KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Güzel Bir Klişe Dövüş Aksiyon Filmi... http://www.youtube.com/watch?v=2PxzNBuuZYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 jet li kötüyse kesin ölür sonunda baştan falso film, gerçi bu 2 şahsiyet one filminde de kapışmışlardı ama orda jason iyi sopa yemişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Jason Statham'i Snatch'den beri acaip seviyorum ya böyle ayrı bir havası var. (lan zaten snatch ilk filmiydi onun ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 darkrider yuh diyorum sana. Lock, Stock and Two Smoking Barrels'i nasıl bilmessin. ilk filmi oydu :) (o değil de swg oynuyor musun sen hala :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 unutmuşum abi sdafsd (hayır abi bıraktım nge çıktığında :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben statham ı birtek taşıyıcı(orjinali ne lan bunun) filmlerinde izledim birde filmden cok nokia 6600 ın reklamına benziyen bir filmde kötü rolde oynarken izlemiştim cok karizma bir oyuncu bence jetli nin cogu filmini izledim ve bence hepsi iğrenç hiç beğenmedim filmlerini tamam güzel oyuncu ama filmler kötü jet lee nin oyunculuğu kurtaramıyor filmleri nese 2 sini izlemek güzel olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 valla jet li nin ilk filmlerinden fist of legend baya güzel bi filmdir. bir de özellikle fearless filmi bence en iyi filmidir. bazı filmlerinin senaryoları gerçekten kötü olmasına rağmen sırf jet li için arşivimde yeri her zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Jet Li + Jason Statham = Kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çıktı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 henüz çıkmadı. Hatta amerikada bile 24 ağustos gösterim tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 amagad über :o gitmezsem nolim.. hem adamın jet liiiiiğ var hem de karizmasına *** vereceğim adam var. daha ne istiem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Jason Statham'ın oynadığı film kötü olmaz . Film kötüyse Statham'ı izlemeye giderim ter türlü . Bak nasıl kendimle çelişmişim . [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:17 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 31 ağustosta giriyomuş vizyona. jet li +jason statham baya güzel bi film olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Şimdi DVDRIP'ini izlemekteyim, hani anlayın artık filmi izlemeyi bıraktım mesaj atıyom arkada oynarken. O derecede sarmadı. Normal de Jason da Jet de sevdiğim adamlardır ama bu seferki filim pek olmamış. 10/5.5 veririm. Bu arada filimde çok komik birşey var. Japon Yakuza'sında oynuyan bazı oyuncular japon değil.Fakat japonca konuşmayı denemişler, tam böyle bir Tom Cruise japoncası çıkmış. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 20:56 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar