Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kısa kesicem cunki oynamaya başlıycam şimdi, eski c&c oyunlarını toplandığı 2 dvd bu peket, içinde c&c ve covert ops, red alert ve expension ları , tiberiun sun ve fire storm, red alert 2 ve yuri's revenge, general ve zero hour, ve c&c renegade var guzel yanı hadı hoşcakalın
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya da Westwood Collection Edition
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 valla o kadar oyuna 30 milyon cok gelmedi bana acıkcası, ne biliyim makul bi fiyat bence
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben de aldım bi hevesle. Şimdi rafımı süslüyor. Pişman oldum diyemem güzel bir koleksiyon. Ama daha işe yarayan bir şey alınabilirdi o paraya.
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Fiyatıyla herşeyiyle Harika bir koleksyon ikinci DVD de röportajlar yapım aşamalrı felan var tavsiye ederim
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çok güzel, c&c fanatikleri için yararlı birşey. ama ra95 oynayamadım ona canım sıkkın. c&c1 ve ra1 nedense win xp'de çalışmıyor.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Valla ra95 c&c bende çalışıyo ama mouse un en ufak hareketinde map aşırı hızlı bir şekilde kayıyo. Önüne geçemediğim için oynayamadım. Scroll veya Mouse speed ile alakası yok.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 xp de bi komut istemi açın cd komutuyla RA95 klasörüne gelin exe leri tek tek yazın çalışması lazım. Olmadı benim yaptıgım gibi Win95 uyumluluk moduna alın çatır çatır çalışır.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 d&r'da fln satılıyodu bi aralar, halen varmı biyerlerde bu paket?
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Megavizyonlarda görmüştüm. Cüce'yi de kınıyorum arama yapmamış veya yapmasına rağmen yenisini açmış olduğu için.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bende de var lakin şöyle birşey: Mesela ben hile yapmasını seven bir insan olduğumdan hemen +bilmemkaç opşınlı trainerı indirirm.Lakin TFD de trainerları görmüyor.> Ama aynı oyunu TFD diskiinden değil başka bir cd den kurduğunuzda çatır çatır 99999999 enerjiniz oluyor. (bkz: bu da böyle bir anımdır)
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 C&C1 şu anda bedava download edilebilir Westwood sitesinden, XP uyumlu. Torrentlerde de var, hatta Westwood HTTP'ye yüklenilmesin diye, torrentten indirin dio :op
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saydigin oyunlari hepsi ayni, adamlar yillardir ayni oyunu farkli isimlerle piyasaya suruyor; sadece unitelerin kaplamasi farkli heh
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 video'ları yeter hacı. ben de almak istiyorum yav bundan ama bitmiş internette, d&r'ları taramak lazım oeof. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 15:22 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: saydigin oyunlari hepsi ayni, adamlar yillardir ayni oyunu farkli isimlerle piyasaya suruyor; sadece unitelerin kaplamasi farkli hehçok önyargılı ve bir o kadar da yanlış
Öne çıkan mesajlar