Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Grubun damage'ini gösteren, basit, fazla gözü yormayan, kolay kullanılabilir, minimal bir mod arıyorum. wowui'ye baktım ama hiç damage meter modu göremedim. Geçen instance'ın tekinde, lvl 60 warlockumla oynarken, lvl 68 hunter benle oturup dps kapıştı. "Bilmem kaç k gerimdesin" diye vıdı vıdı ediyordu. En azından görmüş olayım, normal gruplarda çok mu geri kalıyorum diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 damage meter var sağda bi kırmızı bar çıkıyo ufak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 damage meter var sağda ufak bi kırmızı bar çıkıyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 wowui'de görmedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 swstats dene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 recount var http://files.wowace.com/Recount/Recount-r46035.zip gözü yormaz, süperdir, herşeyin hesabını tutar death reasona kadar, bu yüzden de bir süre sonra fazla memory kullanmaya başlar. istemediğin ayrıntıları kapatıp sadece dps görebilirsin tabi. ya da swstats var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ben şöyle birşey arıyorum: Sync etsin ama başkası vote dahil herhangi bir şekilde benimkini resetleyemesin. Raid leader veya assist olmadan kendi başıma benimkini resetleyebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben sayarak hesaplıyorum. dahiyim. edit: azcık toplama çıkarma bilen biri için pek zor olacağını sanmıyorum. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 03:32 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o zaman recount kullan arcane. çok güzel sync oluyor raidle, reset olaylarına fln da kimse karışamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Dmg meter sux kesinlikle hatalı tutuyor büyük raidlerde swstats öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bakalım dediğine güvenip indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dmg meter , pet dmg i hesaplamıyor hunterin , bi boka yaramaz o swstats 50.000 kere daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Swstats, birkaç ayar ile tam istediğin şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 SWstats en güzeli ama tabi grupta ya da raidde 4-5 kişide olması lazım sync olup güvenilir vermesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dmg meterda optionsa gir bak yazıor pet dmgı seninkine dahil ediyimmi etmiyimmi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Aslında petin agrosu sahibine yazmadığı için dmg meter a bakıpda agro ayarlaması yapanların zaten kapalı tutması lazım onu. Kombat sonunda merge edip bakılabilir petle olan total dmga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Niye kullanırsınız anlamam şunları, healer kullanır öbürünü geçicem diye overheal yapar sonra vıyk vıyk bağırır manam bitti diye. Warlock' un teki, dps de birinci olacam diye yerleştirir moba ne var ne yok sonra al sana overaggro. Yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 raid performansını ölçmek için tabii ki. bir de her dps class raide ne kadar yararı dokunduğunu bilmek ister sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Recount güzelmiş, işimi gördü eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Niye kullanırsınız anlamam şunları, healer kullanır öbürünü geçicem diye overheal yapar sonra vıyk vıyk bağırır manam bitti diye. Warlock' un teki, dps de birinci olacam diye yerleştirir moba ne var ne yok sonra al sana overaggro. Yapmayın etmeyin ne biliyim abi sonra millet şikayet ediyor underdps ettin diye. o değil de normalde pet'lerin damage'i sahibinin damage'iyle toplanır mı, normal midir bu? yoksa petin damage'i ve sahibinin damage'i ayrı mı hesaplanır? eğer öyleyse demonology warlock yerine destruction warlock olmak daha karlı? [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 23:13 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 normal tabi, petin sonuçta o senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Swstats cok basarili, ah bi de su frost magelerin petlerinin dmglarini adam gibi tutabilse... 5 tane frost mage var diyelim, 5 i de pet aciyo, isimleri ayni petlerin tabi allahin water elementali, o yuzden sws 5 petin dmg'inida 1 pet gibi topluyor, hadi onu gectim bi de utanmadan 5 petin dmg ini her mage'e veriyor. Merge edince datayi, sonuc mage + 5 elemental dmg oluyo sana 1 mage'in dmg'i. Magelerede eglence cikiyo tabi :P naapsinlar anca boyle 5x pet gucuyle filan dmg verebiliyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Niye kullanırsınız anlamam şunları, healer kullanır öbürünü geçicem diye overheal yapar sonra vıyk vıyk bağırır manam bitti diye. Warlock' un teki, dps de birinci olacam diye yerleştirir moba ne var ne yok sonra al sana overaggro. Yapmayın etmeyin Üzgünüm ama dps-heal kesinlikle kontrol edilmesi gereken değerlerdir. Üstelik healerların toplam healına değil efective healına bakılır. Sürekli overheal yapan healer önce uyarılır sonrada raidlere sıra bekler hale getirilir zamanlada düzelmesse hiçbir raide gelemez. Dps dahada önemlidir 1 grupta 3 tane warlocktan 2si %12-13 dps yararken ve agro almazken, 3. sü %7 dps yapıyorsa, oda uyarılır düzelmesse dinlenmeye alınır. Ktm ve Swstats gibi 2 addon varken, agro almamak için düşük dps yapmak bir özür değildir. 4 hunterdan 1 tanesi mageleri warlockları geride bırakıyorken diğer 3 tanesi en düşük magein yarısı kadar dps yapıyorsa. O tek hunter onların başına verilir, hepsine konferans verir, talentlerini ayarlatır, makrolarını düzenler ve diğerleri o tek hunter düzeyine çıkana kadarda ağızlarını açıp tek laf söyleme hakları olmaz. Yeni bir boss denenirken 10 denemede 1 rogue çıkıp %25 dps yaparsa diğer tüm rogueların kulakları çekilir. Niye erken öldükleri niye dps yapamadıkları kendilerine sorgulatılır. Kimse işini doğru dürüst yapamayan 2-3 kişi yüzünden fazladan wipelar yemek yada yeni bir bossu 1 gün yerine 5 günde kesmek istemez. said: o değil de normalde pet'lerin damage'i sahibinin damage'iyle toplanır mı, normal midir bu? yoksa petin damage'i ve sahibinin damage'i ayrı mı hesaplanır? eğer öyleyse demonology warlock yerine destruction warlock olmak daha karlı? Petin damage'i sahibine aittir. Sonuçta sahibi orda olmasa o pette orda olmaz. Üstelik hunterların ve Deep frost magelerin petleri sahiplerinin dps'ini %8-10 arttırırki önemlidir. Zaten swstats gerekl ayarlama ile petlerin damageini sahibine ekler. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:13 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 @nihlathak O olay son swstatsla çözüldü. her water elemantelın yanında sahibi yazıyor artık, topla diyincede doğru topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 A hadi ya? iyimis , ben umudu kestigim icin update'ini kovalamayi birakmistim, cekelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar