Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Shattrath city ye ilk girdiğimizde bunlardan birini seçiyormuşuz. Kıt ingilizcemle rastgele tıklamıştım. Bloodelf mage olarak kendi ırkımla düşman oldum. Dreanei lerle dostum... Scryer ların rep ile mage lere daha iyi itemlar verdiğini öğrendim.. Heralde bu mahfolduğumun belgesidir... Yapabileceğim birşey varmı.. Bu konuda bana yardımcı olabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Geri almak mümkün, iki tarafında tekrarlı questleri var örümcek bacağı topla vs. gibi. Ama 100 defa yapmak gerekiyo questi, gereksiz grind. O kadar önemli diil zaten benzer itemlar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yani beni wow dan soğutmicak, oyunun kaderini değiştirmiycek farklar yok dimi?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 valla değiştirilebiliniyo sonradan seçilen taraf ama e boşuna baya bi kasman lazım gene neutrale. tam hatırlamiorm ama hated ken bile yapabildiğin 1 quest var 2 taraf için 1er tane. bence değmez ama alacagın 1 epic yuzuk mage için sanırım..ondan daha iyisini rep kasamadan alıcan zaten karazhandan ordn burdan edit: yandın sen. bırak oyunu blood elflerle hated olucan hiç bi yere almıcaklar eheh yok ya ne kaderini deiştiricek , ne oyundan soğutacak. hiç bi farkı yok. ha ama ben blood elfim draneiler kaka dersen o ayrı hani. edit2: http://www.wowwiki.com/Comparison_of_Aldor_and_Scryer_rewards burdan karşıaştırabilirsin [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hahaha alemsin barbu :) sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Pre gear için fena değiller genel olarak exalted enchant için kasıcaksın dps casterlar için scryer daha iyi ama güzel bir guildin varsa ne tarafta olduğunun pek bir önemi yok açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bloodelf olarak Aldor ile zaten Hated falan başlaman lazım sanırım? Değiştirdiler mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hostile imiş. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:47 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şu anda mı yok? eskiden vardı çünkü eminim, Draenei Scryer olamıyordu (en azından o reverse-quest yapmadan) Bloodelf'te Aldor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 rüya görmüssün sen ;p beta dan beri 2side natural basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Daha dorusu draeneiler scyerslara hostile, bloodelfler aldorlara unfriendly başlıyorlarmış (wiki yalancısım) Sonuç olarak hated değil =P [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:50 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Neutral olmadığına eminim ama. Hem ha hostile, ha hated :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ticket at burda anlattigin gibi derdini anlat. mutlaka yardimci olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar