Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldor vs Scryer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shattrath city ye ilk girdiğimizde bunlardan birini seçiyormuşuz. Kıt ingilizcemle rastgele tıklamıştım. Bloodelf mage olarak kendi ırkımla düşman oldum. Dreanei lerle dostum...

Scryer ların rep ile mage lere daha iyi itemlar verdiğini öğrendim.. Heralde bu mahfolduğumun belgesidir...

Yapabileceğim birşey varmı.. Bu konuda bana yardımcı olabilecek ?
Mesaj tarihi:
Geri almak mümkün, iki tarafında tekrarlı questleri var örümcek bacağı topla vs. gibi. Ama 100 defa yapmak gerekiyo questi, gereksiz grind. O kadar önemli diil zaten benzer itemlar veriyorlar.
Mesaj tarihi:
valla değiştirilebiliniyo sonradan seçilen taraf ama e boşuna baya bi kasman lazım gene neutrale.
tam hatırlamiorm ama hated ken bile yapabildiğin 1 quest var 2 taraf için 1er tane.

bence değmez ama alacagın 1 epic yuzuk mage için sanırım..ondan daha iyisini rep kasamadan alıcan zaten karazhandan ordn burdan

edit: yandın sen. bırak oyunu blood elflerle hated olucan hiç bi yere almıcaklar

eheh yok ya ne kaderini deiştiricek , ne oyundan soğutacak. hiç bi farkı yok. ha ama ben blood elfim draneiler kaka dersen o ayrı hani.

edit2: http://www.wowwiki.com/Comparison_of_Aldor_and_Scryer_rewards

burdan karşıaştırabilirsin

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Pre gear için fena değiller genel olarak exalted enchant için kasıcaksın dps casterlar için scryer daha iyi ama güzel bir guildin varsa ne tarafta olduğunun pek bir önemi yok açıkçası...
Mesaj tarihi:
Daha dorusu draeneiler scyerslara hostile, bloodelfler aldorlara unfriendly başlıyorlarmış (wiki yalancısım)

Sonuç olarak hated değil =P

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:50 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...