Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 endgame düşünüldüğünde gelişmiş mortred'i kesmek çok zor da.. mortred'in kasması da zor. yani zaten mortred o zamana kadar kastırılmışsa ve oyun bitmemişse, geri dönüşü o saatten sonra yalan olur muhtemelen. void naga, mortred gibi heroların olayı o zaten. bunun dışında bane'in %80 dmg reduction'ı da candır tüm high dps herolara karşı. ayrıca ultisi de çok vs. çok kapışmalarda mortred'i altın tepside sunabilir takım arkadaşlarına.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 end game early game tartışmaya gerek yok alın tiny i geçin karşısına gülün sinir olup geldikçede kesin bu kadar basit.
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 az evvel huskar ile ağzını burnunu birbirine kattım mortredin late game de gerçi oynayan pek iyi değildi onunda etkisi var
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mortredin karşısına mortredi oynayanlar eşit derecede oyunu bilen herhangi bir ranged hero getirdinmi zaten mortred direk ormana gitmek mecburiyetinde. En güzel ilacı o.
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Abi crit yapıcaksın tabiki. Aklıma alternatif bir fikir gelmiyor. Blade mail i olan adama mecbur crit cıkcaksın.Yoksa nerubian assain'i hicbir melee char kesemez genellemesi olur.Yoksa base dmg vurarak %60-80 return yapan adamı kesemezsin.Critlede sans tabi,haklısın.Ama baska çare yok. Bu kadar yazmışsın bak üç kelime halbuki. Black King Bar.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tiny. biraz önce ayar aldım, ondan biliyorum. gerçi tiny i oynayan adamın da harbi sağlam olması gerekiyor; onu da fark ettim biraz önce. stun atabilmesi falan lazım, ehaha
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tiny'nin stun'i bugli yanniz stun attigi yonun tersine yani tiny'nin ustune kosarsan stun %50 calismiyor bilgine... (icinden geciyorsun yani stun'in) [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 06:10 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 richard kim be =) icefrog mu?
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yok abi salladım öyle bahsettiğiniz şey hakkında da bi fikrim yok
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 blademail criti yansıtır... bizzat evde 3 kez 1500 wurup yok olan mortred videosu duruyor, bende 2 bmli nerub warken...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yansıtmaz kasma hiç. en fazla eski sürümdür o videolar.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ya en iyi iste Spectre ezer . 1v1 de
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Huskara' 2Bm 2 Tarrasque. 1vs1 de ezer mortred'ı.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bradwarden da eziyormuş dün bunu anladım .
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 şimdi şöyle bir olay varki mortred i her hero ezebilir önemli olan kimin oynadığı ben death prophet ve çoğu int heroyla eziyorum ha diğerleriylede ezerim önemli olan hero değil kimin oynadığı...
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ha önemli olan kimin oynadığı demek. o zamam senin mortred'ı ezip ezemeyeceğini de bilemeyiz zira mortred'ı da birisi oynuyor. dolayısıyla o da seni ezebilir =) ama lol tabii. hero faktörünü çöpe atmak komik olur ve burda konu o hero'nun karşısında avantajlı olan hero'ları saptamak.
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ah su paticiktekilerle bi dota atsam hele cok bilenlerle..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 karşımda mortreti alan adam turnuvalara katılan tabirinizle ulltra hard pro tabirimle iyi bir oyuncu değilse aynı koşullarda zorlanmam.. koşullardan kastım grafik kartı klavye mouse çok iyi oynuyorum demiyorum ama iyi oynadığına inanmak kazanmanın yarısıdır... o.O atalm dota atmayalm diyen yok battle netteym nick [TnA]PhoeniX eğer offline sam birde [PhoeniX] i deneyebilirsiz...
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 pati server'a bekleriz. öle atıp tutmayla olmuyo. nick mick verme bize. gel bul bizi sen.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 AGA KASAYA GEL LAN YİYOSA! Sanal delikanlılar sarmış her bir yanı...
Öne çıkan mesajlar