Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Zift gibi kahve içiyorum ama yinede işe yaramıyor bende. Bir sınav döneminde bir rivayet üzerine nescafe ile kola karıştırıp içmeyi denediğim bile olmuştu. Şekersiz, sütsüz, süt tozsuz ve yoğun kahve. İşe yaramıyor. Bozukluk bende mi yoksa sizde de oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bende de etki etmiyor.Enerji içecekleri de bende etki etmiyor nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 uykuyu açar mı emin değilim ama ne zaman içsem kakam geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 C vitamini daha çok uyku açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lopeth çok açık sözlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok aşırı uyuyorum ben 8 saat falan kesmiyor bazen, dolayısıyla işlemiyor bana kahve ama tok tutuyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 tok tutuyor benide ama uyku acma konusunda yardimci olamiyor ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kavhe direk kaka olur zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Tanıdığım bazı kişiler ise nescafe üçü bir arada içse bile cin gibi oluyorlar, oturuyorlar sabaha kadar. Psikolojik midir nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kafein bi süre sonra aynı etkiyi yapmamaya başlar, düzenli içen biriysen kola vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kahve değil ama kolayı oldukça uzun zamandır oldukça fazla tüketen biriydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 redbull denedin mi ? o biraz daha etki ediyor gerçi redbull içip sonra uyuduğumu da hatırlarım ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kesinlikle uyutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 geçen sene (dicektim de, lise 3 geçen sene değil ondan önceki seneydi, ne çabuk geçiyor zaman, vurgun yemiş yağmurlar, sonbaharda dökülen yapraklar ve domino taşları gibi hayat, koyiyim da tur at) yani iki sene önce, sütsüz kremasız her bişeysiz kahve almıştım yanlışlıkla okulun kantininden, içmiştim, sınıfa gelip uyumuştum :/ yani biraz da insanın kendini şartlamasına bağlı sanırım o kahvenin içinde boğulup sabahlama olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dolaylı yoldan evet. şöyleki; saat 00.30 civarında masa başına oturup ''len olm yarın sınav var'' diyip saldırıyosun sonra saat 01.00 civarı uykum kaçsın diye kahve yapıyosun ardından yarım saatde mutfakta oyalanrak geçiriyosun tekrardan odana 01.45 gibi gelip masa başına oturduğunda kahvenin yanında iki üç biskrem iyi gider diyip bi daha mutfaga gidiyosun geliyosun masanın başına kahve soğumuş bi daha doldurup içiyosun bu seferde yanına sigara iyi gider deyip ard arda sigara yakıyosun sigara dumanı yüzüne yüzüne geldikçe uykun artık iyice kaçıyo hale geliyo kahveni yudumlarken arada tvyi açasın geliyo ordaki filme dalıyosun bi bakmışsın saat 05.30 falan zaten ''1 saat sonra yolda olcam poff'' diyosun ve geceyi uykusuz bi şekilde verimli olarak ders çalışarak geçirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Islemiyo bana da.Camis gibi serip uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 genel olarak kafein uykuyu açıyor ya.kola da daha fazla kafein var ya sen kolayı fazla içtiğin için kahvenin etkisini görmüyor olabilirsin:).yani bu senin uykun açılmış halidir.kolayı kahveyi aynı anda bi bırak 1 hafta falan o zaman aradaki farkı anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 işliyo bana. direncim düştüğünde uyumak istediğimde bi fincan kahve 2-3 saat cin gibi olmamı saglıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 işler işler... Ama alışınca pek faydasını göremezsi kanımca. Bir iki ay bırak kahveyi hiç içme sonra içince ne kadar etki ediyor. Ben düzenli kahve içmeyi bırakalı 2 ay falan oluyor dün gece bir içtim saat 5 e kadar ayaktaydım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Uykunuzun durumuna bağlı bence tamamen. Eğer fiziksel olarak yorulmuşsanız veya çok uzun süredir uyanıksanız kahve içip yatıp saatlerce uyuyabilirsiniz problemsiz. Ama düzenli bir uyku düzeniniz varsa, hep standart bir saatte uyuma ihtiyacı duyuyor ve yatıyorsanız, ekstra bir durumda kahve ile uyku düzeninizi bozup bir kaç saat daha durabilirsiniz. Bir de kahvenin etkisi geçtikten sonra durumu var, kahveyi içmeden önceki halinizden daha çok uykulu olursunuz. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kahve uyku açıyor bende. Redbull da içiyorum final zamanları, günlerce 4 saat uykuyla duruyordum. 4lü 4lü alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1 bardak ice-tea'yi direk fondip yap, direk açılıyor uyku. en azından bende açılıyor. sabah falan da çok iyi oluyor. kafamı kaldıramıyorum uyanınca, bi çakıyorum ice-tea'yi direk açılıyor gözler. bilmem belki psikolojiktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Benim açıyor uykumu , uykumu açmakla kalmıyor bir de kahve içmeyince böyle aranmaya başlıyorum deli gibi . Bi ara uykumu açmıyordu ama uyutmuyordu da , böyle kulak memesi kıvamında oluyodum ama uyuyamıyorum bi türlü , o kötü bir hadise . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 supradin-kahve birliktesi akıllara zarar diyorum. deneyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 supradin+kahvenin akıllara zarar bi çiş kokusu olacagı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar