Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yanlis ama orasi bu ulkenin %99.56 si musluman! hemde sunni bunlarin hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bunların hiçbiri seni faşist yapmaz. faşizm genetik ırkçılığa verilen addır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 noldu burda benim için mi kavga ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: faşizm genetik ırkçılığa verilen addır. Daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 pateteskabak: Faşizmin tanımını öğrenmeni öneririm. Faşizm genetik ırkçılık falan değildir, yok öyle bir şey. İnsanları da yanlış yönlendireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kavga etmeyin : buranın en baba faşisti benim tamam mı? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 17:14 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşizm kurabiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Fascism is an authoritarian political ideology (generally tied to a mass movement) that considers individual and other societal interests subordinate to the needs of the state, and seeks to forge a type of national unity, usually based on, but not limited to, ethnic, cultural, or racial attributes. Various scholars attribute different characteristics to fascism, but the following elements are usually seen as its integral parts: nationalism, authoritarianism, statism, militarism, corporatism, populism, totalitarianism, anti-communism, and opposition to economic and political liberalism. Racism is not a requirement of Fascism. Adamlar bir de koca koca yazmışlar ırkçılık olması gerekli bile değil diye. Nasıl da rahatça sallıyorsunuz ya. Bilmediğiniz bir konuda susun, yada en azından "benim bildiğim kadarıyla" gibi bir şeyler diyin. Adam ansiklopedi edasıyla genetik ırkçılıktır diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o yazıyı yazan şahsiyet gibi herkes kendince bi faşizm tanımı çıkarırsa işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşizm patatesli dondurmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşizm karpuz reçeli gibidir.. tatlıdır ama denize kabuğu düşmen yüzmek imkansızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sen yanlıs biliyosun diye ansiklopedik tanım yanlıs mı oldu simdi, hadi bilmezsin de piskinlik beni cok sinirlendiriyor, gozumun onunde olsanız morga gonderirim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hayır herşeyi anladım da"yazı şöyle olmuş yazı böyle olmamış,thnx" misali yazdığınız şeyler açıkçası bana çok komik gelmeye başladı.Gayet de güzel bir yazı daha iyi bir şekilde anlatabilecekseniz yazın biz de okuyalım,bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Faşistim gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bu resim güzel olmamış diyince oturup yeni resim yapmak mı gerekiyor?ya da bu şarkı güzel olmamış diyince?yazmak da bir sanattır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşisizm çırağı morga göndermek, cesetsiz getirmektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: _Mikael_ üye § 14 Ağustos 2007, Salı - 18:44 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Hayır herşeyi anladım da"yazı şöyle olmuş yazı böyle olmamış,thnx" misali yazdığınız şeyler açıkçası bana çok komik gelmeye başladı.Gayet de güzel bir yazı daha iyi bir şekilde anlatabilecekseniz yazın biz de okuyalım,bilgilenelim. E bu mesaj da bize komik gelsin o zaman. Kötü bir şeyi eleştirmek için daha iyisini yapmak zorunluluğu olsa dünyada ne sinema eleştirmeni kalırdı ne futbol yazarı ne de siyaset bilimcisi. Her şeyi geçtim insanları sınıflandırmaya ve kendi mantığıma uymayanları etiketlendirmeye ihtiyacım yok ki böyle bir yazı yazayım? Ortada bir forumda, bir tartışma ortamında yorumlanması ve tartışılması için yazılmış, yollanmış bir yazıyı tartışanlara "tartışmanız komik gelmeye başladı" diyebilmek nasıl bir mantıktır? Forum burası. Tartışmak için var, eleştirmek için var. İşin özünü anlayamamışsın sanırım Mayday? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bir de işin şu yönü var.. lam hadi aynı bunun gibi bi faşist tanımı biz de yazdık diyelim.. babacım ona da "Hayır herşeyi anladım da"yazı şöyle olmalıydı, yazı böyle olmalıydı, faşist tanımıd budur" misali yazdığınız şeyler açıkçası bana çok komik gelmeye başladı.", dersen ne olacak.. error? paradox? oximoron? xoxox? mayday mayday? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: tokustur tokustur kafalari tokustur bize faso diyenler ya ****** ya ****** Ulkucu Slogani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çook saçma maddeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşistlik yan gelip yatma yeri değildir... kominide al git burdan lan... elhamdülillah faşistiz... Sen ne mutlu Türk'üm diyene dersen o da ne mutlu faşistim diyene der... uzar gider... hepimiz faşistiz,hepimiz hitleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben faşistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aleküm.selam [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 22:07 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 doğru, doğuda nüfus kontrol edilmesin. insanlar özgürce üreyebilsin. çini geçelim! yaşasın anti-faşist toplum! savaşma seviş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Doğrudur doğunun nüfusunu kontrol delim artık!Kısırlaştıralım doğuyu yeter be 10 çocuk herkesten!Sonra birde tasma takalım evde besleriz bunlardan birkaç tane?Olmamı?Oluu oluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar