Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane oyunlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet. eski olabilir, yeni olabilir; ayrıntılı basit olabilir. herkes kendisi için vazgeçilmez olan oyunları yazsın. en iyi üj bej diye sınırlandırmak istemiyorum. bir tane olsa da yazın on tane olsa da yazın.

benim için

civilization 2
command and conquer red alert
fallout serisi
tomba
winning eleven (PES)
Mesaj tarihi:
The Legend Of Zelda : Ocarina Of Time
Diddy Kong Racing
Heroes of Might and Magic III
Grim Fandango
Worms World Party

Şimdilik aklıma gelenler.... Efsane olarak sadece ilki.Diğerleride benim vazgeçilmezlerim =).

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:48 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
*Half Life : Uğruna gecelediğim ilk oyun olduğu için
*Quake 2 : Kanıma FPS delisi olmayı soktuğu için
*Final Fantasy VII : "Ben RPG oynamam" lafını bana yedirdiği için
*Fallout : Gerçek anlamda özgün RPGlerin ilk örneği olduğu için
*KOTOR : Devasa RPG tanımını yeniden oluşturduğu , filmden daha güzel oyun olabildiğini gösterdiği için
*Metal Gear Solid : En gerçekçi hayali evren olduğu için , 50 yıla yayılan destanı bu kadar güzel verebildikleri , film gibi efsane bir oyun olduğu için
Mesaj tarihi:
loom (hani efsane sayılmaz diğer oyunların hakkını yemeyelim ama benim için yeri ayrıdır)
monkey island 1-2-3
grim fandango
settlers 1-2
star craft
ultima online

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:30 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
baldurs gate,diablo 1-2-exp,heroes 3 ve 5
azıcakta wow,hakkını yememek lazım

edit:typo

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hadi planescape torment ide ben ekliyeyim.

metal fatigue bir de nasıl unutlabilirki böyle bir oyun. elinde olan varsa yada indirebileceğim bir adres yardımcı olsun plss.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:57 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Fallout 1-2/Fallout Tactics[Efsane...]
Sanitarium[Kafa yedirtir.]
Frogger[Bebeliimin oyunu ne severdim =)]
Half-Life[Bitirdiğim tek fps]
Ultima Online[Ömür yedi bitirdi]
Mesaj tarihi:
Sanitarium ve Torment denmiş madem eskilere gidelim.

Prince of Persia. İlk motion capturelı oyun bu galiba. Onu geçtim hikaye harika oynanabilirlik üst düzeyde grafik ve sesler demolar çok iyi.

Another World. Ara demo diyince akla geliyor hemen. Prince için yazdıklarım aynen geçerli. İkisi de harika platform oyunlarıdır, Commander Keen ve Duke Nukem bunların hemen arkasından geliyor.
Mesaj tarihi:
Starcraft
Ultimate Soccer Manager 98 (kendi rakibime teşvik primi verip şampiyonluktan olduğum tek oyundu)
Championship manager serisi
Max Payne (arada bir zamanı yavaşlatmak ne güzeldi)
Freedom Fighters (değeri bilinmedi)
Civilization 2
Hearts of İron
Battlefield 1942 ve 2
Warcraft 2 ve 3
Medieval Total War (1 ve 2)
heroes of might and magic 2
Red Alert serisi
Sudden Strike
Battle For Middle Earth

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:15 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben az daha eskilere döniyim:

larry(tüm serisi) bilen bilir :)
sens. soccer
prehistoric
lotus
doom
bide 96-97 yıllarında çıkan dehşet grafikleri olan(o zaman için tabi) 2. dünya savaşı konulu uçak oyunu vardı ismini unuttum
fifa world cup 98
  • Yeni Oluştur...