dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: negzel bağladın sanıyorum tucaya diyorsun.. ayaklarını iyi bağlamış ense üzerinde.. şok başarılı imza: "hâlâ" dünyanın en yüzeysel insanı, mecazanlamaz hayrullah efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cinsellik önemli değil bitiyorum yahu cinsellik önemli değilse cinsiyet niye var acaba ahaha. o organlar her halde bir işe yarasın diye konuldu. çalışmazsa başka yerlerden çıkar fizyolojik, hormonal, duygusal eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tekrar helal biz cinsellik önemli değil dedik zaten di mi? düzenli cinsel yaşam diyorsun da şuan düzenli cinsel yaşamı olmayıp normal olan bissürü insan tanıyorum hatta bu forumun çoğu bile öyledir saçma sapan şeyler sunmayın nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ha bide.cinsellik illaki ilişkiye girmek değil sevişmekte cinsellik.sevişmek gerekli birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Nasil is lan bu , bu söylenen tanımlara uyan insanlarin sanki hepsinin belirgin ayni yan etkilerden muzdarip olmasi gerekiyomus gibi. Misal ben ve tanıdığım birkac kisi. Mmorpg oynuyorum , fazla sosyal olmayan kucuk bir arkadas grubum var , kız arkadasım da yok zira psikolojik veya fizyolojik olarak hayatımı kötü yönde etkileyen bir durum yok ve dışarı yansımıyor bu durum. Demek istegiğim insanın kendi kisilik yapısı belirleyicidir bu durumda ,ya bu adam gunde 10 saat mmorpg oynuyo hayır gelmez artık bu heriften , sacma seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 resmini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: ha bide.cinsellik illaki ilişkiye girmek değil sevişmekte cinsellik.sevişmek gerekli birşey ben buna yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sevişirken hophop yapamıyorsan cinsellikten çok cinsel hastalık oluyor ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sevişle mevişle alakası yok bu durumun bu adam oturup kendini bi tartsın bence , insanlarıda eleştirmeyi bir kenara koysun en azından bir süreligine herkezin hoşuna gitmeyen zilyar tane adam ve zilyon tane davranış biçimi vardır, sürekli bunları eleştirip kötülemek bir bok kazandırmıyor kendisine. geride sayfalarda biri demiş hayat mutlu olmak içindir, valla bayadır mutlu bi portre cizmiyor bone bone : abicim oturup bir kagıda yapmak istedigin şeyleri, seni mutlu edicegini düşündügün şeyleri listele, kimseyede söleme sonra o listedeki herşeyi sırasıyla yap/yapmaya calış. hayatı bu kadarda basite indirdim bak senin için. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sosyal Intihar 101 - Nasil Baslik Acilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: ben buna yetemedim cinsellik illa cinsellik değil yani illa karşı cins ile olacak diye bir şey yok. belki de çare cinsiyet değiştirmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 O değil de herkes akıl vermek için pusudaymış lan. Bone kendini halka açtın sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bi daha okudum da komikmiş hah hah güldüm böyle epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: No Lifer'ım, Çünkü günümüzün modası Club ve Hiphop müzik dinlemem, sevmem. Onun yerine Türkü dinlerim. Türkü içeren rock ve metal müzik varsa onları da dinlerim. "Ay ne banal" bir insanımdır. Bura olmamış tıpkı senin 80's olayın gibi dinleyen insanlarda mevcut ve bu no lifer olayı adına yanlış bir tez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Not: 2 doz Mumi, 4 doz Muder alınca insan sapıtıyor. bunlari agizdan alinca mi yanetki gosteriyo, yoksa sen nerden aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bira sarhoş etmiyor da, "midem doldu, ben gidiyorum" demeyi biliyorsun. hüp diye kaçman da bonusu. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o mide dolmaz be yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence bir kuyuya at veya dunyadan izole bir yere kapat 1 hafta kendi kendine takil dunyadan kopuk... cikinca no lifer'liktan insanliga donersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: "Ay ne banal" bir insanımdır. Hakkaten ha, ne banalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 insan hayatı kesin bi çizgiyle ayırıp, bu onların yaptıkları bu da benim yaptıklarım dediği sürece, garantili olarak yarım yaşayacaktır zaten. Git arada fotoğraf çek, depresif olduğunda sahilde yürü, mutlu olduğunda sahilde gitarını çal, al eline biranı maç izle, sıkıldın mı film izle, dağıtasın varsa git en concon diskoya absinthe iç. En kro adamla da arkadas ol, en entel adamla da muabbet et Hayatın keyfi böyle çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 düzenli bi cinsel hayatmış. alakaya gel yani,gel pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence bu topiğin üstüne patiyi terketmiştir(umarım =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bencede gimli'nin dedigi seyleri yapmak lazım.Bundan sonra bende yapıcam.Eskiden dısarı cıkmak icin bile en az 1 arkadasa ihtiyac duyardım.Ama artık tek basıma cıkıcam. [spo] Olmadı lan du bakam ...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Bunun yerine marketten bira alıp, arkadaşlarıma oturup içmeyi daha çok severim. şimdi şunu okuyunca aklıma bunun bi uç noktası geldi.. malumunuz "deli içtik insanları" deli içtik insanları herhalde her üniversitenin demirbaşlarındandır. daimi olarak "dasaaa olm.. hüseyin, hacı, garibullah, lütfü bi de ertekinle toplanıcaz akşama benim evde, absolut bile var, ne ararsan var! deli içecez lam!" diye eve, 3-5 balta toplanıp içmeye davet ederler.. hiç bulaşmam.. bi iki gün sonra karşılaştığımızda ise "olm var ya acaip içtik lam! gittik deli gibi içtik.. sonra bi baktım ben lütfü halıda yatıyo! tuvalete gittim kusmaya, hacı da yerde yatıyo! yarısı tuvalette fayansta yarısı koridorda halıda.. kaldırdım tam bunu bana 'lam benim bacaklarım buz gibi ama kollarım sıcak.. niye ki?' dedi.. tam gülecektim azcık kusuverdim.. hede hödö" her neyse, işte bu deli içtik insanlarını, evde tek içenleri, içmek için bahane arayanları vs anlamıyorum hiç.. ama bu konuda ben de anlaşılmaz bi noktadayım keza tek başına içki içenleri de anlamıyorum.. yanına yiyecek bişi olmadan hiçbiri gitmiyor tek başına.. hmm evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar