Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 auzhahah http://www.takvim.com.tr/2004/08/23/yas101.html Ayrica boyle vampir gorurseniz soyleyin beni de isirsin. Kucaktaki vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yahu o festivale aile olarak gitmek rock'n coke a gidiyorum diye boyuna kola içmeye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahahe, ailesi ile giden 13-14 yasında bi tip düsünüyorumda. bunları görünce hayatı boyunca metal-rock falan dinlemez, gider ajdar falan dinler. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:50 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pozisyon iyiymiş +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dostum caps çok küçük. Bunun videosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yalnız gırgır bi yana,bende böyle $hekiL olcak diye ulu orta sevişenlere kılım. Yani hoş değil. bu ne abi? ispatmı ediyolar bak nasıl yiyişiyoruz diye millete. yer yatağıda yapalım kay bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ASI ONLAR BIR KERE !11one TOPLUM DÜZENİNE KARŞI ÇIKIYORLAR !11oenone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 [spo][/spo] geliyor hep aklıma bu tarz gazete yazıları görünce...tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahaha 15 günde bir cumartesi toplanıyolar. 15 gün sonrası pazar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: yalnız gırgır bi yana,bende böyle $hekiL olcak diye ulu orta sevişenlere kılım. Yani hoş değil. bu ne abi? ispatmı ediyolar bak nasıl yiyişiyoruz diye millete. yer yatağıda yapalım kay bari. hocam, sende yanlış bakıyosun. onlar sevişmiyor. sadece öpüşüyoolar. hiç mi cinsellik görmedin yani nedir? bende bi milyon tane konsere festivale gitim birtanesinde bile çadırında deilde ortalıkda sevişen göremedim. öyle bişi yok. en fazla yiyişirler ki oda gayet doğal. kimsede karışamaz. Erkek adam ulu orta partnerini millete göstermez. Çadırına gidip orda namahrem ne yaparsa yapar. sevişme yok öpüşüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ehah gecen senenin haberi ya bu rock'n coke dan sonra cıkmıstı da baya uzun tartısmıstık. hatta yazıyı yazan adama mail falan atıldı diye hatırlıyorum, ama baska bi yazı da olabilir o, metal müziğe laf atmıştı satanist bilmemne diye, neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 komik insancıklar.. sanane ya, isteyen istediğini yapar. bize niye karışıyosun? niye yorum yazılmıyor bu takvime? istemeyen gelmesin kardeşim, zorla mı sokuyolar oraya insanları. farklı şekillerde bi organizasyon isteyen düzenlesin nasıl istiyorsa, sokmasın vampirleri, satanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... Alternatif rock konserleri amacını yine aştı. Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 direk provakasyona bile girer aslında bu. SATANISTLER TOPLANMIŞLAR SARHOS SARHOS AYIN YAPIYORLAR, KELLE İSTİYORUZ !!1eonen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 rock'n coke'a gidecek olanlara bir ricam var, basının bol olduğu zamanlarda hepimiz vampiriz yazılı bi pankart pliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 heheh geçen sene barışarockda bi kız 4 erkeğe sırayla vermişti bizde çaprazdan izlemiştik çadırı ^^ Çadır böyle sismik olarak ileri geri sallanıyodu sürekli hehehe böyle taramalı tüfek gibi zınzınzınzınzınzız sonra yavaşlıyo biraz dinleniyo içerdekiler az tempoyla gidiyo. sonra tekrar başlıyo heheh süperdi ya dehşte gülmüştük ^^ o değilde kırık bir piknik masasının üstünde 12 kişi yatmıştık. Nasıldı falan hatırlamıyorum ve toplamda 3-4 tane yelek vardı herkez kullandı o yelekleri hepimizi örtmüştü. Donmuştuk sabha kadar a.k hehehe ama süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çok güzel yapmışlar az bile helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi rockn coke 2-3 eylul de degilmiydi?? edit: toggie soylemis zaten eski haber oldugunu :D [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:36 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Abi koptum, eyvah nereye koşuyorum ben ?! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 insanda temelde olmayan mahremiyet duygusunu boyle somurmuyorlar mı, uyuz oluyorum. sende var bizde yok saane yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Abiorda vampir kızın ayağı nerde bacağı nerde karman çorman öpüşüolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 gg demek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 vay münafıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu haberi yapanlar electronica global gatring e gelseler ne yaparlar acaba. haberi yapanlara soruyorum siz gençken ne yaptınızda vatana hayırlı haberler yapıyosunuz bizede anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar