Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Turk Gencligi Bizi Korkutuyorsun

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
yalnız gırgır bi yana,bende böyle $hekiL olcak diye ulu orta sevişenlere kılım.
Yani hoş değil.
bu ne abi?
ispatmı ediyolar bak nasıl yiyişiyoruz diye millete.
yer yatağıda yapalım kay bari.

hocam, sende yanlış bakıyosun. onlar sevişmiyor. sadece öpüşüyoolar. hiç mi cinsellik görmedin yani nedir? bende bi milyon tane konsere festivale gitim birtanesinde bile çadırında deilde ortalıkda sevişen göremedim. öyle bişi yok.
en fazla yiyişirler ki oda gayet doğal. kimsede karışamaz. Erkek adam ulu orta partnerini millete göstermez. Çadırına gidip orda namahrem ne yaparsa yapar.

sevişme yok öpüşüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

komik insancıklar..
sanane ya, isteyen istediğini yapar. bize niye karışıyosun? niye yorum yazılmıyor bu takvime? istemeyen gelmesin kardeşim, zorla mı sokuyolar oraya insanları. farklı şekillerde bi organizasyon isteyen düzenlesin nasıl istiyorsa, sokmasın vampirleri, satanları.
Sosyal ağlarda paylaş

Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı....

Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı....

Sosyal ağlarda paylaş

heheh geçen sene barışarockda bi kız 4 erkeğe sırayla vermişti bizde çaprazdan izlemiştik çadırı ^^ Çadır böyle sismik olarak ileri geri sallanıyodu sürekli hehehe böyle taramalı tüfek gibi zınzınzınzınzınzız sonra yavaşlıyo biraz dinleniyo içerdekiler az tempoyla gidiyo. sonra tekrar başlıyo heheh süperdi ya dehşte gülmüştük ^^

o değilde kırık bir piknik masasının üstünde 12 kişi yatmıştık. Nasıldı falan hatırlamıyorum ve toplamda 3-4 tane yelek vardı herkez kullandı o yelekleri hepimizi örtmüştü. Donmuştuk sabha kadar a.k hehehe ama süperdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...