Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 - Half-Life (başkası oynarken bile gerilirdim) - Turrican 3 (çocukken Amiga'mda oynardım. müziklerini çok severdim. bi yere gitmeden önce giyinirken oyunun giriş videosundaki hareketleri yapardım *dıfs*, *piufff* ses efektleriyle sfdfsd) - Silver (yanlış hatırlamıyosam Gamecube'dan PC'ye geçirilmiş bi oyundu. müzikleri beni benden alıyodu) - Team Fortress Classic (hiçbi şey söylemeye gerek yok yani, o derece) - Heroes of Might and Magic III (ertesi gün okul olan gecelerde, saat 1 olmuş, "ya şurdaki kaleyi de aliyim save eder çıkarım" diyip 3'e kadar oynadığım oyun. benim gibi çok kişi vardı, biliyorum) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:39 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Lucas Arts'ın çoğu oyunu, sierra nın eski adv. oyunları. edit: bu arada The Dig die bir oyun vardı hatta gamespotta 4.0 lı bi skor almıştı. Şimdi tekrardan baktığımda gamespot review yapan zatı muhterem kişinin userlar tarafından nasıl ekarte edildiği gözüküyor. http://www.gamespot.com/pc/adventure/thedig/players.html [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:50 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ]
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 half life cs ra aoe(conq cuyuz :p) quake outlaws vardı çok sevmiştim blizz oyunları ve tabi ki uo. simply the best
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 volfied ahahah super mario doom 1 2
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 geçen veletken yaptığım cd'lerden birinde buldum volfied'i.Kurdum oynadım da acaip sinirlendim :D eski günler gibi oynayamıyorum artık :(
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mdk, Worms World Party, Warcraft serisi.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 heroes 3 dedinde aklıma geldi geçen masada en son çıkan 5-6 oyunun dvd si duruyo,dedim şimdi kim kurup oynucak bunları 1-2 saat heroes 3 de takiliyim sonra yatarım,neyse oyunu bitirdim tüm kalaleri aldim falan saate baktım gece 3 olmuş,sabah 7 dede kalkıp staja gitcem!!.. öle işte.
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 half life brood war age of empires 1 carmageddon warcraft 2-3 wow ( ciddi anlamda efsanevi bişi aslında 8 milyon kullanıcı hepsine kılıç versen dünyayı feth edecekler) war games dark omen diablo 1 dune 2 ( rts nin başlangıcı ) red alert 1 tiberyan sun ( oyunun orjinalini almıştı arkadaş altıktan iki üç gün sonra patch geldi [anlamayanlar için diyim oyun cok eski ve ozaman internet bu kadar yaygın değildi] ) shogun total war starwars phantom manace ( ehe ilk defa filmle aynı doğrultuda giden bir oyundu benim için pek severim) dungeon keeper majesty ( yahu fikir iyiydi bence keşke devam ettirselerdi hatta gelişerek değişseydi heh) total anhilation ( sc ile karşilaştiralabilecek tek oyun ) jagged alliance mech commander x-com evet daha var ya eskiden baya iyi oyunlar çikiyormuş şimdi tekrar anladım oyunlarda ruh var hehe yoksa kim pixel pixel görüntülere saatlerce oturup bakar dimi evet [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 16:12 tarihinde, OneWayStreet tarafından güncellenmiştir ]
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: majesty ( yahu fikir iyiydi bence keşke devam ettirselerdi hatta gelişerek değişseydi heh) 2.si gelmedi ama exp. paketi çıktı.adı northern expansion gibi bişeydi galiba.yanlız nedense hiçbiyerde bahsedilmedi.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Planescape Torment...Oyun değil bir rüya gibi
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 majesty güzeldi ya = devam ettirmediler sonra.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 I shall wait for you in death's halls, my love... ;( [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:41 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Fall-from-Grace: You know, Nordrom, you are perhaps the cutest little rogue modron I have ever encountered. Nordom: 'Cutest' is a subjective term. I prefer the designation "fearsome cubed warrior". Fall-from-Grace: Of course! That's why you're so cute.
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 torment a girersek direk dağılır topic.çok konuşulur torment,en iisi kendi topic inde konuşmak.
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 civilisation II: sittin sene sonra hala mis gibi oynandığı için. heroes of might and magic III: sittin sene sonra hala mis gibi oynandığı için. uo: sittin sene sonra hala mis gibi oynandığı için. diablo II: yönettiği için.. simon the sorcerer II: sittin sene sonra hala gülümseyerek hatırlandığı için. monkey island III: hastası olduğumunun şeker oyunu olduğu için.
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ice wind dale serisi baldur's gate serisi diablo wow uo
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fifa 98 eheh 39 saniyede gol attığımı hatırlıyon metal slug=ateri oyunuda diyolar ama ben pc de oynadım dyna=küçüklüğüm onla geçti :D en iyisini sona sakladım ***Mario*** eheh :D:D
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Theme Hospital'ı unutmuşum ya allah kahretsin beni...
Öne çıkan mesajlar