Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anti-Mortred

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endgame düşünüldüğünde gelişmiş mortred'i kesmek çok zor da.. mortred'in kasması da zor. yani zaten mortred o zamana kadar kastırılmışsa ve oyun bitmemişse, geri dönüşü o saatten sonra yalan olur muhtemelen. void
naga, mortred gibi heroların olayı o zaten.

bunun dışında bane'in %80 dmg reduction'ı da candır tüm high dps herolara karşı. ayrıca ultisi de çok vs. çok kapışmalarda mortred'i altın tepside sunabilir takım arkadaşlarına.
Mesaj tarihi:
Mortredin karşısına mortredi oynayanlar eşit derecede oyunu bilen herhangi bir ranged hero getirdinmi zaten mortred direk ormana gitmek mecburiyetinde. En güzel ilacı o.
Mesaj tarihi:
said:
Abi crit yapıcaksın tabiki.
Aklıma alternatif bir fikir gelmiyor.
Blade mail i olan adama mecbur crit cıkcaksın.Yoksa nerubian assain'i hicbir melee char kesemez genellemesi olur.Yoksa base dmg vurarak %60-80 return yapan adamı kesemezsin.Critlede sans tabi,haklısın.Ama baska çare yok.

Bu kadar yazmışsın bak üç kelime halbuki. Black King Bar.
Mesaj tarihi:
tiny'nin stun'i bugli yanniz

stun attigi yonun tersine yani tiny'nin ustune kosarsan stun %50 calismiyor bilgine...
(icinden geciyorsun yani stun'in)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 06:10 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ha önemli olan kimin oynadığı demek. o zamam senin mortred'ı ezip ezemeyeceğini de bilemeyiz zira mortred'ı da birisi oynuyor. dolayısıyla o da seni ezebilir =)

ama lol tabii. hero faktörünü çöpe atmak komik olur ve burda konu o hero'nun karşısında avantajlı olan hero'ları saptamak.
Mesaj tarihi:
karşımda mortreti alan adam turnuvalara katılan tabirinizle ulltra hard pro tabirimle iyi bir oyuncu değilse aynı koşullarda zorlanmam..

koşullardan kastım grafik kartı klavye mouse çok iyi oynuyorum demiyorum ama iyi oynadığına inanmak kazanmanın yarısıdır...

o.O

atalm dota atmayalm diyen yok battle netteym nick [TnA]PhoeniX

eğer offline sam birde [PhoeniX] i deneyebilirsiz...
  • Yeni Oluştur...