Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Nasil is lan bu , bu söylenen tanımlara uyan insanlarin sanki hepsinin belirgin ayni yan etkilerden muzdarip olmasi gerekiyomus gibi.

Misal ben ve tanıdığım birkac kisi. Mmorpg oynuyorum , fazla sosyal olmayan kucuk bir arkadas grubum var , kız arkadasım da yok zira psikolojik veya fizyolojik olarak hayatımı kötü yönde etkileyen bir durum yok ve dışarı yansımıyor bu durum.

Demek istegiğim insanın kendi kisilik yapısı belirleyicidir bu durumda ,ya bu adam gunde 10 saat mmorpg oynuyo hayır gelmez artık bu heriften , sacma seyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sevişle mevişle alakası yok bu durumun
bu adam oturup kendini bi tartsın bence , insanlarıda eleştirmeyi bir kenara koysun en azından bir süreligine herkezin hoşuna gitmeyen zilyar tane adam ve zilyon tane davranış biçimi vardır, sürekli bunları eleştirip kötülemek bir bok kazandırmıyor kendisine.
geride sayfalarda biri demiş hayat mutlu olmak içindir, valla bayadır mutlu bi portre cizmiyor bone

bone : abicim oturup bir kagıda yapmak istedigin şeyleri, seni mutlu edicegini düşündügün şeyleri listele, kimseyede söleme sonra o listedeki herşeyi sırasıyla yap/yapmaya calış.
hayatı bu kadarda basite indirdim bak senin için. kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
No Lifer'ım,
Çünkü günümüzün modası Club ve Hiphop müzik dinlemem, sevmem.
Onun yerine Türkü dinlerim. Türkü içeren rock ve metal müzik varsa onları da dinlerim. "Ay ne banal" bir insanımdır.

Bura olmamış tıpkı senin 80's olayın gibi dinleyen insanlarda mevcut ve bu no lifer olayı adına yanlış bir tez...
Sosyal ağlarda paylaş

insan hayatı kesin bi çizgiyle ayırıp, bu onların yaptıkları bu da benim yaptıklarım dediği sürece, garantili olarak yarım yaşayacaktır zaten.

Git arada fotoğraf çek, depresif olduğunda sahilde yürü, mutlu olduğunda sahilde gitarını çal, al eline biranı maç izle, sıkıldın mı film izle, dağıtasın varsa git en concon diskoya absinthe iç. En kro adamla da arkadas ol, en entel adamla da muabbet et

Hayatın keyfi böyle çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bunun yerine marketten bira alıp, arkadaşlarıma oturup içmeyi daha çok severim.

şimdi şunu okuyunca aklıma bunun bi uç noktası geldi.. malumunuz "deli içtik insanları"

deli içtik insanları herhalde her üniversitenin demirbaşlarındandır. daimi olarak "dasaaa olm.. hüseyin, hacı, garibullah, lütfü bi de ertekinle toplanıcaz akşama benim evde, absolut bile var, ne ararsan var! deli içecez lam!" diye eve, 3-5 balta toplanıp içmeye davet ederler.. hiç bulaşmam.. bi iki gün sonra karşılaştığımızda ise "olm var ya acaip içtik lam! gittik deli gibi içtik.. sonra bi baktım ben lütfü halıda yatıyo! tuvalete gittim kusmaya, hacı da yerde yatıyo! yarısı tuvalette fayansta yarısı koridorda halıda.. kaldırdım tam bunu bana 'lam benim bacaklarım buz gibi ama kollarım sıcak.. niye ki?' dedi.. tam gülecektim azcık kusuverdim.. hede hödö"

her neyse, işte bu deli içtik insanlarını, evde tek içenleri, içmek için bahane arayanları vs anlamıyorum hiç..

ama bu konuda ben de anlaşılmaz bi noktadayım keza tek başına içki içenleri de anlamıyorum.. yanına yiyecek bişi olmadan hiçbiri gitmiyor tek başına.. hmm evet..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...