Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Turk Gencligi Bizi Korkutuyorsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fotoğrafa bakıp da 'İstanbul'u satanistler bastı' diye panik yapmayın.

hehe satanistler dediğide biri şort turuncu tshirt giymiş altına spor ayakkadı, diğeride renkli bi şort üstüne bluz, saclar rasta ve sarı renkli

eskiden bi siyah lara satanist derdi bunlar yahu
Mesaj tarihi:
"Sanki konser izlemeye değil, sarhoş olup sevişmeye geliyorlar" yorumunu yaptılar.

ahah bu yoruma katılıyorum ama, ki bu 2004ün yazısıymış aradan 3 sene geçti zaten geçen sene prezervatif patlaması yaşandı rock'n coke da. Her sene artıyo. Türk gençliği daha fazla tırsıtma bizi
Mesaj tarihi:
said:
Cuce
üye [şikayet et]
§ 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:46 [ özel msj ]

hehe satanistler dediğide biri şort turuncu tshirt giymiş altına spor ayakkadı, diğeride renkli bi şort üstüne bluz, saclar rasta ve sarı renkli

eskiden bi siyah lara satanist derdi bunlar yahu

kamuflaj o, çaktırma. aslında onlar vampir de değiller, kamera yüzlerini çekip deşifre olmasınlar diye öyle poz vermişler. dicleyle kerem aslında onların isimleri, üzerlerindeki gizli sembollerden tanıdım (satanistler ya, o semboller. herkes göremez)
Mesaj tarihi:
Ahahah kimyazdıysa feci gıcık kapmış senelerdir içinde kalmış patlamış sonunda

ps: zaten türkiyenin geleceğine bu arkadaşlar imza atmayacak ki ben atacağım korkmasın takvim yazarı :p

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
-'O kadından kurtulduk!' -Dudağa takviye yaptırdı
-Demet hırsızdan korktu -Deniz'in özel gecesi
-Silikonlar yenilendi -Yardımsız inemiyor!
-Sağlığı yerinde -Babayı takan yok!
-Aşık Buğra -Cahil insan gül bile olsa...

diger magazin haberleri..

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:50 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zaten bi grup rockNcoke'a çiftleşmek için gitmeye başladı bile , a.k apaçileri iki siyah t-shırt bi de converse cekip etrafta barzoluk yapıolar
Mesaj tarihi:
Gençlerin makyajı nasıl dehşet saçar ben onu anlamadım :)

Bu arada orda yiyişilir mi bıdıdıdı diyen arkadaşlar kıskançlıktan çatlıyor anlaşıldığı kadarıyla.. O elemanın yerinde kendileri olsa bırakın yiyşmeyi zikerek imha ederler o kızı orda
Mesaj tarihi:
Milet artık sallamadıkça bunlar daha da saçmalıyolar ilgi çekmek için.

GENÇLER GRUP SEKS YAPIP KEÇİ KANI İÇTİLER! BU ARADA BASI KIZLARIN MAKYAJLARI DEHŞET SAÇTI! GENÇLERİN METALİKA'CI OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ. ÜNLÜ METALİKA GRUBUNUN SOLİTSİ MARLYN MANSON OLAYLA İLGİLİ OLARAK "YBSGÇG" YORUMUNU YAPTI!
Mesaj tarihi:
said:
METALİKA GRUBUNUN SOLİTSİ MARLYN MANSON OLAYLA İLGİLİ OLARAK "YBSGÇG" YORUMUNU YAPTI!
Eauhaheh

Vakit falan yine çizgisi belli gazeteler. Zamanında kanal d korkunç satanist pasaj diye ana haber bülteninde pis kameralarla çekişmiş akmar görüntüleri yayınlıyordu. Magazin gazetelerindeki zindan ve usta haberleri hala aklımızda.
  • Yeni Oluştur...