Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 euhe uzun suredir izlememistim levent kircanin en sevdigim bolumlerinden biri Bu bastan sona memuruslar rahmetli tekin siperin kufur sahnesi harika lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hahaha süper miş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şimdi yayınlamaya kalksalar yayınlamazlar paso bip bip geçer valla .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahuahuahu http://youtube.com/watch?v=OC1Rqy1h8Wc&mode=related&search= buda iyiydi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 AHAHAHA serseri piç her dediğinde ağrı giriyor karnıma gülmekten uzhauıhza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aa popeye hoşgelmişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahah serseri sersem ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Allah gözünü kör etsin senin! Hayvan oğlu hayvan! İt! Köpek! Eşşek! Eşşoğleşşek! Serseri piç! Ağzına tükürdüğümün pezevenginin oğlu! İt herif! Serseri! İt! Sersem! oha kombo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ya bunların şeyi vardı hani; +ne koydun lan gafana? -Şapka taktım onu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Höh.. Starın ambleminin mavi olduğu mazideki dönemler... Şu zamanlar için yıllar öncesinden yapılmış bi skeç :( http://youtube.com/watch?v=OC1Rqy1h8Wc&mode=related&search= [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 13:36 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahaha... agizlarinin ustlerindeki tuyleri duzeltirler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aaaa pop napel yahu? *hugs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :)) "alloo! poliss sarhosummm gel beni al!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 SELAM POP, YOU SEX? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahah jetski skecinide buldum, efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hi Pope. Bu arada levent kırcayı bilmemde nejat uygurun tiyatrosundan çok komik bir sketch i vardı. (Nejat uygur millet vekili kızıda Tikky bir kız babasından sürekli birşeyler istiyor) Nejat uygur su içer -(kız)Babaaa bana bir tane Jet-Ski alırmısın suyu geri çıkarır :P -(nejat) Yavaş kızım normalini aldıkta Jet imi kaldı [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:31 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aNE0uAU6trU Of izleyin bu süper :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://youtube.com/watch?v=famqZJdBAuc&mode=related&search= bu efsanedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tekin siper the legend (ayrıda siperi saypır die okuyan kuzenimi dövmekteyim şuan saygılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben ski miki görmedim, almadım efsane olmuş cidden. Tv bunu yayınladı mı acaba =) ahah star amblemi varmış =) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:24 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ASOŞEYTID PİRES! HAHAHAHAHA onca yıl sonra hala süper ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Olacak O Kadar'da bi bölüm vardı ya hava durumu sunuyordu Levent Kırca.. Bulamadım ama bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ustalara hastaydım ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hamit el Sabah - Cevat Kelle ikilisini, şarkıcı Bestami ve kemancısı İsmail Hakkı'yı bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar