Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer paticik

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Yahu "paylaşım için teşekkürler, rep plz" sitesini ciddiye alıp da sözlerine mi kulak asıyorsunuz :) Adam banlenmiş belli, hırsını alamamış.

Ha site zaten komple falso. Hani dizaynını forumunu geçtim, admininden belli ne olduğu.

Birkaç ay önce saçma sapan şekilde ekşi sözlükte her konuda spam mesaj atarak sitesinin reklamını yapmaya çalışan, bilgisayarla ilgili oldu mu da "Bakın şöyle şöyledir" diyip altında sitesinden link vererek hatta bazen sadece link vererek ilgi çekmek isteyen bir komedyendi yine shiftdelete kullanıcı adıyla. Şu halleriyle bir de başkalarına lamer demişler falan

Ciddiye almaya, adam yerine koymaya sallamaya değmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

sacmalamayın ya.
sadece o sözü yazan cocugu eleştirin.
shiftdelete.net iyidir.
laf atacak bi yönü yok.
turk.internet.com dan çaldıgını da sanmıyorum belki turk.internet.com sdn'den calıyordur. gayet çalışan ve teknoloji haberleri konusunda uzman bi site kendileri.
birçok dergiye hatta tv'ye çıkmış bi site.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan
üye § 10 Ağustos 2007, Cuma - 11:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

sacmalamayın ya.
sadece o sözü yazan cocugu eleştirin.
shiftdelete.net iyidir.
laf atacak bi yönü yok.
turk.internet.com dan çaldıgını da sanmıyorum belki turk.internet.com sdn'den calıyordur. gayet çalışan ve teknoloji haberleri konusunda uzman bi site kendileri.
birçok dergiye hatta tv'ye çıkmış bi site.

Fistan o çocuk dediğin orada moderatör bir kere kafadan buradan site de eleştirilebilir.

Haberlerini çalmasını tv ye çıkmasını falan bilmiyorum, siteyi takip etmiyorum. Ancak girdim forumlarında biraz dolandım, "paylaşım için saol pls"ler var bolca onu yazdım. Bir de ekşi sözlükteki komik reklam çabaları vardı onları yazdım. Ki bu kadarı benim siteyi eleştirmem için yeterli bi bilgi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

joomla ile 10 dakikada yapamazsin o siteyi. hem kullanilmasinin da bir sakincasi yok altinda joomla imzasi olduktan sonra. onemli olan icerigi, guncellenmesi ve takip edenlere neler verebildigidir. yoksa joomla olmus, kendi portal scripti olmus ne farkeder. ici bos olduktan sonra kendisi yapsa ne anlami olacak. yani joomla ile yapilmis diye siteyi sevmemek acaip bir mantik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...