Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 torrent ile bişi indiriyorum, dosya boyutu 700 mb indirilen 700 mb %99 diyor ve 3 saattir indirmeye devam ediyor?? Wtf?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Sonda öyle oluyor. eMulede de sonlarda yavaşlıyor. De 3 saattir hala birkaç mb indirmemesi acayip. Olsun denk gelmiştir. Sürekli oluyorsa sorun vardır. Bekle bekle indirir. Sabreden derviş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 uTorrent kullanıyosan bi force re-check yapmayı dene. Bozuk mu indirmiş, düzgün mü, onu anlarız. Bazen torrentin içine asla inmeyen text, nfo dosyaları falan koyuyolar, öyle bi şey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 torrent dosyasını kaldırıp yeniden listeye eklemeyi dene. ama dikkat et yüklenen %99 luk kesimi silme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Şimdi dosya 700Mb indirdiğinde 700Mb ama bu indirme sırasında bütün veri sağlam gelmiyor bir kısım veride bozuk olabiliyor.Şimdi bu indirilen değerin yanında discarded diye yazar ne kadar tutmuş o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Flash get kullanıyorum, discarded diye bişi yok, ayrıca %99 dan beri 204 mb dl yapmış gözüküyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 flashgetle torrentten nasıl bir şey indiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Flashget 8 mi ne destekliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bence sen yine de utorrent kullan joker (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bende Flashget ile ilgili bir şey sorayım. Özellikle sharebus.com dan flashget kullanarak dizi-film indiridğim çoğu zaman dosyalar 5-6 kb olarak görünüyor ve hemen bitiyor ama winrar bir türlü tanımıyor arşiv biçimini fakat normalde o dosyalar 90-100 mb oluyor. Dosyalarıda rapidshare.com dan premium üyelikle indiriyorum. Neden oluyor acaba böyle dosyalar kendiliğinden hasar alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 flashgete dosya linkini koyarken aşağıya rapidshare k.adı ve şifreni yazıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yazarsan premium login oluyor. Normal http auth yapar gibi. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:13 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 utorrentdaki ancak uploadının 3 katı download edebilme zımbırtısı dewam ediyor mu? etmiyorsa yükleyeceğim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hayrı yazmıoyrdum. Sitedeki download linkini açıp ordan premiumu seçip ordanda flashgotla indir diyordum sadece. Zaten bu dediğim olay her zaman olmuyor. Mesela 7 partlık bir film ise bazen hepsine oluyor bazen bir kaçına oluyor ama çok sinir bozucu bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 attack evet hala var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: progamer, 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:19 tarihinde demis ki: Hayrı yazmıoyrdum. Sitedeki download linkini açıp ordan premiumu seçip ordanda flashgotla indir diyordum sadece. Zaten bu dediğim olay her zaman olmuyor. Mesela 7 partlık bir film ise bazen hepsine oluyor bazen bir kaçına oluyor ama çok sinir bozucu bir şey. yazarak dene bir de %90 olmayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: utorrentdaki ancak uploadının 3 katı download edebilme zımbırtısı dewam ediyor mu? etmiyorsa yükleyeceğim yine. alla alla Othranx var demiş ama bende öyle birşey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: utorrentdaki ancak uploadının 3 katı download edebilme zımbırtısı dewam ediyor mu? etmiyorsa yükleyeceğim yine. valla bende yok, var diyen kimse bir göstersin bakalım neymiş ne değilmiş. 20kb upload, 100k download yapıyorum ben utorrent'le. (1mbit internetle, şimdi 2'ye çıkardılar gerçi) nerde 3 katı... [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 04:53 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 uploadımı netlimiterdan ayarlamam gerekiyor. çünkü upload coşunca download hızım da yavaşlıyor. 10kb ile pek koymadı şu güne kadar da 20yi denemedim hiç =) 20k upload 1mbitle pek sorun oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar