Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 http://shiftdelete.net/site/component/option,com_joomlaboard/Itemid,99/func,view/id,1023/catid,38/ lamer mekanmışız biz, forumtr ile aynı keseye koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Eleman kesin buradan banlenmiş bir velettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çok kızdım simdi onlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 anlamadım yaa ben bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paticik lamer sitesiymiş işte. "MSN'de sınırsız titreşim!!!" dosyasının verildiği konuda yazmışlar bi de bunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Biz lamersak o herifler ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hackleyelim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hemen galeyana gelmemek, sakin olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 alınmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yahu "paylaşım için teşekkürler, rep plz" sitesini ciddiye alıp da sözlerine mi kulak asıyorsunuz :) Adam banlenmiş belli, hırsını alamamış. Ha site zaten komple falso. Hani dizaynını forumunu geçtim, admininden belli ne olduğu. Birkaç ay önce saçma sapan şekilde ekşi sözlükte her konuda spam mesaj atarak sitesinin reklamını yapmaya çalışan, bilgisayarla ilgili oldu mu da "Bakın şöyle şöyledir" diyip altında sitesinden link vererek hatta bazen sadece link vererek ilgi çekmek isteyen bir komedyendi yine shiftdelete kullanıcı adıyla. Şu halleriyle bir de başkalarına lamer demişler falan Ciddiye almaya, adam yerine koymaya sallamaya değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hepimiz lameriz 1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 herif bariz ezik. bariz. hayır forumun nesini gördü de hemen lamer forumu damgasını vurabiliyor anlamıyorum. tamamen "madem onlardan daha iyi değilim bok atayım" mantığında söylenmiş bir söz. lafını etmeye bile deymeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hayır bi de turk.internet.com'un haberlerini alıp alıp siteye koyan, haber resimlerinin üstüne shiftdelete.net yazan bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sacmalamayın ya. sadece o sözü yazan cocugu eleştirin. shiftdelete.net iyidir. laf atacak bi yönü yok. turk.internet.com dan çaldıgını da sanmıyorum belki turk.internet.com sdn'den calıyordur. gayet çalışan ve teknoloji haberleri konusunda uzman bi site kendileri. birçok dergiye hatta tv'ye çıkmış bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Forumdaki kendi bannerinde link verdikleri programa virüs koymuşlar! Ne desem laf değil.Kendi dışındaki insanları aptal sanan ama kendileri aptallıkta sınır tanımayan o kadar çok insan varmış ki... Korkasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Fistan üye § 10 Ağustos 2007, Cuma - 11:17 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- sacmalamayın ya. sadece o sözü yazan cocugu eleştirin. shiftdelete.net iyidir. laf atacak bi yönü yok. turk.internet.com dan çaldıgını da sanmıyorum belki turk.internet.com sdn'den calıyordur. gayet çalışan ve teknoloji haberleri konusunda uzman bi site kendileri. birçok dergiye hatta tv'ye çıkmış bi site. Fistan o çocuk dediğin orada moderatör bir kere kafadan buradan site de eleştirilebilir. Haberlerini çalmasını tv ye çıkmasını falan bilmiyorum, siteyi takip etmiyorum. Ancak girdim forumlarında biraz dolandım, "paylaşım için saol pls"ler var bolca onu yazdım. Bir de ekşi sözlükteki komik reklam çabaları vardı onları yazdım. Ki bu kadarı benim siteyi eleştirmem için yeterli bi bilgi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: laf atacak bi yönü yok. peygamber sitesi mi lam bu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 allahın sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lamer mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Lamer ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 la mer fransizcada deniz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sevmiyorum shiftdelete.net'i. Site yapacaksan joomla kurma kardeşim. Adam gibi site yapacak insan hazır script kullanmaz. Kılım böyle 10 dakkada hazır script koyup site açanlara. Sonra yine lamerlar akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 LAMOA saydıklarına bakarsak arkadaş baya bir forumdan banlamış yazık [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 11:47 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 joomla ile 10 dakikada yapamazsin o siteyi. hem kullanilmasinin da bir sakincasi yok altinda joomla imzasi olduktan sonra. onemli olan icerigi, guncellenmesi ve takip edenlere neler verebildigidir. yoksa joomla olmus, kendi portal scripti olmus ne farkeder. ici bos olduktan sonra kendisi yapsa ne anlami olacak. yani joomla ile yapilmis diye siteyi sevmemek acaip bir mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 linkte bulamadım yalnız ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar