Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yiğit özgür, umut sarıkaya, oky, memo tembelçizer ve uğur gürsoy dergiden ayrılmış. yakın zamanda yeni bir dergi çıkartacaklarmış. cem dinlenmiş, bülent üstün ve ersin karabulut'uda alsınlar şükela olur. kaynak: medyatava + nahnu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 devlet yatırım yapsın, yurtdısından mizahcı getirelim, simgesel karikaturler artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 offf 2 dergı almak zorunda kalcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 haydaa. bitti penguen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya sokucam bu karikatüristlerin ayrılıp ayrılıp kendi dergilerini çıkarma sevdalarına... Kaçıncı oldu bu. Lemandı, Penguen çıktı, Penguendi, Fermuar çıktı. Yeter be, almıycam hiçbirini o olacak sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yiğit,umut,oky zaten (bence) demirbaşlarıydı derginin oky zaten "cihangirde bi ev"i yaparak gönülleri fethetti o nerde çizerse o dergiyi alırım valla kusura bakmasınnar selçuk erdem falan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Öeh lan. Penguen alınmaz ki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hö? ulkeye ne zaman baksam mizah dergileri donem donem tekellesiyor, lemandı, sonra penguen, sonra baska bisey. icranın buyumesi ve gelismesi icin bunlar sart, boyband degil yani bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bi gün her karikatüristin kendi dergisi olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya adamlar haklı aslında. O erdil yaşaroğlu denen, o fatih solmaz denen ilkokul çağına hitap eden esprileri yapan adamlar derginin başında. Bana olsa, bana da gına gelir. Düşünsene... Yiğit özgürsün, işinde en iyilerdensin, ama derginin başında zamanında iyi olan ama artık en ufak bir komikliği ya da yaratıcılığı kalmamış insanlar var... Kötü yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Serkan Altuniğne'yi de alsalarmış bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 selçuk erdem o dergideki en iyi karikatirüsttir bana göre ve hala orda. ama yiğit özgürsüz bi tadı kalmaz derginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ooo güzel çizerler dağılınca olmuyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 işlerini nasıl daha iyi yapacaklarsa öyle yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mecbur ikisinide alacağız başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Selçuk Erdem Türkiye'nin en iyi karikatüristidir benim gözümde.Her ne kadar Yiğit Özgür'ü de acaip bir şekilde sevsem Selçuk Erdem her seferinde güldürmeyi başarır beni.Onu alırlarsa efsane olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Onu alırlarsa ayrılmalarının bir anlamı kalmaz ki? Muhtemelen Selçuk Erdem'le falan bir anlaşmazlık olduğundan ayrılıyorlardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Umut sarıkaya kralda.. yiğit özgür aynı espriyi farklı cümle ve tiplemerle verir oldu.. acaip bi soru sor acaip bi cevap ver gözleri bi acaip çiz al sana yiğit özgür.. erdil yaşaroğlunun çizimleri ilkokula hitap etse de esprileri bence gayet güzel(yada ilkokulumu özledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sosyal saptama yap cemcuk agızlı adamı koy al sana umut sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya hepsi iyi çizerlerdi işinde, umut sarıkayanın da köşesine ruhunu veren yazıları bence. penguende de kalan ersin karabulut, selçuk erdem, erdil yaşaroğlu, alpay erdem, altay öktem, bu kadro da yabana atılmaz ki. ama yani şu anda çok iyiydi penguen, o öyle bi bütün benim gözümde. dağılmasınlar ağlarım valla. adsaf. ama çift dergi olayı sux. fermuar almıyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hem iyi olmuş hem kötü.neyse haftada 2 dergi alırım işin tek iyi tarafı bu benim açımdan.1 hafta beklemek usandırıyordu bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sadece saçmalıktan ibaret.ne olursa olsun bu yapıyı bozmamak onlar için önemli olurdu.şimdi bu saatten sonra kimse gidipte iki sayfa çizgi için 1.75 ,2.00 ytl para vermez helede iki dergi değil 3 dergi olmuşken... leman,penguen,?? üçüncünün adı belli olunca skalaya yenisini ekleyecekler insanlar... hepsine afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Son zamanlarda Yiğit Özgür'ün karikatürlerini beğenmesemde Umut Sarıkaya'nın köşe hikayeleri için alırım,penguen'i almasamda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 mizah assolist tarzı cizerlerle yapıldıgında acıkcası bana komik geliyor, dergi bazlı calısılması, cizgiye oturtulması, kolajdan uzaklasması iki iyi cizer 3-4 amator cizer kombosundan cok daha tahammul edilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar