DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Coffe Crown Farklı bi Reklamında bir kızın teki durmadan BUZZZZ diyo. O reklamı görünce Tv yi kırasım geliyo cok sinir bozucu bi reklam. ahanda reklam http://www.youtube.com/watch?v=yczogDiBS5Q burda 2 kere buzz diyo bu daha sinir http://www.youtube.com/watch?v=cidKchKhsr4 [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:36 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çok salak bir reklam. Ciddi anlamda rahatsız oluyorum, kanalı filan değiştiriyorum o reklam çıkınca. Ayrıca o reklamı gördükten sonra içiceğim varsa bile içmem cafe crown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Reklam iğrenç kızın buz diyişide acaip salak&gerizekalı, ama bu youtube yorumları inanılmaz başarılı ''lan kız ne de güzel buz diyoo tahrik oldum sanırım'' tarzı yorumlar ve daha fazlası. Yani bu youtube yorumları gerçek efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yorumları Hiç Takmadım Youtube Abazanları onlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o kadar güzele böle salakça buuzzzz dedirttirilir mi anlamadım. hayır bir sürü aksiyonda oynatırsın bu kızcağızı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abı bukadar sacma sapan mal abes gerekesız beyınsız sınır bozucu bir reklam olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 acaba amaç bu mu ? niye saçma gereksiz vs demek zorundayız bu reklamlara,hoş mu oluyor yani,şu reklamcı zihniyetini de çözemedik gitti. konuşuyorsak varmış.nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Cafe Crown güzel bir içecek bu arada. Vanliyalısını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Buzzzzzz sana vereceğim demek. İlkinde sana vereceğim diyor. Adam İkinci numarayı çekince kesin vereceğim diyor. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kızı tercih ederim cafe crowna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o deilde yumurtayı bardağa sokunca kız niye buzzz diyo orayı çözemedim ben. hani cok kool sun manasında esprik mi yapmaya çalışmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Öyle bir kıza sadece Buzzz dedirtmenin amacı nedir çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 serinletici içeçek reklamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ama çok mal bi reklam. alıcağım varsa almam yani öyle bi antipatik geldi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ama çoook gereksiz olmuş. Hayatınızda kaç tane bardaa yumurta sokan çocuğa buzzz diyen kız gördünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yalnız bu reklamın seçmelerine bende katıldım.o repligi falan çalısmıstık deneme çekimlerinde.seçmediler tabi begenmediler heralde dsfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 buzz repligini mi hocam? dafdsgfdsfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 cintonik bi buzz desene bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar