Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Mouse için tavsiyeleriniz.

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-750BF

A4 ün x7 serisinden 750BF. Kullananınız varmı acaba. Üretici firmanın stoğunda kalmamış. Kadıköyde bir yerde buldum 50 YTL fiyat çektiler. Açıkçası almayı düşünüyorum. 2500 DPI lik bir mouse. Tek tuşla DPİ seviyesi 6 farklı şekilde ayarlanabiliyor. Eğer kullananınız veya incelemiş olanınız varsa tavsiye edermi fiyat performans bakımından.
Sosyal ağlarda paylaş

uhh benim 800 dpi'miş mause

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=BW-35

Birde arkadaşın üstte verdiği linkteki mause üstü lastikli gibi sanki? Özel bir madde gibi. Aslında böyle el terlemesini engelleyecek kimi zaman da ter olmayıp elde kuruma meydana gelince mause'un kaymasını engelleyecek bir madde olsa hemen alırım :) Var mı öyle mause'lar?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zamanında son model optic mouse'larda 800 dpi falan vardı (mx510 vb) gayet rahat fps oynanıyordu. Sonra laser mouse'larda dpi baya arttı. Ama açıkcası ben daha üstünün pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Yani profi gamer değilim. Ama fps oynarken farkı hissedemiyorum.

Terlemeyi engelleyecek mouse olacağını sanmıyorum da. Kaymayı engelleyecek mouse'lar vardır. Benim logitech'te mesela başparmağımın cuk diye oturduğu bir yer var. Çok rahat oluyor.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:30 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

A4 tech dedğiniz klavye-mouseların büyük bölümü, (belki iç bileşenlerinin hepsi) Quake denen kolpa marka ile aynıdır :D Sadece güzel görünür, çok dikkatli kulanmazsan parçalanır, ama kablosuz klavye mouse setinin alıcısındaki entegre şarj aleti gibi başka markalarda kolay kolay bulunmayan ilginç ve hoş özellikleri bulunur. Ona göre alın :D

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

a4tech x750f var bende aynı mouse fakat o üstündeki acaip yüzey yok.

1.5 yıldır kullanıyorum. Deli gibi de oyun oynarım fps de baya oynarım. Tık demedi. Ben 3. kademesinde kullanıyorum (1200dpi) olması lazım. Cidden güzel mouse harika yani tam anlamıyla (=

Bu arada x750f ve x750bf lazer mouse brigand.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşımda şu model vardı:

Kablolu ve Optik Mouse
Oyunlar için özel tasarım
3X Ateş Etme Butonu (Tek Tıklama ile Arka arkaya 3 Ateş)
6 Buton ve 1 Scroll
2000 DPI çözünürlük
5 kademeli DPI (600-800-1200-1600-2000)
X7 Works yazılımı
2.2mm kalınlığında esnek kablo
USB ve PS/2 bağlantı noktası (USB-PS/2 dönüştürücülü)

optik diyor ama kendisi laserle çalışıyordu orda bir hata olması lazım, tek tuş işe 3 kere ateş ediyordu eheh açıyorsun counter strike ı harikalar yaratıyorsun :p

bende ise korax ta olan emektar var ömrünü doldurucak ama az kaldı.

Sosyal ağlarda paylaş

Off bu klavye mause (Logitech dili ile Mice :)) istiyorum wallaha çıkmış mıdır Türkçe-q tipi, aradım biraz ama bulamadım. Son model sanırım zaten.

Özel Vista yapımıymış ve Vista kısayolları içeriyormuş Gadgets gibi.

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=roeu,en

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:31 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...