Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Fotoğrafa bakıp da 'İstanbul'u satanistler bastı' diye panik yapmayın. hehe satanistler dediğide biri şort turuncu tshirt giymiş altına spor ayakkadı, diğeride renkli bi şort üstüne bluz, saclar rasta ve sarı renkli eskiden bi siyah lara satanist derdi bunlar yahu
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 vampirin terazisine tıkladım +reput pozisyon iyiymiş. ayrıca başlıkda süper ya sdfs KORKMAYIN
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahah harbi başlığa dikkat etmedim. aehaae.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 "Sanki konser izlemeye değil, sarhoş olup sevişmeye geliyorlar" yorumunu yaptılar. ahah bu yoruma katılıyorum ama, ki bu 2004ün yazısıymış aradan 3 sene geçti zaten geçen sene prezervatif patlaması yaşandı rock'n coke da. Her sene artıyo. Türk gençliği daha fazla tırsıtma bizi
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu sene çikolatalı vardı rock n coke da :d adamlar yeni modeller ile gelmişler
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çikolata demişken geçende çikolatalı diş macunu gördüm ve çikolatanın ilk kez kötü olabileceğini düşündüm. kullanan var mı?
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Toplum kendi kızlık zarını korumaya çalışırken Türk gençliği onu yavaş yavaş patlatıyor arkadaşlar!
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Cuce üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:46 [ özel msj ] hehe satanistler dediğide biri şort turuncu tshirt giymiş altına spor ayakkadı, diğeride renkli bi şort üstüne bluz, saclar rasta ve sarı renkli eskiden bi siyah lara satanist derdi bunlar yahu kamuflaj o, çaktırma. aslında onlar vampir de değiller, kamera yüzlerini çekip deşifre olmasınlar diye öyle poz vermişler. dicleyle kerem aslında onların isimleri, üzerlerindeki gizli sembollerden tanıdım (satanistler ya, o semboller. herkes göremez)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ahahah kimyazdıysa feci gıcık kapmış senelerdir içinde kalmış patlamış sonunda ps: zaten türkiyenin geleceğine bu arkadaşlar imza atmayacak ki ben atacağım korkmasın takvim yazarı :p [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Takvim sucks. Ardeth'in makyajı yüzünden oluyor bunlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 -'O kadından kurtulduk!' -Dudağa takviye yaptırdı -Demet hırsızdan korktu -Deniz'in özel gecesi -Silikonlar yenilendi -Yardımsız inemiyor! -Sağlığı yerinde -Babayı takan yok! -Aşık Buğra -Cahil insan gül bile olsa... diger magazin haberleri.. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:50 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zaten bi grup rockNcoke'a çiftleşmek için gitmeye başladı bile , a.k apaçileri iki siyah t-shırt bi de converse cekip etrafta barzoluk yapıolar
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu adamlara "kopun gidin bi bilader" derim ben...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Gençlerin makyajı nasıl dehşet saçar ben onu anlamadım :) Bu arada orda yiyişilir mi bıdıdıdı diyen arkadaşlar kıskançlıktan çatlıyor anlaşıldığı kadarıyla.. O elemanın yerinde kendileri olsa bırakın yiyşmeyi zikerek imha ederler o kızı orda
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Rakınkok 2-3 eylülde sanırım , bi de sarıyerde değil pek ya ?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Toplum kendi kızlık zarını korumaya çalışırken Türk gençliği onu yavaş yavaş patlatıyor arkadaşlar! lmao
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olay satanistlik filan değil bence, zaten alayı satanist olsa kime ne? o kız bu resimden sonra hiç utandımı, ulan cinayet sebebi. bence asıl mesele bu :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Milet artık sallamadıkça bunlar daha da saçmalıyolar ilgi çekmek için. GENÇLER GRUP SEKS YAPIP KEÇİ KANI İÇTİLER! BU ARADA BASI KIZLARIN MAKYAJLARI DEHŞET SAÇTI! GENÇLERİN METALİKA'CI OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ. ÜNLÜ METALİKA GRUBUNUN SOLİTSİ MARLYN MANSON OLAYLA İLGİLİ OLARAK "YBSGÇG" YORUMUNU YAPTI!
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o kadar kızıyorum ki şakasını bile yapamıyorum.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 adam abartmış ama, girin çadırda yapın kardeşim. kızda hiçmi utanma yok. o resimden sonra suratına tükürmem ben o kızın.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kız da çıldırıodu zaten Spastik_Serce bi gelse bana şiir okusa diye
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 anlamadım niye kıza saldırdın, belki adamda utanma yok? yoksa belki bi durum olur diye suratına tukurulebilir klasmanına mı soktun?
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: METALİKA GRUBUNUN SOLİTSİ MARLYN MANSON OLAYLA İLGİLİ OLARAK "YBSGÇG" YORUMUNU YAPTI! Eauhaheh Vakit falan yine çizgisi belli gazeteler. Zamanında kanal d korkunç satanist pasaj diye ana haber bülteninde pis kameralarla çekişmiş akmar görüntüleri yayınlıyordu. Magazin gazetelerindeki zindan ve usta haberleri hala aklımızda.
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bi ara uo yu satanis oyunu die gostermisti show felan adam ama isin acı yanı satanis oyunu denilen yerde adam gayet daemonhunter havasında daemon kesiyodu :D
Öne çıkan mesajlar