Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoksa siz faşist misiniz?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Fascism is an authoritarian political ideology (generally tied to a mass movement) that considers individual and other societal interests subordinate to the needs of the state, and seeks to forge a type of national unity, usually based on, but not limited to, ethnic, cultural, or racial attributes. Various scholars attribute different characteristics to fascism, but the following elements are usually seen as its integral parts: nationalism, authoritarianism, statism, militarism, corporatism, populism, totalitarianism, anti-communism, and opposition to economic and political liberalism. Racism is not a requirement of Fascism.
Adamlar bir de koca koca yazmışlar ırkçılık olması gerekli bile değil diye.
Nasıl da rahatça sallıyorsunuz ya. Bilmediğiniz bir konuda susun, yada en azından "benim bildiğim kadarıyla" gibi bir şeyler diyin. Adam ansiklopedi edasıyla genetik ırkçılıktır diyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mikael_
üye § 14 Ağustos 2007, Salı - 18:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Hayır herşeyi anladım da"yazı şöyle olmuş yazı böyle olmamış,thnx" misali yazdığınız şeyler açıkçası bana çok komik gelmeye başladı.Gayet de güzel bir yazı daha iyi bir şekilde anlatabilecekseniz yazın biz de okuyalım,bilgilenelim.

E bu mesaj da bize komik gelsin o zaman. Kötü bir şeyi eleştirmek için daha iyisini yapmak zorunluluğu olsa dünyada ne sinema eleştirmeni kalırdı ne futbol yazarı ne de siyaset bilimcisi.

Her şeyi geçtim insanları sınıflandırmaya ve kendi mantığıma uymayanları etiketlendirmeye ihtiyacım yok ki böyle bir yazı yazayım?

Ortada bir forumda, bir tartışma ortamında yorumlanması ve tartışılması için yazılmış, yollanmış bir yazıyı tartışanlara "tartışmanız komik gelmeye başladı" diyebilmek nasıl bir mantıktır? Forum burası. Tartışmak için var, eleştirmek için var. İşin özünü anlayamamışsın sanırım

Mayday?
Sosyal ağlarda paylaş

bir de işin şu yönü var..

lam hadi aynı bunun gibi bi faşist tanımı biz de yazdık diyelim.. babacım ona da

"Hayır herşeyi anladım da"yazı şöyle olmalıydı, yazı böyle olmalıydı, faşist tanımıd budur" misali yazdığınız şeyler açıkçası bana çok komik gelmeye başladı.",

dersen ne olacak..

error? paradox? oximoron? xoxox?

mayday mayday?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...