c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 AHAHAHA Bomba bir topic olmuş. Takibe alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Valla makaraya vurmamak için kendimi zor tutuyorum. Not= Duygulara saygı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hasetinizden çatlıyosunuz dimi? Sizi gidi rezil, konuşmayı etmeyi bilmeyen asosyal bilgisayar manyakları sizi. Helal olsun firat yapmışsın ortamını. İçkiye vur şimdi kendini bugünler de geçer. Bide bu roflcopter tayfasını takma sen. Kıskanıyor onlar. Pis ezikler. Şimdi şu öğretme işine geçelim. Evet nasıl girmek lazım muhabbete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 O şişman kızın bacağına girip okyanus aşarım ben , o ne öyle ya . [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 01:20 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Rüzgarla seyahat edebiliyosun diye laf sokuyoz mu biz sana zaynın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kompaktlığım kıskanılmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bakışları beni benden alıyordu.Bilardo salonunda atışlarının sonunda bana bakıyor,sacımı oksuyordu biraz erotik hikaye tadinda olmus yazi.yaz aski mevzusunda da sey diycem ben. saçmalamayin be! etrafinizda dolanan 50 bin tane efsane hatuna yagmak dururken bir tanesine takilip kalmak ne kadar mantikli.cok kart cok sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yaz aşkının 1 ay unutma süresi vardr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şans abi. olay öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lejandori tıred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Bu hikaye boyle.Bir grup kurmayı basardım : Resimi açarken aklımdan bir an farklı şeyler geçti :p said: Bakışları beni benden alıyordu.Bilardo salonunda atışlarının sonunda bana bakıyor,sacımı oksuyordu. Atışların sonunda kesik atmak tamam da, saç okşamayı pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dostum topic'in sticky olması için modlara başvurdum. emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yeğeni olan çocukta tam bir faul bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Sizi gidi rezil, konuşmayı etmeyi bilmeyen asosyal bilgisayar manyakları sizi. bu ne lan gazman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 otu boku resimlicene angelicaya yazsaydin alip sahile gdip soteye kuytuya cairsaydin bize deil kiza atiyo olcaktin bunnari yorma forumu gereksiz konularla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adam arşivci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kardes yukledigin programda virus varmis bilgisayarimin agzina sicti ama emege saygi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 -Do her. -I wouldn't do her. -Hit that! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 seviyesizlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ifadesizlikten ne yapacagimi sasirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 türk kızından şikayetçi türk gencimiz,ülkemizde cok düşük fiyatlarla aylarca tatil yapan 3-5 yabancı uyruklu hatunla cinsel içerikli birşey yaşayıp.sorada türk kızı şöyle böyle dyip elin rus kızına sırf ona cinsellik yaşattıgı için aşık olup böyle topicler açmaktadır işte. topic bildiğin gösteriş amaçlı birşey hani ortam yaptım karılar kızlar.ruslar falan filan.tatmin için yani :) kalbi kırılmasın diye topici açana düzgün cevap vermiştim ama bunu söylemezsem ölürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dök icini diablo dök !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahaha iç dökme değil yahu.garip gelio bana bu tür şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar