu bu kanattadir hicbirseyi takmaz yumurta kapiya gelene kadar hariket etmez dogu bati kafasini takmiyan bir kanattir bu az calisip cok kazanmak ister rahatinin bozulmamasini ister birde bati kanadi vardir ki iki guruptur bu bati tarzi okullardan ust duzey egitim almis kimselerdir bunlar bunalrin bir kanadi kemalist laik kanattir batiyi tanir ne bok oldugunu bilir ve guvenmez ama batili yasam tarzindanda vazgecmez bide kendini kaptiranalr vardir bunlar batiyla oyle hasir nesir olup asik olmuslardirki muhafazakarlar gibin kendi toplumalrina yabancilasmislardir turkiye gercekelrini bilmeden turkiyeyi kuzey avrupa ulkelerine benzetmek isterler bati aski bunlarin gozunu oyle kor etmistirki istediklerinin yarar ve zararlarini goremez duruma gelmislerdir bunalrdan iste cok turemeye basladi genellikle genclerden cikiyor hayatini nisantasinda caddede geciriyor iki yurtdisina gidiyor burdaki ortama bakiyor gordugu ortamla cok benzesiyor cunki genel semptomlarda belli -turkiye ulus develti olmamali turkiyelilik kavrami koyalim bati oyle yapiyor isvec norvec blah blah blah -hollandada sokakta asker goremessiniz -ben gittim gordum ermenileri kitir kitir kesmis turkler bati ole diyo kabul edelim -turkiyede kurtlere kotu muamele yapiliyor butun sorun ordan kaynaklaniyor -devleti her sektorden cekersek liberal ekonomi ile super kalkinma saglariz bati oyle yapmis -kemalizm demokratik degil bundan kurtulalim dunyanin (avrupanin) hicbir yerinde olmus liderlerin ismi bu kadar telaffuz edilmiyor -askerlik cok sacma bisey silahsizlanma super askeri harcamayi kisarsak kalkiniriz bu devirde ne askeri savas cikicak sanki -akp ye oy vermek demokratik akp nin tek basina halkin tamamini yoneticek cumhuru atamasi ve kimseye danismamasi demokratik muhalefet in karsi cikmasi demokratik degil demokraside azinligin soz hakkimi olurmus blahblahblah -polisin cok hakki var isvecte norvecte polis silah tasimiyor bizdede tasimasin ne modern sey ilahi vesaire vesaire sabaha kadar gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bi de objektif sınıflandırma yapabilecegini sanan gerzekler vardır ki onlara hic girme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Valla yazıya göre bende faşistim, buyrun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o zaman bırakın şeriatı faşizm yapalım hep beraber. ben ismimi değiştireyim mussullah dülen olup yurtlar kurayım bir sürü yeni yetmelerin beynini yıkayayım faşik olsunlar viktor da recep adolf herdoğan olsun tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 genellemeler yanlıştır, genellemeleri viktor yapmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yazıda geçen sorunların 3-4 tanesi dışında hepsine evet dedim ama faişist olduğumu kabul etmiyorum. Yazarı da tebrik ederim iyi saçmalamış. Ha ben yanlış düşünüyorsam ve bunlara evet diyenler faşistse, ben faşistin önde gideniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kendi düşündüğü gibi düşünmeyenler faşistmiş demek. Bundan böyle yazar koysun sınırlarımızı o zaman. Boş beleş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bence cumhuriyete yönelik birinci tehlike Faşizm, ikincisi Yozlaşma-Yolsuzluk, Üçüncüsü İrticadır. Yükselen neo faşizan milliyetçilik bir yanda neo muhafazakar akp bir tarafta son sürat bölünmeye ve yıkılmaya gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olaya kendi dusundugu gibi dusunmeyen fasist diyo yuzeyselliginde bakmayın, kusurlu orneklendirmeleri olan bir yazı ama genel olarak fasistligin sınırlarını belirlemek fasistlik degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 işte faşistliğin sınırlarını kendi düşünceleriyle çizmiş. haliyle saçmasapan bir zırva olmaktan öteye geçememiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Faşistliktir demedim ki? Boş beleş iştir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ombakkombak'a kesinlikle katılıyorum. Resmen Türkiye'de sol seçmen kalmadı. Çok tehlikeli bir durum arz ediyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 benimde yazasım geldi @kürtler;MArketimiz olduğu için haftada iki kez hale gitmek mecburiyetindeyiz arkadaşlardan ricam bir günün ayırıp hale gitsinler ve ordaki kürtlerle bi tanışsınlar hanzo luğun kitabı yeniden yazıldığını eminimki görecekler ya en basiti adam yere tükürmek yerine geldi haywan herif pantolonuma tükürdü ve gülerek gitti lütfen ricam bi gidin küçükbakkalköy haline vede orda bi tanışın emin olun kürtlerden nefret ediceksiniz şimdi mutlaka aa sen ne pis ırkçı adamsın hede hödü diceksiniz ama ben bişi demiyorum sadece hal e gidip biraz dolaşın diyorum o kadar @çingeneler:malesef samsung e250 cep telefonumu çalan bir çingene bunu polisten duydum.Arabamı yeni yıkattım daha ışıklarda ellerindeki pis suyla camımın mk bir kişi bilin bakalım kim? bahçemizden demir arabamızı çalan bilin bakalım kim? bir gecede kapalı garajımızdan sökülen rafları kilidi kırarak öalan ve bizi görünce o meşhur at arabalarına binip kaçan kim siz tahmin edin evet abi ben ırkçıyım kusura bakmayın faşistimde bence bu ülke ben Türküm diyenindir bu ülkenin bi dini yoktur ben Müslümanım ben hristiyanım diyen adam zerre umrumda değil Türk bayrağının altında yaşayan ve andımızı okuyan kişi Türktür gaylik bir hastalıktır lezbiyenlikte doğa da bir kural vardır ve bu kural dişi erkek arasındadır tamam insanların hayvanladan ffarkı elbetteki aklıdır ama unutmamalıyızki bizde o dengenin bir parçasıyız ve bu lafım çok tartışılacak hatta benden nefret edenler olacaktır çok çok eminim ama kuran da yazılan kıyamet alametleri bir bir çıkmakta peygamber efendimiz zamanında kavimlerin yıkılışında putlar vede şeytana tapanlar gayler hepsi tek tek hak yolunda cezalandırılmışlardı dahası şu durumda gene aynı şeyleri görmekteyiz(satanistler,eşcinsel barlar) türban meselesine gelince arkadaşlar bence üniversitede kesinlikle yasaklanmalı okuyacak adam başını açıp girer sınıfına paşa paşa okur gerisi hep provakasyon bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 You fascist pig! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 eet abi faşistim eğer bu sölediklerim ve yazılanlar faşistlikse evet faşistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heracles, 9 yaşında kızla cinsel münasebet yaşamak sapkınlık değil de eşcinsel ilişki mi sapkınlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yaw konuyla alakalı değil ama merak ettim, Kuranda yazmasaydı gene nefret eder miydiniz? Şahsen lezbiyen bayanları çok severim mesela ama bir yerde onları sevin yazdığından değil kendi sevdiğimden dolayı. Aynı şey sizin içinde geçerli mi mesela? Bir yerde lezbiyenler hastalıklı kaka şeylerdir yazmasa haklarında ne düşünürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 entellik yapmayın. lezbiyenleri niye seviyorsun cunku karsında yiyisen iki tane hatun var,tam seyirlik dimi. iki tane guresen erkek olsa zevkle izliyor musun? eetse okthxby. kurtler konusunda yukarıdakı arkadas haklıdır ancak o kısı kurt olarak dogsa ve o olanaksızlıklarda yasasa farklı olabilecekmiydi? arabasına camurlu su sıcratılmasından rahatsız,peki o camurlu suyu gün boyu tutan cocuk cokmu razı? kurtlerden ve benzerlerinden bende gün icindeki hayatımda hoslanmıyorum ama onları o durumlara iten sebepleride görmezden gelmek istemiyorum. ayrıca escinsellik ve turevlerinin hastalık oldugunu,bu tarz insanların devlet tarafından ucretsız rehabilite edilmesi gerektigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar