Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 1 hafta önce Kadıköy'de bir çocuğun ayağında bir ayakkabı gördüm,hala ne olduğunu anlamış değilim. Çocuk sağ ayağını düz,sol ayağını onun önüne burnunu havaya kaldırarak koyuyor ve öylece duruyor,ayakkabı kendi kendine sanki bi vasıta falan gibi götürüyor çocuğu ve ayakkabının yanında tekerlek falan göremedim. Dedim ki yokuş olduğu için kayıyordur falan filan,sonra çocuk yokuş yukarı çıkmaya başladı! Ve oldukça hızlı bir şekilde. Normal yürüme hızının 2-3 katı falan. Tek yaptığı öyle durmak ve ayakkabı onu uçuruyor. Ya nasıl bir enerjiyle çalışabilir ki böyle birşey,şarjlı pil falan dayanmaz ki?! Nedir bu var mı bilen ben de istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 cin görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Infected Mushroom - Hallucinogen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ayakkabı altına takılan ufak bi zımbırtı var, sanırsam gördüğün şey ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi topuk kısmında tekerlek var bizde gorduk o cocugu yada ayakkabıyı :D kendini rexxin ordan bi salıyosun bogaya kadar adım atmana gerek yok inasnı yürümeye üşendiriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 nasil duruyorsun peki sonunda sdf frenidemi var oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 akü falanmı vardı sırtında cocugun ? işte ortalama 65kg desek cocuk nası cekiyorki hızlı diyorsun bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Tekerlek be , hovercraft yaptınız dandik buluşu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 harbi çantasına akü falan takmak lazım o çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tekerlek olsa yokus yukarı nasıl çıkacak arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şimdi yeni ayakkabilar cikti altinda bolme var tekerlerk takiosun. paten oluyor sonra istedigin zaman kapatiyorsun kapagini. bayada satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Güzelleri var aslında, alınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 almam ben kayar düşeriz yolda rezil olmayalım millete:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 offf çok dandik iğrenç bişey ya... üstüne para verseler giymem. 0-8 yaş grubuna hitap ediyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hala yokuş yukarı nasıl gıttıgını merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 amerikada her velette var bundan, salak salak kayıyolar yolda sokakta topuk üstünde. bigün birini dövücem ayakkabısıyla o olucak, adam gibi yürüyün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 cocuk ayagını kaldırınıca tekerlekler gidiyo normald basınca donmuyo galiba biliyorum ama gavur icadı abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eğer bundansa o ayakkabı çocuk koşarak gelip kendini salmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eskiden giydiğim vardı rollskate'tin çıakrdığı, alt taban ortası değişik bir madde ile kaplı mermer'lerde slide falan atıyorsunuz ayağınızda skate varmış gibi bunlardan daha güzel tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ıaaaohaha neler icat ediyorlar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ayakkabının altına bi tane ufak teker koymak bir icat olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bu kadar saçma birşeyin bu kadar tutulması ilginç :) Bu endüstriyel tasarımcılar ne ballı insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 saçma? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu tip seyleri icat etmek sorun degilde moda haline getirmek sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ayagında bundan varsa yokus yukarı nasıl cıkıyor hareket etmeden, halisonegen olayını bi goz onunde bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar