SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 -Max Payne 1-2 -Gundam külliyatı (evet yeniden, 00 serisi Türkçe altyazılı) -Death Note külliyatı (Türkçe altyazılı) -Naruto (220 bölümlük seri, Türkçe altyazılarıyla) -Macross külliyatı şimdiden uyarayım: ilk mesajı atacak kişiye gidecek, kolay gelsin. (Daha önceden yollayacağım deyip yollayamadıklarım P.M.'lerin aşırı dolması yüzünden temizleme yaptığımda arada silinenler olması yüzündendi, o arkadaşlar lütfen bana P.M.'den ulaşsınlar söz verdiğim hibeleri yollarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bu haftanın hibeleri @Asteroth'a gitti tebrik ediyoruz kendisini. Gelecek haftaki hibelerde buluşmak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 prens of persia için geforce 4 ile çalışmıor.Kısaca MX serisi ile çalışmıor FX lazım p.s:Aynı yıllarda çıkan radeonlarla çalışıor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben g4 mx 440 ile bitirmiştim ama fpsmax 6 7 fps ile oynamıştım. o da dışardan programla shader vs bi sürü şey kapatarak yani oynanmıyor kısacası dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PrudenT said: 911tabs.com cok dandik bi site o.saol gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 iphone veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 pascalnouman said: PrudenT said: 911tabs.com cok dandik bi site o.saol gene de abi neredeyse tüm tab siteleri içinde arama yapan bi arama motoru kendisi. daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 PrudenT said: pascalnouman said: PrudenT said: 911tabs.com cok dandik bi site o.saol gene de abi neredeyse tüm tab siteleri içinde arama yapan bi arama motoru kendisi. daha ne istiyosun. mysongbook dan tekrar tab indirebilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ccna ile ilgili her türlü kaynağı arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu haftanın hibeleri: DVD1: Unreal Tournament G.O.T.Y. Edition Manhunt DVD2: Megaman külliyatı Enter The Matrix DVD3: Gun Metal Mafia DVD4: Road Rash (efsane) Jagged Alliance 2 Gold Edition X Men 2 Gunman Chronicles Tsunaami 2265 DVD5: Metal Gear Solid Jagged Alliance 2 EXTRA Command & Conquer Renegade PSP için JRPG ISO'ları (2 DVD) ----------------- Kurallar aynı... İlk mesajı atana yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bu haftanın kazananı @Lancelion oldu Kendisi bana özelden ulaşırsa yarın kargosunu yollayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 SturmVogel said: -Max Payne 1-2 -Gundam külliyatı (evet yeniden, 00 serisi Türkçe altyazılı) -Death Note külliyatı (Türkçe altyazılı) -Naruto (220 bölümlük seri, Türkçe altyazılarıyla) -Macross külliyatı şimdiden uyarayım: ilk mesajı atacak kişiye gidecek, kolay gelsin. (Daha önceden yollayacağım deyip yollayamadıklarım P.M.'lerin aşırı dolması yüzünden temizleme yaptığımda arada silinenler olması yüzündendi, o arkadaşlar lütfen bana P.M.'den ulaşsınlar söz verdiğim hibeleri yollarım) Allahım bunu nasıl kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 razzRaziel said: ccna ile ilgili her türlü kaynağı arıyorum http://www.ciscotr.com burda bayağı bi kaynak bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 adamınbiri said: psp için winnig yada pes 2008 aranıyor (gta vice city yada god of war ile takasda yapılabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 check :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 elinde immortal ve bilimum kuzeyli grupların mp3leri olupta gondermek isteyen olursa cekinmesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bu hafta: -Legend of Galactic Heroes + Gaiden'leri + Movie'leri ilk mesajı atana gidiyor, kurallar aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kazanan mtlstrm bilgilerini özelden yaz, vereyim kargoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o kadar iyilik yapiyo bu adam niye hep banlaniyor onu cok merak ediyorum bu 3. yada 4. account u sturmvogel'in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pascalnouman said: guncel sarkı tabları lazım..elinde olan yada indirilebilecegim bi site lazım..simdiden thx. http://www.ultimate-guitar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 elinde huzur olan varmı? son 3 yıldır arıyorum..bulan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bulursan bende alırım bi kuple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 mulgear6 said: pascalnouman said: guncel sarkı tabları lazım..elinde olan yada indirilebilecegim bi site lazım..simdiden thx. http://www.ultimate-guitar.com/ www.911tabs.com daha kapsamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 fazladan bir analog pedala hayır demem,diyemem doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar