DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Coffe Crown Farklı bi Reklamında bir kızın teki durmadan BUZZZZ diyo. O reklamı görünce Tv yi kırasım geliyo cok sinir bozucu bi reklam. ahanda reklam http://www.youtube.com/watch?v=yczogDiBS5Q burda 2 kere buzz diyo bu daha sinir http://www.youtube.com/watch?v=cidKchKhsr4 [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:36 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çok salak bir reklam. Ciddi anlamda rahatsız oluyorum, kanalı filan değiştiriyorum o reklam çıkınca. Ayrıca o reklamı gördükten sonra içiceğim varsa bile içmem cafe crown.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Reklam iğrenç kızın buz diyişide acaip salak&gerizekalı, ama bu youtube yorumları inanılmaz başarılı ''lan kız ne de güzel buz diyoo tahrik oldum sanırım'' tarzı yorumlar ve daha fazlası. Yani bu youtube yorumları gerçek efsane
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yorumları Hiç Takmadım Youtube Abazanları onlar heralde
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o kadar güzele böle salakça buuzzzz dedirttirilir mi anlamadım. hayır bir sürü aksiyonda oynatırsın bu kızcağızı be.
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abı bukadar sacma sapan mal abes gerekesız beyınsız sınır bozucu bir reklam olamaz.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 acaba amaç bu mu ? niye saçma gereksiz vs demek zorundayız bu reklamlara,hoş mu oluyor yani,şu reklamcı zihniyetini de çözemedik gitti. konuşuyorsak varmış.nereye kadar.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Cafe Crown güzel bir içecek bu arada. Vanliyalısını öneririm.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Buzzzzzz sana vereceğim demek. İlkinde sana vereceğim diyor. Adam İkinci numarayı çekince kesin vereceğim diyor. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o deilde yumurtayı bardağa sokunca kız niye buzzz diyo orayı çözemedim ben. hani cok kool sun manasında esprik mi yapmaya çalışmışlar?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Öyle bir kıza sadece Buzzz dedirtmenin amacı nedir çözemedim..
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ama çok mal bi reklam. alıcağım varsa almam yani öyle bi antipatik geldi reklam
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ama çoook gereksiz olmuş. Hayatınızda kaç tane bardaa yumurta sokan çocuğa buzzz diyen kız gördünüz.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yalnız bu reklamın seçmelerine bende katıldım.o repligi falan çalısmıstık deneme çekimlerinde.seçmediler tabi begenmediler heralde dsfgf
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 buzz repligini mi hocam? dafdsgfdsfhg
Öne çıkan mesajlar